Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....................
θα πας συμοφε αύριο;
99,9 (περιοδικο) % :smilea:
Υπαρχει κι ενα Accent που θελει κατι νταραβερια με τις καρεκλες ...![]()
:rotflmao:
![]()
Λοιπον παιδια, 3 ωρες ελειψα απο το σπιτι και εγινει χαμος στο thread μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φευγω τελικα την παρασκευη το πρωι, και θα κανω μια διανυχτερευση. Η σκηνη που πηρα ειναι αυτη:
http://www.praktiker.gr/Praktiker/Co...d=208&lan_id=2
Βασικα ειναι η πρωτη φορα, που θα κατασκηνωσω, οχι ουτε στρατο εχω παει, και θα μεινω για μια νυχτα. Αν δω οτι το αντεχω και οτι μου αρεσει, θα κατσω παραπανω.
Για να πω την αληθεια ημουν κατα της κατασκηνωσης, και υπερ των ανεσεων ενος δωματιου, αλλα καλυτερα να μην κατακρινης κατι το οποιο δεν εχεις δοκιμασει!
![]()
Οσο για στρωμα θα παρω κουβερτες και παπλωματα να δοκιμασω, γιατι αυτα τα φουσκωτα μπορει να σκασουν με τα 130 κιλα μου, και οσο να ναι λογικα θα νε πιο σταθερη η κουβερτα.
Ο καιρος φενεται θα ναι καλος οποτε σκαπτικα και χαντακια δεν νομιζω να ανοιξω για μια μερα, αν βρεχει, μπαινω και στο αυτοκινητο του φιλου μου στην χειροτερο, αν και δεν ξερω ποση ωρα θα μπορουσα να αντεξω την κλησουρα αυτη.Ξερετε σε μερικα αμαξα βαζουν και ενα περιεργο αρωματακι, το οποιο σε κανει να παθεις ασφυξια!
Ευχαριστω για τις προτασεις σας, να στε καλα!
Το μονο ξενερωμα ειναι δεν θα οδιγω το cbfaki, μου, αλλα τοσα πραγματα, σκηνες καρεκλες, κρανη, ρουχα, που στο καλο να τα βαλω!:hypnotize
Στο τελευταίο σκ που είχα φύγει πέτυχα cbf 250 με 2 άτομα, με σαμάρια,με τραπέζι και καρέκλες, σκηνή, τανκ μπανγκ κλπ...:hypnotize
Στην αρχή δεν το πέρασα για 250 αλλά όταν το κοίταξα πιο καλά έπαθα πλάκα![]()
καλά να περάσεις, θα σου αρέσει![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ο Τυπος πρεπει να μου κανει σεμηναριο πως χορεσε ολα αυτα τα πραγματα εκει πανω!Στο τελευταίο σκ που είχα φύγει πέτυχα cbf 250 με 2 άτομα, με σαμάρια,με τραπέζι και καρέκλες, σκηνή, τανκ μπανγκ κλπ...![]()
εγώ μπορώ να έχω 4;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και παρεπιπτώντος είχε όλα τα αυτοκόλλητα λεσχών κολλημένα στο τζάμι της ρεσεψιον (ΣΥΜΟΦΕ,ΛΕΜΟΤ,μοτο και άλλες πολλές) και εγώ δεν είχα ένα moto.gr να του κολλήσω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοκόλλητα θα ξαναδούμε βρε παιδιά?:wacko:
Τελικά πήγες?
Αν ναι για πες εντυπώσεις από τον χώρο και την θάλασσα εκεί γιατί λέω να πάω το ΣΚ με σκηνούλα Εύβοια και ψάχνω ένα καλό camping.....
Το πάρκινγκ ασφαλές ή χύμα στο κύμα???
Nε πηγα και ηταν πολυ καλα. Μονο που εμεις φτασαμε παρασκευη πρωι πρωι και βρηκαμε χωρο για σκηνη. Το απογευμα της παρασκευη το καμπινγκ εκλεισε και δεν δεχοταν αλους. Ηταν ολα γεματα! Τωρα που ειναι και Αυγουστος... Καλυτερα παρε ενα τηλ πριν πας. Εμεις πηγαμε ετσι χωρις κανενα τηλ, αλλα μετα καταλαβα ποσο τυχεροι ειμασταν που βρηκαμε.Αν ναι για πες εντυπώσεις από τον χώρο και την θάλασσα εκεί γιατί λέω να πάω το ΣΚ με σκηνούλα Εύβοια και ψάχνω ένα καλό camping.....
Παρολα αυτα σε συνθηκες πληρης πληροτητας, οι τουαλετες και τα μπανια ηταν αρκετα καθαρα, αν ζητησης και ενοικιαση θεση για μεγαλη σκηνη, κοστος 7 euro, την μερα θα το ευχαριστηθεις. Χωρισμενες με παρτερια, πολυ καλο ισιο εδαφος, και μπολικος χωρος για τραπεζια καρεκλες... Οι μικρες θεσεις πιο φτηνες 5 eura , αλλα ισα ισα.
Εχει πρωινο πλουσιο, μεσημεριανο, καθε μερα 5-6 διαφορετικα μαγειρευτα φαγητα, και το βραδι μονο ψητα, λουκανικα, γυρος, μπιφτεκια στα καρβουνα. Απο τιμες φτηνο μου φανηκε, εχει club(μονο που πεζουν φρεφικες ηλικιες), πισινα μεγαλη, πινγκ πονγκ, περιπτερο, γενικα βρισκεις τα παντα εκει μεσα.
Η παραλια της Αγ Αννας ειναι 1.5 χλμ απο εκει, με βοτσαλο, παρα πολυ καλη!
Αξιζει τον κοπο να πας, αλλα σιγουρεψου, οτι θα βρεις!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ήσουν πολύ κατατοπιστικός.Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα να δω αν έχουν θέσεις και αν μπορώ να κλείσω.
![]()
![]()
![]()