Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: απο transalp σε τι???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    όλα στον hornet.. :o κια βρες κάπου να κρυφτείς.

μολις παντρεύτηκε και ειναι σε ταξίδι (υποθέτω) μουχαχααχαχαχαχ

παλι καλα που δεν σκαει μυτη και ο πολυμηχανος να μας τα πρήξει με τις αγωνιστικές επιτυχίες του RCV για να εκθειάσει τα V της χονδρα (που εξακολουθώ να πιστευω οτι ειναι τσαμπα "φημη", τζαμπα λεφτα και τσαμπα "μύθος")

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    CBF 1000!!! αν εισαι κατασταλαγμενος και δεν γουσταρεις γκαζια και χωσιματα , αν ταξιδευεις δικαβαλος , αν θες κατι ευκολοδηγητο παντου και παντα ,ειναι πολυ καλη επιλογη σκεψου το....

υ.γ. και μην νομιζεις οτι δεν παει στο χωμα...με λιγη προσοχη παει οπου πανε και τα μεγαλα on-off α! ειναι και πολυ φθηνο νομιζω 10000+κατι ψιλα για την ''ακριβη εκδοση με abs και cbs (γεφυρωμενα φρενα) , οποτε δεν θα ζοριστεις οικονομικα.
    +1
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Νέο μέλος
    Η CBF 1000 είναι μια πολύ καλή περίπτωση και δεν ανεβαίνω και στον θεό από άποψη ευρώ αλλά έλα που δεν αρέσει στην συνεπιβάτη και σύντροφο μου!!!
    Νομίζω ότι θα περιμένω μήπως βγάλει η bmw 850gs????
    :rotflmao:

non serviam Το avatar του/της kachius
    TDM900 στα 9200ευρώ με ABS?

Πολύ όμορφο (υποκειμενικό)
    Σχετικά δυνατό
    Αρκετά άνετο και σε ταξίδια και στην πόλη
    και πατάς χώμα (απλά για να περάσεις με ηρεμία φαντάζομαι..)

Πιο πολλά για αυτό το κουκλί θα σου πω σε καμμιά βδομάδα
    Ξέρω από βέσπα!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Γιωρίκα κόψε τα ληγμένα , λέμε και φέρε τη ΖΟΥΖΟΥΝΕΛΑ σου το Σαββάτο να παίξει με τις άλλες πάπιες στο Ξυλόκαστρο

Πριν αποφασισεις παντως, εχε στο νου σου και το κοστος συντηρησης

Αλλο για ενα ιαπωνικο...αλλο για ενα ευρωπαικο....και αλλο για ενα ιταλικο(αυτα παιζουν σε δικη τους κατηγορια)

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ΚΤΜ 990. Στεγνα.

Η αν εχεις το χρημα GS1200.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elnor
    Καταρχήν σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με τη περίπτωση μου !!!
    Κι εγώ προς 990 προσανατολίζομαι ή και κανένα GS απλά ακούω από δώ και από κεί
    Ότι το 990 είναι σχεδόν «καθαρό» με μικρό προβλήματα και κουραστικό για τον συνεπιβάτη το GS τσιμπάει λάδια, προβληματάκια με τα φρένα αστοχίες υλικού και λέω… να σκάσω 14000,00 και να αποκτήσω στενή σχέση με τα συνεργεία « Πράγμα άγνωστο με το transalpaki μου έως τώρα» Δεν πάει πολύ???
    :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε μου,

είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα και τα οδήγησα τα παραπάνω.. και το Varadero στο οποίο και κετέληξα.....

δες το σχετικό πόστ που είχα ανεβάσει, υποκειμενικά πάντα.....

http://www.moto.gr/forums/showthread...highlight=1200

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Noμίζω ότι το cbf 1000 είναι μια καλή επιλογή!Εδώ θα βρεις με ρικές πληροφορίες από το μοντέλο σε συζήτηση που έχουμε κάνει στο φόρουμ!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν σκέφτεσαι να κρατήσεις χρόνια τη μηχανή και να την ευχαριστηθείς θα πρότεινα το BMW 1200GS.Νομίζω ότι είναι το απόλυτο μηχάνημα,ειδικά για ταξίδια στην Ελλάδα που όπως και να το κάνουμε θες να πατήσεις το χωματάκι σου για να πας στη καλή ερημιή παραλία.Καλή επιλογή.

!!!!!!!!!!

VARADERO 2006

Eγώ (το ξέρω δεν με ρώτησε κανείς) θα συμφωνήσω με τον idi σε όσα λέει για το VFR. Πολυπλοκότητα χωρίς αντίκρισμα στην απόδοση παρά μόνο στον τρόπο λειτουργίας (και αυτό μάλλον προ V-TEC) και με αυξημένο κόστος σέρβις (έστω και αραιά). Kαι δεν γουστάρω να χρειάζεται ειδικό εργαλείο για να ρυθμίσω αλυσσίδα. Παρόλα αυτά είναι μία μηχανή εξαιρετικά ομοιογενής και όσοι την παίρνουν είναι συνηδητοποιημένοι όσον αφορά τα γκάζια της.

Τώρα το CBF 1000 πιστεύω ότι απευθύνεται σε ΒΑΒ (born again bikers) και courriers (σε Αγγλία-Γερμανία, όχι για την Αθήνα).

Αν επρόκειτο για on-off, αφού ξεκαθάριζα με τον εαυτό μου ότι δεν απαιτώ αξιοπιστία Honda, θα έπαιρνα το 990 (αλλά με τη σέλλα του 950 γιατί με την καινούργια είναι κλάφτα Χαράλαμπε) και ας μην χάλαγε ποτέ.
    Αν δεν μπορούσα να το κάνω αυτό (το προσωπικό ξεκαθάρισμα) ίσως να παιρνα Varcadero στο οποίο θα άλλαζα κατευθείαν αναρτήσεις (δλδ +1000?).

You BETA believe...

Η CBF 1000 είναι μια πολύ καλή περίπτωση και δεν ανεβαίνω και στον θεό από άποψη ευρώ αλλά έλα που δεν αρέσει στην συνεπιβάτη και σύντροφο μου!!!
    :rotflmao:
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!

Ήταν λάθος να ζητήσεις τη γνώμη της, αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ήθελες να απενοχοποιηθείς για την αγορά σου.

Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω το Hornet , επειδή άρεσε στην κυρά. Το μηχανάκι άριστο, αλλά δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου, το ότι διάλλεξε εκείνη ακόμα και το μηχανάκι μου.

Να πάρεις ένα που να το σιχαίνεται. Άκουσέ με. Δείξε ποιός είναι ο ΑΝΤΡΑΣ στο σπίτι.

Έλα ένα βράδυ να σε ποτίσουμε καλά (15 μπύρες) και πρωί πρωί να πάς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ΕΣΥ.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!

Ήταν λάθος να ζητήσεις τη γνώμη της, αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ήθελες να απενοχοποιηθείς για την αγορά σου.

Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω το Hornet , επειδή άρεσε στην κυρά. Το μηχανάκι άριστο, αλλά δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου, το ότι διάλλεξε εκείνη ακόμα και το μηχανάκι μου.

Να πάρεις ένα που να το σιχαίνεται. Άκουσέ με. Δείξε ποιός είναι ο ΑΝΤΡΑΣ στο σπίτι.

Έλα ένα βράδυ να σε ποτίσουμε καλά (15 μπύρες) και πρωί πρωί να πάς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ΕΣΥ.

Λάθος το Ηornet??? Μάλλον η κυρά σου ξέρει τι κάνει......

Χωρίς πλάκα τώρα συμφωνώ απόλυτα - Πάρτε ότι αρέσει σε ΕΣΑΣ - όχι στην γυναίκα/γείτονα/φίλο/φίλη
    Και αν είναι να ανεβαίνει καμιά φορά η γυναίκα πάνω, τουλάχιστον πάρε κάτι που δεν θα την αναγκάζει να κάθεται διπλωμένη στην ουρά πίσω σου ένα μέτρο πιο ψηλά.
    btw μπράβο στην κυρά για την επιλογή!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: απο transalp σε τι???

Γεια και χαρά σε όλους !!!
    Ξεκινώντας να αναφέρω ότι είμαι 32χρονον και εδώ και 6 χρόνια κάτοχος μια transalp 600 . Αρκετά ταξιδάκια και αρκετές χωμάτινες διαδρομές και γενικά θα αυτοχαρακτηριζόμουν ένας ήρεμος – προσεχτικός οδηγός που εκμεταλλεύεται αρκετά της δυνατότητες on-off που δίνει η transalp και πάντα δικάβαλος στις εκδρομές μου με την κοπέλα μου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανεβώ λίγα κυβικά για να μπορέσω να κάνω καμιά ποιο μακρινή διαδρομή και εκτός Ελλάδος !!! Και να το μεγα δηλημα τι αγοράζουμε τώρα??? Λέω να ζοριστώ και να διαθέσω έως 14000,00 ευρώ για κάτι καλό !!! τώρα τι θα είναι αυτό ???? Λέω για Mega on-off αλλά όχι με σιγουριά !!!
    Μπέρδεμα η κατάσταση , μπορεί να βοηθήσει κανείς?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Efoson den exeis provlima xrimaton kai mporeis na diatheseis eos 14xil gia na pareis kenourgia motosykleta.......

NA AGORASEIS AUTO POU SOU ARESEI PERISOTERO ola ta ypoloipa einai filologies

oti kai na epilekseis apo mega on-off (mia kai theleis na pigeneis kai se xoma) tha sou kanei thn douleia sou kai me to parapano

tora oso afora thn diki mou apopsi.... tha eperna Adventure 990S giati (teleios antikimenika) einai to kalyero ap'ola ta ypoloipa kouvadakia pou proanaferthikan
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. REMUS απο Transalp σε Africa;
    από Africaptan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2010, 08:13
  2. Σε τι διαφέρουν οι γυναίκες από τις μηχανές ?
    από markosf1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 00:15
  3. σε τι κατάσταση τα ελαστικά από Gsxr600 K6
    από firefox στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2007, 17:06
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 14:25
  5. Τα περιστέρια, σε τι χρησιμεύουν ???
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 44