Αυτά φαντάζομαι μπορεί να τα έχεις κάνει και ήδη.
Κανονικά μετά πρέπει 1-2 μέρεςπριν σου τελειώσει η αναρωτική (κανονικά θέλει τουλάχιστον 15ημέρες γιατί συνήθως δεν έχουν πρόσφατα ραντεβού και σε πάνε στους 2 μήνες όπως εμένα...) να πας στο αρμόδιο Κεντρικό - διοικητικό ΙΚΑ που υπάγεσαι και μόνο (οι @@ρες μπορεί αυτό που υπάγεσαι να είναι μακρυά και δίπλα σου να έχεις άλλο και δεν γίνεται τίποτα...) να κλείσεις ραντεβού για επιτροπή απαλλαγών.
Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ αν έχεις πάρει παραπάνω άδεια απο την άδεια του νοσοκομείου. Αν σκοπεύεις να πάρεις και άλλη αναρρωτικά άστο ή κλείσε ραντεβού αλλά για μετέπειτα ημερομηνία που θα γνωρίζεις ότι θα έχει λήξει η συνολική αναρωτική σου.
πήγαινέ τους όλα τα χαρτιά απο τις αναρωτικές εκεί. Θυμάμαι ότι είχα κάποιο μπλέξιμο με το ποιος πρέπει να μου γράψει και τι απάνω στην αναρρωτική άδεια, (δεν μου τα χαν γράψει σωστά απο το τοπικό ιατρείο του ΙΚΑ και έτρεχα σαν τον μ@λ@κ@ Χαλάνδρι-Λ.Αλεξάνδρας...).
Υπόψην ότι δεν αρκεί απλό εξιτήριο νοσοκομείο αλλά πρέπει να το πας την στιγμή που το πήρες και για κάποιες μέρες στο ΙΚΑ για να σου εκδόση Εξιτήριο του ΙΚΑ και να το προωθήσεις μετά για την συνέχεια της αναρρωτικής και της αποζημίωσης...
όχι δηλαδή αυτό:
![]()