Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 103

Θέμα: δε παει αλλο

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    λετε να ορμηξουμε μεσα στα ''παλατια'' και να αποκεφαλισουμε την ''Αντουανετα'' στην αυλη για παραδειγματισμο?

η ιστορια εχει την ταση να επαναλαμβανετε .......παντως.

+1000

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αααααα...πολύ απλό.
    Θα μπεις στο www.kariera.gr,θα ανοίξεις ένα account
    και θα συμπληρώσεις ενα βιογραφικό σου με λεπτομέρειες και με τομείς που σε ενδιαφερουν γενικότερα.
    Μερα παρα μέρα θα εχεις στο account σου εκει περα διάφορες προτάσεις τις οποίες και θα εξετάζεις.
    Τα προσωπικα στοιχεία σου δεν δίνονται στους υποψήφιους εργοδότες...μονο εσυ..αν θες....επικοινωνείς μαζί τους.Πλήρη εχεμύθεια.
    Οσο για την ώρα της συνέντευξης...θα λές οτι εργάζεσαι κιοτι εχεις πολύ υπευθυνη θέση...οποτε τα ραντεβού ας είναι μετα τις 18:00.....αν κάποια πρόταση ειναι πολύ καλή βρείσκε δίαφορες προφάσεις για να την κοπανάς κιολας λιγο νωρίτερα.

ευχαριστω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Εγώ εδώ τι να πω που μας έχουν κόψει όλα τα site που σχετίζονται με "career" & "Job Search"?
    Μεγάλη πουστι@ λέμε.
    Αλλά έτσι είναι, βάλανε τον IT να ελέγξει και είδαν πως οι μισοί εδώ μέσα ψάχνανε για άλλη δουλειά, όχι που θα μας διευκολύνανε κιόλας.

ΑΛΗΤΕΣ

Έχω ένα συνάδελφο που γλίτωσε στην εταιρία περίπου 300000Ευρώ σε ένα μήνα. Τoυ δώσανε ετήσιο Bonus 1000 και μόλις απέκτησε και παιδί, τέτοια εκτίμηση μιλαμε!!!
    0.333% φοβερό ποσοστό!!

Πήρε πολλά τριάρια

Και οσοι μπορείτε να σερφάρετε ελέυθερα www.skywalker.gr
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Εγώ εδώ τι να πω που μας έχουν κόψει όλα τα site που σχετίζονται με "career" & "Job Search"?
    Μεγάλη πουστι@ λέμε.

Απίστευτο !!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Απίστευτο !!!!!!!!!!

πραγματικα απιστευτο

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για αυτό υπάρχουν και τα web cafe φίλε μου... πάς για 10-15 λεπτά , τσεκάρεις , ενίοτε πίνεις και κανά καφεδάκι και την κάνεις...

Φτιάχνεις και ενα email στο GMAIL για να στέλνεις βιογραφικά και να λαμβάνεις απαντήσεις και άστους να κουρεύονται.. χώρια που μπορείς να το κάνεις και απο το σπίτι αυτό με όποια PSTN γραμμή έχεις και με ενα απλο web dial-up account free έστω και αν δεν είναι ΕΠΑΚ χρέωση.

Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις κιόλας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

~

Re: δε παει αλλο

δε παει αλλο............

ego tora giati thymono pio poli otan akouo afto to "allaxe douleia" ?

dil ade pes oti kaneis tin tarzania k tin paratas.... k ade vriskeis ali...

poios sou leei oti sydoma de tha travas ta idia k xeirotera???

k sorry gia to sxolio alla to na eisai koritsaki den einai oti kalytero sto Ellada giati eidika gia ta koritsakia einai poly pio dyskolo na vreis ali douleia ...

k kati akoma... GIATI THA PREPEI NA TOU PERNAEI TOU KATHE bip K NA TI PLIRONEI PADA AFTOS POU DE FTAEI SE TPT? GIATI?

Re: Re: δε παει αλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    ego tora giati thymono pio poli otan akouo afto to "allaxe douleia" ?

dil ade pes oti kaneis tin tarzania k tin paratas.... k ade vriskeis ali...

poios sou leei oti sydoma de tha travas ta idia k xeirotera???
    Κανείς...αλλα ποιος σου λέει οτι δεν θα ειναι και καλύτερα.Δλδ.εκει που ειναι τώρα ειναι δεδομένη η κατασταση....και το ξέρει.Αν δεν δοκιμάσει δεν θα μάθει ποτέ.Τι να κάνει δλδ ? Να κάτσει να λιώσει εκει μήπως και τυχων καπου αλλου ειναι τα ιδια και χειρότερα ??? Τι λογική ειναι αυτή ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique

k sorry gia to sxolio alla to na eisai koritsaki den einai oti kalytero sto Ellada giati eidika gia ta koritsakia einai poly pio dyskolo na vreis ali douleia ...
    Χα,χα,χα....ξερεις πόσες δουλειές έχασα εγώ απο κάτι γατουλίτσες που εμφανίστηκαν με μινάκια στην συνεντευξη ???
    Ημαρτον........

Παντα φιλικα ε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μήπως τελικά δεν φταίει η δουλειά αλλά κάτι άλλο?

Για δείτε το παρακάτω:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=26500

Περιμένω σχόλια

Πάντως όσο γυρίζεις μυρίζεις και όσο κάθεσε βρωμάς........

(Αρε σοφός που είναι ο λαός μας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Πάντως όσο γυρίζεις μυρίζεις και όσο κάθεσε βρωμάς........

(Αρε σοφός που είναι ο λαός μας)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν η μια δουλειά σου ξυνίζει και η άλλη σου βρωμάει...
    και το έχεις κάνει χρόνιο φαινόμενο...
    και έχεις φτάσει τα 30+ και ακόμα νομίζεις οτι μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο , ίσως θα ήταν πιο σωστό να κάνεις κάτι δικό σου , ΄με όσα ρίσκα εμπεριέχει αυτό , αλλά με το μεγάλο προβάδισμα , οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΑΚΙ και θα το πολεμήσεις όσο πάει...

Μόνο που εκεί ,είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σκεπτόμενοι , οτι οι πελάτες που θα σου φέρουν και το χρήμα , είναι πολύ πιο απαιτητικοί, πολύ πιο εριστικοί και πρέπει να προσέξεις 10Χ10 το τι θα πείς σε αυτούς.
    Αλλά βέβαια αν τα καταφέρεις, τότε δεν είναι 800 τον μηνα.. θα είναι πολλαπλάσιο αυτου... το θέμα όλο , είναι το ρίσκο...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν η μια δουλειά σου ξυνίζει και η άλλη σου βρωμάει...
    και το έχεις κάνει χρόνιο φαινόμενο...
    και έχεις φτάσει τα 30+ και ακόμα νομίζεις οτι μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο , ίσως θα ήταν πιο σωστό να κάνεις κάτι δικό σου , ΄με όσα ρίσκα εμπεριέχει αυτό , αλλά με το μεγάλο προβάδισμα , οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΑΚΙ και θα το πολεμήσεις όσο πάει...

Μόνο που εκεί ,είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σκεπτόμενοι , οτι οι πελάτες που θα σου φέρουν και το χρήμα , είναι πολύ πιο απαιτητικοί, πολύ πιο εριστικοί και πρέπει να προσέξεις 10Χ10 το τι θα πείς σε αυτούς.
    Αλλά βέβαια αν τα καταφέρεις, τότε δεν είναι 800 τον μηνα.. θα είναι πολλαπλάσιο αυτου... το θέμα όλο , είναι το ρίσκο...

Gandalf

τον τελευταιο καιρο μονιμη κουβεντα (εκτος απο τα σωληνακια υψηλης ) ειναι αυτο

δικο σου μαγαζι

τελικα θα το ρισκαρω μου φαινετε...............εχεις δικιο σε οτι λες μιας και ο πατερας μου ειναι ελευθερος επαγγελματιας

αλλα τουλαχιστον............δεν εχεις ιεραρχια....εισαι εσυ και οτι κανεις για την παρτη σου....το κανεις καλα?πετυχενεις...οχι?

αν και δεν ειμαι 30+....αν ξεκινισω στα 25 μου ομως ισως...ΙΣΩΣ στα 30+ να εχω κατι

ισως να μπορω να κανω και οικογενεια ...

λεει η μανα μου δεν εχεις υποχρεωσεις εσυ πολλες

και της λεω

και να ηθελα ρε μανα......δε μπορω.......

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: δε παει αλλο

δε παει αλλο............ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να μιλισω στο τηλ δεν μπορω να φυγω και το μονο που εχω μπροστα μου ειναι το μοτο............

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΜΙΕς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕς

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς ΚΙΟΛΑΣ

ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ?ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΣΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ

ΚΑΤΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΚΕΙ 9-10 ΩΡΕς ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΕς ΜΕ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΜΕ ΦΩΝΕς ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ 800ΕΥΡΩ ΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ 4000 ΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΣΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΕΣ..ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ....ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ........................

σορυ ρε παιδια καπου επρεπε να πω για να μην βαλω τα κλαμματα

σβηστε το αν ειναι πρσβητικο η ακυρο

Φτύσε μέσα στον καφέ του πριν του τον πας

Τρελοκοτσιδού..!!!!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Παντως δεν ειναι λυση το να κανεις ενα μαγαζι...

Υπαρχει πτωση και εκει. Εξαρταται απο το αντικειμενο (ΦΥΣΙΚΑ!!!) αλλα γενικα και ειδικα στα ρουχα (εκτος απο φιρμες) παιζει τρελη πτωση...

Προυπηρεσια και γνωσεις στο αντικειμενο σου ειναι νομιζω το κλειδι. Να τους πιανεις αδιαβαστους χωρις να εχεις πολλα χαρτια (που ομως απλα τα εχεις).... νομιζω βεβαια... μικρος ειμαι θα στρωσω και εγω και θα δω την πραγματικοτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Παντως δεν ειναι λυση το να κανεις ενα μαγαζι...

Υπαρχει πτωση και εκει. Εξαρταται απο το αντικειμενο (ΦΥΣΙΚΑ!!!) αλλα γενικα και ειδικα στα ρουχα (εκτος απο φιρμες) παιζει τρελη πτωση...

Προυπηρεσια και γνωσεις στο αντικειμενο σου ειναι νομιζω το κλειδι. Να τους πιανεις αδιαβαστους χωρις να εχεις πολλα χαρτια (που ομως απλα τα εχεις).... νομιζω βεβαια... μικρος ειμαι θα στρωσω και εγω και θα δω την πραγματικοτητα.
    καλα τα λες τα οικονομικα πανε κατα διαολου

τα λεφτα πανε στα λεφτα

..............

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δε πάει άλλο...
    από Allst@rf στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 13:53
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    από aaa``` στο forum Στραβά κι ανάποδα