Το δικό μου δεν έχει θέματα πάντως...Ούτε στα 285 πραγματικά που πιάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Το τελευταιο ισχυει ανεξαρτητα για το τι μηχανακι καβαλας στα 260.![]()
![]()
Το δικό μου δεν έχει θέματα πάντως...Ούτε στα 285 πραγματικά που πιάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Το τελευταιο ισχυει ανεξαρτητα για το τι μηχανακι καβαλας στα 260.![]()
![]()
www.clubcsl.com
Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται.....
ασχολούμαστε για αν πιάνει 260 ή 270 ή 250 ένα μηχανάκι και δεν κοιτάμε την ουσία της μηχανής ως μηχανή.
Τσακωνόσαστε για το αν είναι πιο γρήγορο το Tuono από το Z ή το Ζ είναι καλύτερο κοκ!!! δεν κοιτάτε ότι εκείνη την στιγμή πηγαίνατε 240-250 χιλιόμετρα/ώρα και ότι με το παραμικρό λάθος θα σας έβλεπε η μάνα σας μέσα στο φέρετρο..... και εσείς θα βλέπατε τα ραδίκια ανάποδα.
Και όλα αυτά γιατί ρωτώ;
Για το αν το Ζ ή το κάθε Ζ είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό κοκ.!!!!!
Ήμαρτον ρε παιδιά λίγο μυαλό επιτέλους!
Ας οδηγούμε ήρεμα για να οδηγούμε και την επόμενη και την μεθεπόμενη μέρα και κάθε μέρα.
Η μηχανή είναι απόλαυση, δεν είναι μόνο τελικές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται.....
ασχολούμαστε για αν πιάνει 260 ή 270 ή 250 ένα μηχανάκι και δεν κοιτάμε την ουσία της μηχανής ως μηχανή.
Τσακωνόσαστε για το αν είναι πιο γρήγορο το Tuono από το Z ή το Ζ είναι καλύτερο κοκ!!! δεν κοιτάτε ότι εκείνη την στιγμή πηγαίνατε 240-250 χιλιόμετρα/ώρα και ότι με το παραμικρό λάθος θα σας έβλεπε η μάνα σας μέσα στο φέρετρο..... και εσείς θα βλέπατε τα ραδίκια ανάποδα.
Και όλα αυτά γιατί ρωτώ;
Για το αν το Ζ ή το κάθε Ζ είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό κοκ.!!!!!
Ήμαρτον ρε παιδιά λίγο μυαλό επιτέλους!
Ας οδηγούμε ήρεμα για να οδηγούμε και την επόμενη και την μεθεπόμενη μέρα και κάθε μέρα.
Η μηχανή είναι απόλαυση, δεν είναι μόνο τελικές.
Σωστα....γι'αυτο υπαρχουν και τα Honda![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
εμενα ο αδερφος μου με το Ζ 750 εχει δει μου πε 240+
πριν 1-2 χρονια κατι παιδια με Ζ 750 ξανα ειχαν δει λεει 270 το λεγε κ ο πισω.σαλια βεβαια αλλα τελος παντων.α κ χωρις κρανος εννοειται.μετα απο καποιο καιρο τρακαραν με αμαξι με 140 ο οδηγος εσπασε το ποδι του κ ο πισω εμεινε σε κωμα...δεν ξερω την κατασταση τους τωρα.ηλικια 17-18 χρονων.
Νομίζω ότι αυτό είναι και το τελικό συμπέρασμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
...μετα απο καποιο καιρο τρακαραν με αμαξι με 140, ο οδηγος εσπασε το ποδι του και ο πισω εμεινε σε κωμα... δεν ξερω την κατασταση τους τωρα. Ηλικια 17-18 χρονων.![]()
A gentleman would walk but never run...
Όποιος δεν έχει μυαλό αυτά παθαίνει.
Όταν αγοράζεις μηχανή έχεις υπογράψει συμβόλαιο ότι θα πέσεις.
Το θέμα είναι πόσο θα χτυπήσεις.
Είναι ανάγκη λοιπόν να πηγαίνεις στον δρόμο γ@μι....ντας;;;
δεν ειναι λογικη αυτο παιρνω μηχανη θα μεσω απλα να πεσω πιο χαλαρα
το εχουμε στο βαθος του μυαλου μας και προσεχουμε οσο μπορουμε
το οριο ηλικιας στα 21 για ανεξαρτιτα ισως να ειναι μικρο τελικα
στα 17-18 ΔΕΝ εχεις μυαλο (τα αγορακια εχουν...κατω μονο)
τιποτα δεν ειναι τυχαιο
ολα εχουν το καιρο τους
προσοχη!δεν ειναι μαγκια η μηχανη........
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Wraia logikh na ta pame ola me tis hlhkies!
σε πληροφορω οτι ο αδελφος μου ειναι 18 οδηγει απο τα 14 μηχανη και ειναι πολυ καλυτερος απο μενα
ομως
εγω φοραω κρανος αυτος οχι γιατι τον ενοχλει λεει και του χαλα τα μαλλια
εγω δεν κανω σουζα να ξεκινησω στα φαναρια ουτε ξυνω γονατο στην πειραικη
εγω δε βαζω 3 φιλους μου πανω να παμε για καφε
δεν κανω επιδηξη ικανοτιτων
ειναι βλακας? ΟΧΙ ειναι μικρος....τπτ αλλο.....καποτε θα μεγαλωσει
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κοίτα σωστό ως ένα σημείο είναι ότι όσο πιο μικρός, τόσο πιο ανώριμος οδηγικά.
Αλλά εγώ εννοούσα το εξής:
Ότι μερικούς - μερικούς τους τρώει ο κώλος τους να φάνε τα μούτρα τους όταν πάνε συνέχεια με χίλια ανεξαρτήτου ηλικίας.
Άλλο να πέσεις με 100 και άλλο με 250.
Και στις δύο περιπτώσεις θα σκορπίσεις βέβαια, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να την γλιτώσεις.
Den mporeis na ta valeis ola se ena tsouvali!
Kala ti mhxanh exei kai skaei souzes sta fanaria kai xunei gonato?
+1 αλλα πρεπει να ειμαστε ωριμοι οταν κραταμε τιμονιΑρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Κοίτα σωστό ως ένα σημείο είναι ότι όσο πιο μικρός, τόσο πιο ανώριμος οδηγικά.
Αλλά εγώ εννοούσα το εξής:
Ότι μερικούς - μερικούς τους τρώει ο κώλος τους να φάνε τα μούτρα τους όταν πάνε συνέχεια με χίλια ανεξαρτήτου ηλικίας.
Άλλο να πέσεις με 100 και άλλο με 250.
Και στις δύο περιπτώσεις θα σκορπίσεις βέβαια, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να την γλιτώσεις.
και η ωριμοτιτα ερχετε μεσα απο την εμπειρια και η εμπειρια απο τα χρονια και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις
οχι οτι δεν υπαρχουν ενηλικες που ειναι μαλακες
Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
Den mporeis na ta valeis ola se ena tsouvali!
Kala ti mhxanh exei kai skaei souzes sta fanaria kai xunei gonato?
ασε με στα 25 μου εχωντας χασει τους μισους απο την παρεα μου στην εφηβεια μας να ξερω ....... και εχει οτι εχει η οικογενεια τα οδηγει ολα ....κακος.....
typhoon 125
drag star 650
freewind 650
Z750 (OXI den του το δινω για μαλακες ψαχνετε???)
![]()
το θεμα μας ξεφυγε απο το αρχικο ποστ ας το σταματησουμε η ας ανοξουμε αλλου αλλο θρεντ οκ?![]()
Ok as anoixtei threat ti mixanakia odhgwn osoi den exoun to analogo diplwma!
:rotflmao:
Mia xara ton vriskw pantos!