...τοσο θελω να ζεστανει το 250 μου ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ για να κραταει ρελαντι και να μη σβηνει, χωρις να παιζω με το γκαζι. Η κατασταση αυτη υπαρχει εδω και κανα 2μηνο αλλα ξεκινησε αρκετα νωριτερα.
Αντι να αναβει πιο ευκολα απο τοτε που το πηρα (Δεκεμβρη), οσο ζεσταινε ο καιρος επεφτε και το ρελαντι. Λεω: δεν ειναι φυσικο μηχανακι του 2005 να σβηνει με το που το αναβω, εδω παπια του 70 κρατανε ρελαντι χωρις προβλημα... Ρε να δοκιμαζω με τσοκ-σβηνει, χωρις τσοκ (ειδικα τωρα καλοκαιριατικα παιρνει αμεσως) με το που αφηνω το γκαζι σβηνει.
Το ιδιο προβλημα εχει και ο Alexander . Του ειπαν οτι ειναι πολλαπλασιαστης αλλα απ'οτι γραφει:
Για να μην πολυλογω (πραγμα που'χω ηδη κανει - και συνεχιζω) πηγα στον Κουτσουμπο στην Μιχαλακοπουλου για το σερβις των 12000 (95ευρω για λαδια, φιλτρο λαδιου, μπουζι - εκ των οποιων βλεπετε οτι τα 50-60 ευρω ειναι για τον "ελεγχο" που ειμαι σιγουρος οτι μου κανεΑρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Μετά την αλλαγή τουλάχιστον δουλεύει το τσοκ και ζεσταίνεται κάπως πιο γρήγορα, δηλαδή μέσα στο 10' πορείας αρχίζει και πιάνει τις 1000 στροφές και δεν σβήνει. Μετά από μερικά λεπτά ακόμα πλησιάζει σιγά-σιγά τις 1500 rpm.
Του Λεωνίδα πχ με το που θα πάρει μπροστά το πολύ να χρειαστεί για μισό με ένα λεπτό το τσοκ και μετά κρατάει 1000rpm τουλάχιστον χωρίς να σβήνει και μέσα σε λίγα λεπτά το ρελαντί έχει πιάσει τις 1500rpm.) Του'πα για το θεμα του ρελαντι και το πρωτο πραγμα που μου κανε ηταν αυτο που μου κανανε στον Παπαγεωργιου, και στον Βατιδη στην Πατρα : μου ανεβασε το ρελαντι στις 4000 στροφες (ζεστο). Ε μα ρε μπαρμπα ξερω και γω ετσι να πουμε
. Μου ανεβαζει που λετε το ρελαντι με κρυο το μοτερ και το κανει μια βολτα να το δει... (οπου βλεπετε βολτα, διαβαστε "ξεσκισμα να ανεβει θερμοκρασια"
) Μου λεει κραταει ρελαντι "να"... Λεω 'νταξει οκ, και φευγω. Επιστρεφω μετα απο 5 λεπτα με το σαματα (4000 rpm ρελαντι). Μου λεει αστο να το δω. Το αφηνω.
Παω σημερα και μου λεει θελει αλλαγη το καρμπυρατερ, παιρνει αερα απο καπου... Θα παω απο βδομαδα που θα χει ερθει, και θα σας πω.
EDIT: Δειτε το τελευταιο μου post για τη λυση