Εχθες ειχα παει μεταμεσονυκτια βολτα μεχρι το Σουνιο..λιγη κινηση , δροσουλα , χαλαρη οδηγηση .... απλως βολταρα και ξαφνικα.....μπρρρρρρροοοουυυυυ με περναει ενα t-max yamaha με απιστευτο ηχο (ειχε αλλαγμενη εξατμιση) το ακολουθω , αλλα που ... ο τυπος εμαπαινε στις στροφες ζω - πεθαινω ασε δε που στις ευθειες δυσκολευομουν να τον μαζεψω!!!! γενικα ηπια αφεψημα βραδυατικα απο ενα T-MAX!!!! Εν πασει περιπτωση σε ενα φαναρι τον πλησιαζω , ειχε Ιταλικες πινακιδες , το σκουτερ βρονταγε υπεροχα ακομα και στο ρελαντι , του λεω ''nice bike''!! δεν καταλαβαινε γρι Αγγλικα ...αρχιζω την νοηματικη , το πιανει το νοημα , μου δειχνει την εξατμιση , κατι μου εδειχνε στις ροδες , μετα καταλαβα οτι ειχε αλλα λαστιχα και ζαντες και ενα πηρουνι με ανοδιωση!!!Πρασινο φευγουμε .... με λυπηθηκε και πηγαιναμε μαζι , σταματαμε στο επομενο φαναρι του λεω ''five hundrent?'' , παλι δεν καταλαβαινε , του λεω ''motor''....και κανω το χερι μου γροθια .... μου ειπε κατι ακαταλαβιστικα ...κατι για πιστονια επιασα , μετα μου λεει , ''Paros''.....''Roma'' ε λεω δεν θα συνενοηθουμε ....και εκει που παμε να ξεκινησουμε παλι κανει μια χραπ ανοιγει ενα γαμοντουλαπο στην ποδια του scooter και βλεπω μεσα ενα ραδιο cd!!! το αναβει και να σου και τα ντεσιμπελ να ακουγονται ....χαμογελαει με χαιρεταει και φευγει!!!
![]()
ρε σεις!!! ποσο φτιαξιμο μπορει να παρει αυτο το πραγμα? απο την μανα του βγαζει 35 αλογατα σωστα? τι σκατα του ειχε κανει ο μακαρονας και πηγαινε ετσι? ενταξει εχουν και τον φυγοκεντρικο τα σκουτερ και πανε μονιμα με την καλυτερη δυνατη σχεση...αλλα μιλαμε σε μια ευθεια που τον κυνηγαγα ειδα 180 κοντερισια και αυτος εκει μπροστα!!! να γεμιζει και αλλο!!! ελεος ρε πουστη μου καλοκαιριατικα!!!!
σημειωση....ειναι κιτρινο με Ιταλικες πινακιδες ειπαμε...αυτο σε περιπτωση που το συαναντησετε , μην παθετε καμια δυσαρεστη εκπληξη ...