Γνωρίζετε αν η Suzuki συνεχίζει την παραγωγή του sv1000 (του γυμνού)?
Στην επίσημη
ιστοσελιδα πάντως δεν το έχει
Στην επίσημη
Περιεργο...πρωτη φορα το ακουω.Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
Στην επίσημη
Το γυμνο παντως δεν πουλησε καθολου σε σχεση με το φερινγκατο που πουλαει ακομα σαν φρεσκο ψωμακι.
Αντιθετως σαν γυμνο προτιμηθηκε το 650 το οποιο αγοραζεται αποκλειστικα για πρωτο trackbike, και σαν δευτερο μηχανακι για νεους οδηγους η για χρηση commuter.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Γιατί ρε παιδιά, τα φερνγκάτα SV είναι πιο ολοκληρωμένα ως design σε σχέση με τα γυμνά αντίστοιχα. Εκείνο το στρογγυλό φανάρι μπροστά τα χαλάει πάρα πολύ. Βλέπεις μετά το φερινγκάτο και πιστεύεις πως είναι άλλη μηχανή. Οι ακμές του εμπρός φέρινγκ ταιριάζουν πιο αρμονικά με τα πολύ φουτουριστικά πίσω φώτα, που προσωπικά μου αρέσουν.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εχεις δικιο σχετικα με το design αλλα η συντριτικη πλειψηφια του καταναλωτικου κοινου βλεπει περα απο αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Γιατί ρε παιδιά, τα φερνγκάτα SV είναι πιο ολοκληρωμένα ως design σε σχέση με τα γυμνά αντίστοιχα. Εκείνο το στρογγυλό φανάρι μπροστά τα χαλάει πάρα πολύ. Βλέπεις μετά το φερινγκάτο και πιστεύεις πως είναι άλλη μηχανή. Οι ακμές του εμπρός φέρινγκ ταιριάζουν πιο αρμονικά με τα πολύ φουτουριστικά πίσω φώτα, που προσωπικά μου αρέσουν.
Και το 1000αρι αγοραζεται και για Sport-touring, μιας και τα παει καλα σε αυτον τον τομεα ενω διατηρει ολα τα χαρακτηριστικα των V, που ο κοσμος τα γνωριζει καλα γιατι ξερει να επιλεγει με σωστα κριτηρια.
Και τα αφτερμαρκετ εκει (μιλαω για αμερικη κυριως Γαλλια Ιταλια) , δεν ειναι απλησιαστα, οποτε οποιος θελει ωραια μασκουλα δεν ξερει κυριολεκτικα ποια να πρωτοπαρει.
-..Not Yet!
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
ενω το tl μου αρεσε παρα πολυ, οσων αφορα την εμφανηση, τa sv τελευταιας γενιας δεν με συγκηνουν.
το sv1000 με το συντηριτικο μπροστινο στρογγυλο φαναρι εχει ενα διαχρονικο και standard look για γυμνα μηχανακια. Επισης εχει την καρατιμονα του, με την βοηθεια της οποιας μπωρεις να παιξεις περισοτερο μεσα στην πολη. Ασε που εχει πιο ξεκουραστη θεση οδηγησης.
anyway βρηκα κ6 sv1000 εδώ. Γιατι ομως σχεδων ολα τα σιτε αντιπροσωπειων δεν το εχουν στο καταλογο τους????????
Έκατσα και το έψαξα χθες το βράδυ και τελικά οι υποψίες μου βγήκαν αληθινές.
Η παραγωγή του sv1000 έχει σταματήσει.
Κρίμα γιατί σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αγοράσω.![]()
οριστε και η αποδειξη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παρω αλλω ενα ρεεεε
ετσι γιατι θα γινουν συλλεκτικα
ουστ ρεε που μονο τα 175,89245 αλογα μας νοιαζουν πια.....
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Ρε.....
ΚΟυφαθηκα:hypnotize
Τεσπα να παει στο καλο,ετσι και αλλιως, εχει ηδη μπει στην ιστορια.![]()
-..Not Yet!
Τόσο καιρό δεν τ' όπαιρνε κανένας...
Τώρα όλοι θα δηλώσουν.... "κρίμα και σκεφτόμουν να το πάρω"....:rotflmao:
ρε γμτ... και σκεφτόμουν να το πάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τώρα όλοι θα δηλώσουν.... "κρίμα και σκεφτόμουν να το πάρω"....:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτο το ρωτησες αν σε θελει;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ρε γμτ... και σκεφτόμουν να το πάρω...
:![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
εαν αναφερεσαι σε μενα σημερα το απογευμα θα εδινα τα χρηματα στο καταστημα της suzuki, στο μαρουσι επανω στην κηφησιας, αυριο το απογευμα θα το ειχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τώρα όλοι θα δηλώσουν.... "κρίμα και σκεφτόμουν να το πάρω"....:rotflmao:![]()
Τι λες τωρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
εαν αναφερεσαι σε μενα σημερα το απογευμα θα εδινα τα χρηματα στο καταστημα της suzuki, στο μαρουσι επανω στην κηφησιας, αυριο το απογευμα θα το ειχα.![]()
Να σε ρωτησω κατι;
Και γιατι δεν το εκανες;
-..Not Yet!