Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 161

Θέμα: ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΑΥΡΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ??!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ -10 ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΝΟ!!

Ο ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ
    Ζ1000

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    καλα τα λες συμφωνω σχεδον σε ολα

αλλα οχι οτι το μπασκετ το χαλασε η αθηνα

παλι αυτη η αθηνα φταιει

οτι το χαλασαν καποια λαμογια που ειναι απο την αθηνα ναι.

αλλα και π.χ τον παοκ τον χαλασαν καποια λαμογια απο την σαλονικα αλλα και παλι συλλαλητηρια οτι φταιει το κατεστημενο της αθηνας κανατε

να τα βλεπουμε ποιο σφαιρικα

Αρχικά να σου εξηγήσω τί εννοούμε με το "Αθήνα"... Αθήνα - Πειραιάς είναι για τον κόσμο επάνω το ίδιο και δεν έχει να κάνει με τον κόσμο ή τις ομάδες, αλλά με την όλη κατάσταση, κυρίως την οικονομική. Η γενικότερη αυτή κόντρα απλώς εκφράζεται πιο άμεσα στο ποδόσφαιρο (ή τον αθλητισμό γενικότερα), αλλά μην ξεχνάς ότι αυτοί που ακούγονται είναι μία ελάχιστη πλειοψηφία. Άμα δεις στα συλλαλητήρια κλπ κατεβαίνουν 500, 1000 άντε 2000 άτομα που είναι ένα τίποτα μπροστά στον κόσμο που υποστηρίζεί ΠΑΟΚ. Απλώς οι υπόλοιποι είναι ελαφρώς πιο ξύπνιοι και δεν τρώνε την ώρα τους φωνάζοντας για ουτοπικά πράγματα καθοδηγούμενοι στο 99% των περιπτώσεων από ανθρώπους που κάτι έχουν να κερδίσουν.

Απλά με το που μπήκαν Γιαννακοπουλαίοι και Σωκράτης στο μπάσκετ έγινε του ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Αφού το άθλημα έφτασε στο σημείο να είναι πιο επικίνδυνο από τη μπάλα. Έχουν παίξει ιστορικές συμπλοκές σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ (και λιγότερο στη Θεσσαλονίκη). Αυτό εννοώ. Μακάρι να είχα κι εγώ ένα Παύλο ή έναν Σωκράτη.

Για τα περί μόνιμης γκρίνια όμως να σημειώσω ότι οι Ολυμπιακοί για δέκα χρόνια μουρμούριζαν και τώρα το παίζουν υπεράνω όλων και καλά ευρωπαίοι κλπ. Θυμάστε ρε το γέλιο με τον Δημόπουλο (τότε του Αθηναϊκού) που τον κυνηγούσε ο Σαλιαρέλης και όλη η 7; Το τρελό γέλιο.

Όταν είσαι πρώτος όλα είναι ωραία, όταν τις τρως είναι που αντιδράς. Θα είχα εγώ δέκα πρωταθλήματα και θα έσπαζα καθίσματα; Εκκλησία θα ήταν το γήπεδο και θα έκανα και τον φιλόσοφο στους άλλοθς ότι και καλά ο αθλητισμός ενώνει...

Εγώ προσωπικά από τον ΠΑΟΚ έχω "χάσει" ένα κάρο λεφτά σε εισιτήρια αγώνων κλπ και έχω πάρει κάποιες χαρές κατά καιρούς. Δεν βρίσκω το λόγο να τρέχω στους δρόμους ή να μαζεύω λεφτά ή να δώσω λεφτά για διαρκείας ή ότι άλλο για να έρθει ο κάθε λαμόγιος να κάνει την ψιλοπαράνομη μπίζνα του, για την οποία χρειάζεται τον κόσμο που θα ασκεί πίεση στους τοπικούς πολιτικούς. Καλό το συναίσθημα και η πόρωση, αλλά όταν πληρώνω θέλω να πιάνουν τόπο τα όμορφά μου Ευρώ. Με τα χάλια που βλέπω τί να δώσω; Ούτε 1 Ευρώ ρε! Τηλεόραση, Nova για εξωτερικό και άγιος ο θεός... Οι ομάδες είναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ πλέον με ότι αυτό να συνεπάγεται.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε sporakia
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μισό λεπτό ρε παιδιά , γιατί αυτή την καραμέλα με το οικονομικό και δεν έρχεται κανείς επάνω την έχω ξανακούσει...

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ..οκ;

Είναι μια ομάδα με δικό της γήπεδο, (η δική σας ερασιτεχνική λέει οτι θα αποδώσει σε αυτον που θα βάλει χρήματα και καλά κάνει!) που πραγματικά έχει κόσμο.
    20-25.000 αν γεμίσει πήχτρα , νομίζω οτι οχι μόνο καλά είναι αλλά "μαγαζί-γωνία" όπως είναι στην αργκό της μπάλας.

Είναι σε πόλη μεγάλη της Ελλάδος και κουβαλάει και μια ιστορία.

Τι σημασία έχει αν είναι 1-2-5-10 πρωταθλήματα που δεν έχει σε σύγκριση με τους κόκκινους, τους πράσινους;
    Αυτό σημαίνει οτι όποιος πάει να χώσει λεφτά και για τον Α ή Β λόγο δεν τα καταφέρνει μέσα σε 1-2 χρόνια , πρέπει οι κόπροι να τα "σπάνε";

Δεν την καταλαβαίνω αυτή την νοοτροπία... Και στην τελική , όπως ειπώθηκε , εταιρία, είναι. Αν έχει έστω και μια ιδέα οτι θα βγούν έσοδα (βλ. ΑΕΚ με 54 αρχικά και με 12 μετά εκατομύρια χρέος) νομίζετε οτι το κράτος θα κάνει τον κοκοβιό και δεν θα δώσει την "υποστήριξη" του για να σωθεί ο ΠΑΟΚ;

Αλλά απο την άλλη να περιμένουν τον μεγιστάνα και στο πρώτο "κλάξον-φαλτσοσφύριγμα) απο κοράκι , να τα "σπάνε" και να τρώει 4 αγωνιστικές με πρόστιμο.... Γιατί να έρθει ο άλλος;... για να του κάνουν κουμάντο 10-20 μαλακισμένα απο την θύρα 4;...

Για δείτε λίγο το λεγόμενο ΠΟΚ που ονομάζετε και τι γίνεται με τους οργανωμένους.

Στους κόκκινους , η 7 κάνει "τουμπες" στον Πάρεδρο και στην 13 , πέφτει σφαλιαρίδι απο τους Καπετανέους.
    Στην δε 21-original , ο Νικολαίδης ξεκίνησε σαν έμπιστος και μετά ουσιαστικά τους απομόνωσε.

Και οι 3 πλέον , λογίζονται ώς εταιρίες. Εκεί είναι η διαφορά.. στο ποιός θα είναι τελικά το αφεντικό , αφού μπουν τα λεφτά στην ομάδα.... καταλάβατε τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    και του εξωτερικου οι ομαδες ειναι εταιριες

και εγω ειμαι ο πρωτος που θα πω οτι για την καταντια μας φταινε πρωτα οι δοιηκησεις και μετα ολοι οι αλλοι (αν και γραμμενος χρονια σε συνδεσμο)

ειχαμε και εμεις 10χρονια φαγουρα αλλα δεν καναμε ετσι

δεν λεγαμε οτι φταινε οι αλλοι

ξεραμε τα χαλια μας

για το δημοπουλο λες στη λεωφορο εε

εγω να δεις ποσα λεφτα εχω φαει
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Όχι Λεωφόρο ρε sporakia! Στο παλιό Καραϊσκάκη ήταν που πήγε να κάνει ένα αράουτ ο Δημόπουλος (ο μεγάλος ο ημικαραφλός), κοιτάζει πίσω και βλέπει καμιά εικοσαριά τύπους να κάνουν ντου.

Καλά τότε με τον Σαλιαρέλη είχαμε κάθε βδομάδα και μία κωμωδία. Απίστευτος τύπος! Το μπουκέτο στον καμεραμάν της ΕΡΤ... Κλάμα λέμε ... Τί ανέκδοτα και λαλακίες...

Το όλο πρόβλημα φαίνεται και από τα διάφορα post που γίνονται. Βλέπεις τώρα καθόμαστε και αναλύουμε πόσα πέναλτι, οφ σάιντ, κάρτες πήρε ό ένας κι ο άλλος, πόσους βαθμούς έχασε και από ποιούς και κάτι άλλες τρελές λεπτομέρειες. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω, το ότι έχασε πχ ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική, σημαίνει ότι από κει έχασαν το πρωτάθλημα; Ε ρε παιδιά αν ένα ματς κρίνει το πρωτάθλημα από τόσο νωρίς τότε είμαστε για γέλια. Δηλαδή το φάουλ το 1ου λεπτού της 1ης περιόδου θα κρίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ;;;

Ε να μην τρελαθούμε κιόλας.

Καθόμαστε και συζητάμε ποιός σφύριξε για ποιόν, ποιός έδειρε πιο πολλές φορές τους άλλους κλπ... Όχι ρε πούστη μου ήμαρτον! Είμαστε τόσο γκάου τελικά; Καζούρα, χαβαλές και μέχρι εκεί.

Καλά μυαλά σε όλους μας παίδες! Και καλά μπάνια (σε όσους μπορούν ρε φούστη μου )

... και μετά από όλα αυτά... ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ (λέμα τώρα)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μισό λεπτό ρε παιδιά , γιατί αυτή την καραμέλα με το οικονομικό και δεν έρχεται κανείς επάνω την έχω ξανακούσει...

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ..οκ;

Είναι μια ομάδα με δικό της γήπεδο, (η δική σας ερασιτεχνική λέει οτι θα αποδώσει σε αυτον που θα βάλει χρήματα και καλά κάνει!) που πραγματικά έχει κόσμο.
    20-25.000 αν γεμίσει πήχτρα , νομίζω οτι οχι μόνο καλά είναι αλλά "μαγαζί-γωνία" όπως είναι στην αργκό της μπάλας.

Είναι σε πόλη μεγάλη της Ελλάδος και κουβαλάει και μια ιστορία.

Τι σημασία έχει αν είναι 1-2-5-10 πρωταθλήματα που δεν έχει σε σύγκριση με τους κόκκινους, τους πράσινους;
    Αυτό σημαίνει οτι όποιος πάει να χώσει λεφτά και για τον Α ή Β λόγο δεν τα καταφέρνει μέσα σε 1-2 χρόνια , πρέπει οι κόπροι να τα "σπάνε";

Δεν την καταλαβαίνω αυτή την νοοτροπία... Και στην τελική , όπως ειπώθηκε , εταιρία, είναι. Αν έχει έστω και μια ιδέα οτι θα βγούν έσοδα (βλ. ΑΕΚ με 54 αρχικά και με 12 μετά εκατομύρια χρέος) νομίζετε οτι το κράτος θα κάνει τον κοκοβιό και δεν θα δώσει την "υποστήριξη" του για να σωθεί ο ΠΑΟΚ;

Αλλά απο την άλλη να περιμένουν τον μεγιστάνα και στο πρώτο "κλάξον-φαλτσοσφύριγμα) απο κοράκι , να τα "σπάνε" και να τρώει 4 αγωνιστικές με πρόστιμο.... Γιατί να έρθει ο άλλος;... για να του κάνουν κουμάντο 10-20 μαλακισμένα απο την θύρα 4;...

Για δείτε λίγο το λεγόμενο ΠΟΚ που ονομάζετε και τι γίνεται με τους οργανωμένους.

Στους κόκκινους , η 7 κάνει "τουμπες" στον Πάρεδρο και στην 13 , πέφτει σφαλιαρίδι απο τους Καπετανέους.
    Στην δε 21-original , ο Νικολαίδης ξεκίνησε σαν έμπιστος και μετά ουσιαστικά τους απομόνωσε.

Και οι 3 πλέον , λογίζονται ώς εταιρίες. Εκεί είναι η διαφορά.. στο ποιός θα είναι τελικά το αφεντικό , αφού μπουν τα λεφτά στην ομάδα.... καταλάβατε τώρα;

Gandalf

Ρε συ gandalf θυμάσαι τα πρώτα χρόνια του ο Σωκράτης τί σφαλιαρίδι είχε φάει; Ήταν η παράγκα του ΠΑΟ, έτρωγε τα φαπίδια ο Ολυμπιακός. Η διαφορά είναι ότι ο πρόεδρος τα έχει τόσο χοντρά που στα @@ να χάσιε καναδυό χρονιές... Εξάλλου δεν νομίζω ότι πήγε στον Ολυμπιακό απλά και μόνο γιατί τον αγαπάει. Ξέρεις τί είναι να ελέγχεις τόσο κόσμο όταν κάνεις δουλειές με δημόσιο; Τεράστια (με το συμπάθιο) υπόθεση... Πού να βρεις άλλους τέτοιους. Είναι 4-5 σε όλη της Ελλάδα; Εγώ πάντως δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όσο για φασαρίες και συλλαλητήρια σας το ξαναλέω. Είναι καμία 50άρα άτομα που τα κάνουν όλα και ακούγονται. Το θέμα είναι ότι κανείς σοβαρός δεν θα μπλέξει με τέτοια άτομα...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω τώρα τελευταία είναι γιατί οι φίλοι ΑΕΚτσήδες έχουν στραβώσει τόσο με το γήπεδο. Εξηγήστε λίγο ρε παιδιά τί παίζει. Γιατί είναι κακό ένα καλό γηπεδάκι εκτός Φιλαδέλφειας (το οποίο χρειάζεται απαραιτήτως εμπορικούς χώρους γιατί από τα εισιτήρια δεν βγαίνει η κατασκευή -είναι η δουλειά μου και ξέρω) αφού το παλιό δεν έχει αρκετό χώρο. Καλή η ιστορία αλλά φανταστείτε ένα ολοκαίνουργιο, καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που να γουστάρεις να πηγαίνεις ακόμα και για καφέ! Κάτι τέτοιες παπαριές άρχισαν και οι δικοί μας με αυτόν τον Σαββίδης από τη Ρωσσία (ποιός ξέρει τί κουμάσι είναι κι αυτός). Τους πληρώνει τα χρέη και ζητάει ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του γηπέδου για 40-50 χρόνια και οι άλλοι οι πανίβλακες κάθονται και λένε ότι το γήπεδο ανήκει στο λαό του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω γω τί άλλο. ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;; ΕΥΡΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ... μαγαζιά, καφέ, μπουτίκ, σινεμά, σκατά, φατά κάτι που να βγάζει μαλλί!

Τέλος πάντων... για ήρεμα το ξεκίνησα, ανέβασα θερμοκρασία πάλι...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διαμάχες είναι εδώ.. μπορείς να ανεβάσεις όσο θες.

Ακριβώς όπως λές οτι 50-100-200-1000 το πολύ είναι στον ΠΑΟΚ που χαλάνε την πιάτσα... το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ...

Ο φίλαθλος της ομάδας, γουστάρει να πάει να πιεί τον καφέ του, να πάρει κάτι για το παιδί του και να παρκάρει χωρίς να έχει πρόβλημα... ή ακόμα και να μην παρκάρει και να πάρει το ΜΕΤΡΟ.

Τώρα το τι πίπες περί ιστορίας και δεν ξέρω τι λένε οι υπολοιποι τα ακούω βερεσέ... Εδώ ολόκληρη Arsenal και χάλασε το γήπεδο της, για να φτιάξει καλύτερο και ας είναι και πιο έξω... εμείς κολάμε σε μαλακίες....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Όσο για την κρατική υποστήριξη;

Ούτε φράγκο ρε! Δηλαδή αν εγώ κάνω εταιρεία και είμαι τελείως τουκου-τούκου και βαρέσω κανόνι, θα μου δώσει το κράτος; Αν είναι έτσι ρε παίδες να φτιάξουμε όλοι από μία και δεν τρέχει και τίποτα...

Γιατί να πληρώνω εγώ τις διαχειριστικές μαλακίες του κάθε απατεώνα μέσω εφορίας, φόρων στον καπνό, το αλκοόλ, το νερό, το φώς και ότι άλλο σκατά πληρώνω;

Ανώνυμες Εταιρείες = Χρωστάω; Κλείνω;

Αλλά από εκεί και μόνο αποδεικνύεται ότι σα λαός είμαστε τελείως παπάρες! Στη θεωρία όποιν ρωτήσεις θα σου πει "να πέσει, να πέσει ο Χ, Υ, Ζ αν χρωστάει". Έτσι και μόνο το αναφέρουν, θα γίνει επανάσταση. Κανένας από αυτούς τους μπούφους που θα βγουν στο δρόμο δεν θα έχει σκεφτεί τί φράγκα έχει βάλει χωρίς να το ξέρει... Πολύ θα γούσταρα να μας πούνε μια φορά πόσα μύρια ευρά έχουν χαρίσει στις ομάδες και να το διαιρέσουν με τον αριθμό των Ελλήνων... Θα μας έπεφτε το σαγόνι στο πάτωμα!

Δηλαδή οι Γάλλοι που ρίξανε ολόκληρη Μαρσέιγ με Ταπί και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ εκείνη τη χρονιά είναι βλάκες; Αλλά εκεί βλέπεις ομάδες με πολλές κούπες το 50-60-70 να είναι 2η, 3η κατηγορία. Εδώ, στη Σκοτία, το Βέλγιο, άντε και καμία Μογγολία είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι...

Έχουμε πολλή πλάκα οι φούστηδες... ... πολλή πλάκα

αλλά...
    ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ 'ΜΑΣΤΑΝ... οεο!

φιλε gandalf δεν κολανε σε μαλακιες

ξερουν αυτοι τι να πουνε για να ' ξεσηκωθει ' ο κοσμος

δεν θα φανε απο την πιττα και το ριχνουν ιστορια

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Διαμάχες είναι εδώ.. μπορείς να ανεβάσεις όσο θες.

Ακριβώς όπως λές οτι 50-100-200-1000 το πολύ είναι στον ΠΑΟΚ που χαλάνε την πιάτσα... το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ...

Ο φίλαθλος της ομάδας, γουστάρει να πάει να πιεί τον καφέ του, να πάρει κάτι για το παιδί του και να παρκάρει χωρίς να έχει πρόβλημα... ή ακόμα και να μην παρκάρει και να πάρει το ΜΕΤΡΟ.

Τώρα το τι πίπες περί ιστορίας και δεν ξέρω τι λένε οι υπολοιποι τα ακούω βερεσέ... Εδώ ολόκληρη Arsenal και χάλασε το γήπεδο της, για να φτιάξει καλύτερο και ας είναι και πιο έξω... εμείς κολάμε σε μαλακίες....

Gandalf

Έτσι είναι ρε! Είσαι τεράστιος!!!

Αντί για σινεμά και μπόουλινγκ εγώ γουστάρω μπαλίτσα. Αν είναι να φάω πέτρα στο κεφάλι ή να δω κλωτσοπατινάδα να κάτσω σπίτι μου που έχει και πιο φτηνό καφέ!

...αλλά όμως... το 1963 στην 2η αγωνιστική σε έναν αγώνα Άνω Πλαγία - Κάτω Ραχούλα το κοράκι έδωσε λάθος αράουτ και η ομαδάρα τότε δεν ανέβηκε κατηγορία στη διαφορά των κερδισμένων αράουτ και εάν είχε ανέβει μπορεί να είχε ξανανέβει και τώρα να ήταν Α' Εθνική και να πήγαινε για τσου-λου...

Για λύπηση φίλε Gandalf...

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..........

Αύτά περί τού πλούσιου Νότου είναι χιλιοειπωμένα..........!!!
    Όταν έχεις 5 μύρια στό λεκανοπέδιο είναι έπόμενο νά έχεις μαζέψει καί το χρήμα έκεί...
    Κανένας Χ..... Κόκκαλης δέν θά έρθει νά ζήσει στή Θεσσαλονίκη.......
    Τό τέρας τής Άθήνας έπεκτείνεται μέ ότι αύτό συνεπάγεται....
    Καί τά κέντρα άποφάσεων καί έξουσίας ...ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ......όχι βέβαια μόνο τά ποδοσφαιρικά........!!!!!
    Ένας Μυτιληναίος πού τόλμησε νά έπενδύσει.....ΕΔΩ......μόλις κατάλαβε.......ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ........τήν έκανε παίρνοντας πίσω τό πακεττάκι,πουλώντας ένα ώραίο παλτουδάκι μέ 4 μύρια ΚΑΙ.....κάνοντας άπόσβεση....!!!!!
    Κι άπό κεί πού ήτανε καί συνεταιράκια....
    ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ.......γιά τήν ΕΛΒΟ.....!!!!!!!!!!!
    Όποιος ξέρει κατάλαβε.....!!!!!!!
    ΑΜΑ....δέ μαζευτούν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.....νά πούν ..........
    ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.......
    μή περιμένετε ούτε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....ούτε...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....!!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ......!!!!!!!
    Στήν Ίταλία ξέρετε γιατί τήν φάγανε...???????
    Γιατί ήταν πολλοί οί δυνατοί....
    Μία ό Μοράττι...δύο ή Πιρέλλι....τρείς ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ......ΘΗΤΕ...!!
    Δέν είναι..οί.γίγαντες τής Ίταλίας.....Καλλιθέες καί Προοδευτικές..!!!
    Διότι όταν έγώ τρώω καί πίνω καί.....ΚΕΡΝΑΩ........
    ΜΑΛΑΚΑΣ......ΕΙΜΑΙ....
    νά κάνω χώρο γιά τόν άλλον,είδικά άν δέν ύπάρχει.....ΧΩΡΟΣ...!!!!!!!!!!!
    Σέ λίγο....ΜΙΑ.....θά είναι ή θέση γιά τό πακέττο......ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.......!!!!!!!
    Μέ αύτή τή φοβερή δεκαετία τού πρωταθλητή........σκίσαμε στή βαθμολογία τής Εύρώπης....!!!!!!
    Όπότε βλέπω ...ΣΦΑΓΗ.....
    Μέ γαύρους πλέον ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ....
    Κάθε φορά πού παραθέτεις καί κάτι......
    Αύτοί σού δείχνουν τά κύπελλα...!!!!!!!!!!
    Δέν ύπάρχει έπαφή ρέ παιδί μου..Πλήν έλαχίστων νά μή τούς άδικήσουμε καί όλους...SPORAKIAS.....π.χ.
    Πάντως ΑΝ ΗΜΟΥΗ ΓΑΥΡΟΣ.....ρέ παιδιά....
    ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....
    τώρα πού είμαι ΑΕΚ.....άπλά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ....άρκετές φορές...!!!!!!!!!!!!!!!
    Όταν θυμάμαι τήν Ξάνθη ..πρίν 3-4 χρόνια στό κύπελλο,τή δωροδοκία στίς Σέρρες,.....παλιά...πολύ παλιά...κάτι Καστοριές κάτι Πιερικούς κάτι Δόξες.................!!!!!!!!!
    Άλλά δέν είμαι μόνο έγώ ...πιστεύω πώς καί παίκτες πού πέρασαν άπό τήν ΑΕΚ τό ίδιο ένιωσαν.....
    Ό Μανωλάς .....όταν είπε..ΔΕΝ ΗΤΑΝ....τό έκανα όμως άπό ένστικτο....ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ.....ΘΥΜΑΣΤΕ...??????
    Χάλασε τήν πιάτσα.....!!!
    Καημό τόχω νά δώ έναν ΠΟΥΣΤΗ.....νά πετάξει ένα πέτσινο πέναλτυ
    έξω...
    Καί όμως έγινε αύτό παιδιά.....σέ ένα άπό τά πιό ΑΝΤΡΙΚΙΑ...γήπεδα....όχι τώρα βέβαια....γιατί τώρα όλα πουστέψανε καί γεμίσαμε πρεζόνια....
    ΤΟΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....έπειδή δέ γουστάριζε...
    ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΙΟ....
    ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΙΣΙΟ.....
    Άντε βρείτε το.....
    Έκανε καί προπονητής Έθνικών Όμάδων....!!!!!!!!!!!
    Πρός τά δώ πάνω...σέ άγώνα ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....!!!!!!!
    Άπλά τούς λέω νά μήν άνησυχούν καί, πώς καί ......ΦΕΤΟΣ.....
    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.......ΘΑΝΑΙ.......!!!!!!!!!
    Είδικά μέ τόν ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.....!!!!!!!
    Μιλάμε κίνηση....ΜΑΤ...!!!!!!!!!!!
    Καί στήν Εύρώπη .....ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ.......ΙΣΤΟΡΙΑ....!!!!!!!!!
    Τώρα νά πώ καί κάτι γιά παρηγοριά στούς Βορρειοελλαδίτες..............
    Μπορεί φίλοι μου ό Νότος νά έχει τό χρήμα........
    ΑΛΛΑ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ......!!!!!!!!!
    Νομίζω πώς οί περισσότεροι καταλαβαίνετε.....
    Μιλάμε άπό προιόντα φαγώσιμα.....μέχρι άλουμίνα,κάρβουνο,χρυσό,πετρέλαιο.....κ.λ.π...κ.λ.π....
    Καί άν ΔΕΝ κρατιόνταν αύτές οί ίσορροπίες..........
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΤΑΛΙΑ........!!!!!
    Μέ τή Νάπολι όλη τήν πόλη,όλο τό γήπεδο νά φωνάζει στό παγκόσμιο όταν έπαιζε Ίταλία-Άργεντινή......
    ΑRGENTINA-ARGENTINA-ARGENTINA......
    Τό 1990 τό θυμάστε...???????
    Άρα όπου είναι τό ΜΑΛΛΙ.......είναι καί οί όμάδες.....
    Άν ξεβρωμίσει τό ποδόσφαιρο.....ΤΟΤΕ......θά κάνουν όμάδα καί οί ΑΛΛΟΙ..........
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ..
    ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ...!!!!!
    Δήλαδή.........ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ.....!!!!!
    Πάμε τώρα στό μπάσκετ.....
    Ή μεγάλη του διαφορά μέ τό ποδόσφαιρο είναι πώς ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ.....
    χρήμα......ΑΠΟΔΙΔΕΙ.....!!!!!!!!100%....!!!!!
    Μέ δύο παίκτες....γράφεις στό μπάσκετ.....!!!!!!
    Γιαυτό ό Γιαννακόπουλος είχε πεί....
    άν σταματήσει ό Γκάλης τότε θά κάνω όμάδα......άλλά...
    έπειδή βιαζόταν ό άνθρωπος άρχισε μέ τό Γκάλη.....καί μετά πήρε
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....!!!!!!!
    Ό Φιλίππου σέ δύο χρόνια πήγε τελικό πρωταθλητριών.....!!!!!!
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......λοιπόν τό ένα άθλημα μέ τό άλλο...!!!!
    Ό ΠΑΟΚ είναι όντως ΜΑΓΑΖΑΡΑ.....στό μπάσκετ...καί μέ γήπεδο........ΑΛΛΑ....έδώ άπλά ....
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.?????????????????????????????????????????

ΥΓ.Άς μέ συγχωρέσει ό φίλος γιά τό όρθογραφικό λάθος μέ τή λέξη
    ΠΕΝΑΛΤΥ...Άλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....
    Άν ύποπέσει στήν όρθογραφική του δεινότητα κάτι άλλο......
    ταπεινά θά τό διορθώσω....!!!!!!!!!

Δηλαδή μιλάνε για αδικημένο Ολυμπιακό και ΠΑΟ...; Τί να πούνε και οι υπόλοιποι; Δηλαδή ακούει ο Λαρισαίος, Ξανθιώτης, Γιαννιώτης κλπ τον Παναθηναϊκό να λέει ότι αδικείται και καραφλιάζει! Γυρνάει ο Ολυμπιακός και μόλις ακούσει βάζελο του λέει "α! όλα κι όλα κι εσείς τα ίδια μας κάνατε..." και γίνεται ένας απίστευτος κύκλος μαλακίας για το ποιός "κάρφωσε" περισσότερο τον άλλον οπότε τώρα κι αυτός δικαιούται να κάνει τα ίδια, αν όχι χειρότερα, με αυτά που έβριζε.

Ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα μου άρεσε να μαζεύω κούπες με κάθε μέσο, αλλά την τελευταία κούπα (1984) δεν τη θυμάμαι γιατί ήμουν μικρός. Όταν θα πάρω 5-6 σερί θα σας πω κι εγώ...

Είμαστε και χαζός κόσμος όμως. Εμάς δεν μας βάζω μέσα γιατί έχει αποδειχτεί περίτρανα και βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια. Αλλά να, ένα παράδειγμα... πάει ο βάζελος στη Ριζούπολη για κούπα μετά από πόσα χρόνια και τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, μέσα στα αποδυτήρια, στη φυσούνα, το χόρτο, τον πάγκο, το WC... όπου υπήρχε πράσινη στολή τέλος πάντων... Και έχουμε τα εξής δύο τινά:

1. Ο γαύρος πήρε την κούπα σαν κύριος (ακόμα θυμάμαι τον Μπασινά να βγαίνει μόνς του από τη φυσούνα και 50 πυρσούς να φεύγουν για το κεφάλι του...) δεν τιμωρήθηκε (αλλά και να τιμωρήθηκε την κούπα που ήθελε την πήρε)

2. Η μαλακοβαζελοδιοίκηση αντί να δείξει @@ και να πάρει την ομάδα από το γήπεδο (κι ας τους τιμωρούσαν) όχι μόνο έπαιξε αλλά και θεώρησε τους παίκτες ηττοπαθείς και τους έστειλε έναν έναν (6-7 από αυτούς ήταν βασικοί στην Πορτογαλία). Άντε βρε μαλάκα Βαρδινογιάννη ή όποιος άλλος ήταν τότε, πήγαινε εσύ να παίξεις εκεί μέσα και μετά έλα πες μου. Ο Μπασινάς είχε χεστεί και καλά έκανε, γυναίκα και παιδιά έχει ο άνθρωπος. Και φυσικά η ακόμα γελοιοδέστερη συνέχεια ήταν οι γαύροι που το διαλαλούσανε κιόλας ότι κάνανε τεράστια μαγκιά 10000 εναντίον 11... Θέλει τεράστια @@ κάτι τέτοιο...

Ε ρε κ@υλοκούδουνος κόσμος που υπάρχει...

Το τόπι θέλει παράγοντες με λεφτά, επαγγελματίες διαιτητές και όχι υπαλληλάκους και ομάδες από κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά Πολιτεία με κάκαλα! Εάν νομίζετε ότι αυτά υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ κι εδώ πείτε το μου κι εμένα, γιατί πολύ το αμφιβάλλω...

για όλους τους σκεπτόμενους ποδοσφαιρόφιλους (οι κολλημένοι δεν χρειάζονται κι άλλα καμμένα κύτταρα)

που να τον δεις κιολας (τον μπασινα) που ετρεχε απο αποδυτηριο σε αποδυτηριο να ξεφυγει απο τους μπραβους του σωκρατακου
    τωρα δεν ξερω να γελασω :rotflmao: η' να κλαψω

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    SFEROPETADHN......................

Πέστα..........
    Μπάς καί ξεστραβωθεί ..........ΚΑΝΕΙΣ....!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ........καί πάλι........ΜΠΡΑΒΟ.....
    Καί .........
    ΜΠΡΑΒΟ.......!!!!!!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Sferopetadhn
    Αλλά να, ένα παράδειγμα... πάει ο βάζελος στη Ριζούπολη για κούπα μετά από πόσα χρόνια και τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, μέσα στα αποδυτήρια,
    Μπραβο.. Θα συμφωνησω απολυτα!!!

Θυμαμαι και αλλα παραδειγματα !!!

Τον διαιτητη τον Μπικα αν δεν κανω λαθος να φευγει ξεβρακωτος και τουμπανο απο το ξυλο στο ντερμπυ ΠΑΟ-ΑΕΚ !!

Τα μαρμαρα απο τα επισημα της ΑΕΚ να φευγουν βροχη στον Μπαγεβιτς και τους παχτες του Ολυμπιακου οταν πρωτομπηκε κοκκινος ο Μπαγεβιτς στην Φιλαδελφεια ..

Τους ρουμπινεδες τις βρυσες και οτι υπαρχει σε σιδερο μεσα στο γηπεδο να εκτοξευετε στον αγωνιστηκο χωρο οποτε παιζει η οποιαδηποτε ομαδα στην Τουμπα ..

Sferopetadhn
    Το τόπι θέλει παράγοντες με λεφτά, επαγγελματίες διαιτητές και όχι υπαλληλάκους και ομάδες από κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά Πολιτεία με κάκαλα! Εάν νομίζετε ότι αυτά υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ κι εδώ πείτε το μου κι εμένα, γιατί πολύ το αμφιβάλλω...

Πολυ καλα τα λες παραπανω! ΑΛΛΑ... Αραγε τα εννοεις για ολες τις ομαδες ??

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα πρώτα 3500 χλμ με το CBF-600...
    από Zan_Prizol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 18:04
  2. Η Γιορτη Του Γαυρου!!!!
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2005, 21:14
  3. Τα Πρωτα Χιονια
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ