-ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΡΕ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το fun-club που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου, αγόρι μου καλό, απευθύνονταν σε ανθρώπους που διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία "χιούμορ". Όταν μεγαλώσεις, αν τρως το φαγητό σου, θα αποκτήσεις κι εσύ! Θα απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις.. Ναι τα βράδια βγάινω! Όταν μεγαλώσεις, αν... αλλά...να μην επαναλαμβάνομαι..κατάλαβες έτσι;
Όταν ακούω κάποιον να λέει τον μοτοσυκλετιστή "μηχανόβιο" ..σκέφτομαι...χμμ άλλος ένας που γυρνάει με τη μοτοσυκλέτα του για να κάνει το κομμάτι του..ή που wannabe τέτοιος, τέλος πάντων. Παπάκι, έχω! Τhanks για την προτροπή.
Τέλος για να πάμε και στο ευχολόγιο..
Η επιχειρηματολογία σου ονομάζεται ad-hominem.. Δηλαδή μη δυνάμενος να αντιμετωπίσεις το συνομιλητή σου επάνω στο θέμα συζήτησης, στρέφεσαι εναντίον του ίδιου του ατόμου! Δηλαδή ας πούμε ότι μιλάνε δυο άτομα και ο ένας με την επιχειρηματολογία του φέρνει τον άλλο σε τόσο δύσκολη θέση (δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική μας περίπτωση.Αυτό θα το κρίνουν αυτοί που θα διαβάσουν) που δεν μπορεί να πει τίποτα! Τότε αν ο άλλος του απαντήσει, "πως είναι έτσι το μαλλί σου; Δε χτενίζεσαι ποτέ; Πηγαινε σε έναν καθρέφτη βρωμιάρη".. Τότε αυτό λέγεται επιχειρηματολογία ad-hominem..
(και σημειωτέον..είναι τελείως λάθος!!)ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΟΙ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ?
-ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ:wacko:
-ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
-ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ 125 ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ.
-ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ....ΚΛΠ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ΓΛΥΚΟ?ΤΕΣΠΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΑD HOMINEM.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΜΙΝΕΜ ΜΟΝΟ.
-ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ.
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.