Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: δε παει αλλο

~

Re: Re: Re: δε παει αλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Κανείς...αλλα ποιος σου λέει οτι δεν θα ειναι και καλύτερα.Δλδ.εκει που ειναι τώρα ειναι δεδομένη η κατασταση....και το ξέρει.Αν δεν δοκιμάσει δεν θα μάθει ποτέ.Τι να κάνει δλδ ? Να κάτσει να λιώσει εκει μήπως και τυχων καπου αλλου ειναι τα ιδια και χειρότερα ??? Τι λογική ειναι αυτή ???

Χα,χα,χα....ξερεις πόσες δουλειές έχασα εγώ απο κάτι γατουλίτσες που εμφανίστηκαν με μινάκια στην συνεντευξη ???
    Ημαρτον........

Παντα φιλικα ε ?

giati na noeitai os dedomeni i katastasi? xoris perithoria allagis?

mipos giati einai exisou pagiomeni padou????

k giati na prepei na epilexei kateftheian paraitisi opou k to eisodima tis tha xathei sigoura, k kamia dikaiosei de tha lavei gia tin os tora kakometaxirisi (ithika etsi?) k se kathestos avevaiotitas k agonias tha bei...
    giati?
    giati kapoios einai ...bip.!
    e, oxi!
    na adidrasei prota se oti de tis aresei k meta an den allaxoun apo tin ali plevra ta pragmata (kapoies fores ftaime k emeis pou den adidroume etsi?) as adidrasei parapano na tin dioxoun k na tin apozimiosoun.

pada filika...

ps
    k ego xereis poses douleies episis exo xasei apo gatoules? (asto anoigetai allo thema...)

:wacko:

~
    to na kanei kaneis kati diko tou einai to kalytero pou borei k stin idea symfono k go ..

thelei omos idea,stoxo,kopo,afosiosi,orimotita k polla alla alla kyrios xrimatodotisi opou ekei kyrios ponaei os thema..

kamia lysi ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όταν λέμε μαγαζί δεν εννοούμε απαραίτητα κατάστημα πώλησης - εμπόριο...
    Μπορεί να είναι και υπηρεσίες με απλή έδρα...
    Μπορεί να είναι φαγητάδικο.
    Μπορεί καφετέρια.
    ΜΠορεί... χίλια μπορεί...

Το μοναδικό σίγουρο είναι οτι θα δουλεύεις 24/7 , αλλά θα είναι δικό σου ... και στην τελική αν ρε παιδάκι μου σου την βαρέσει του βάζεις φωτιά και το καίς...
    Δεν έχεις κανένα πάνω απο το κεφάλι σου. Ακόμα και αν χρωστάς, θα είναι δικά σου ... δικές σου ευθυνες κτλ.

Την ώρα που τα λέω τώρα, για να μην προτρέξουν κάποιοι και πουν γιατί εσύ δεν το κάνεις, θα απαντήσω οτι ήδη το κάνω και μάλιστα παίζω σε δύο ταμπλώ πλέον..

Και δικό μου αλλά και υπηρεσία με τιμολόγιο σε άλλους... και η πλάκα είναι οτι αποδίδει... αλλά απο ωράριο..χαχαχα....είπαμε 24/7

[edit]Χρηματοδότηση που το είχα ψάξει , παίζει απο τον ΟΑΕΔ, εώς και 9.000? αν είσαι νέος επειχηρηματίας και άνεργος εγγεγραμένος (το μόνο εύκολο είναι αυτό). Δίνονται σε 3 δόσεις , (εξάμηνα ή τρίμηνα νομίζω) χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις (βλ. bussiness plan κτλ.)

Για κοίταξε το[/edit]
    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    to na kanei kaneis kati diko tou einai to kalytero pou borei k stin idea symfono k go ..

thelei omos idea,stoxo,kopo,afosiosi,orimotita k polla alla alla kyrios xrimatodotisi opou ekei kyrios ponaei os thema..

kamia lysi ?
    Να βρείτε προγράμματα που τα χρηματωδοτούν

ΟΑΕΔ και όχι μόνο,λίγο ψάξιμο θέλει...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ναι τα κοιταγαμε αυτα γιωργο.......τελευταια στιγμη τα ειδαμε.......

παντως τα λεφτα ειναι ξεφτιλισμενα στην εποχη μας....αλλοι ανοιγουν μαγαζια (μικρα) με 30000-40000 και αλλοι αγωραζουν jeap με 50000.............εγω παντως τωρα δινω περιπου 300-350 το μηνα σε δανεια κλπ κλπ χωρις να βαζω μεσα βενζινες και αλλα εξοδα και η τσεπη μου φωναζει βοηθεια

απελπιστικο ε?......δεν ειμαι αχαριστη αλλα....ο ανθρωπος πρεπει να εξελισετε και οχι να μενει στασιμος ουτε να πηγαινει πισω οσο δυνατα εφικτο και αν ειναι αυτο.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    ναι τα κοιταγαμε αυτα γιωργο.......τελευταια στιγμη τα ειδαμε.......

παντως τα λεφτα ειναι ξεφτιλισμενα στην εποχη μας....αλλοι ανοιγουν μαγαζια (μικρα) με 30000-40000 και αλλοι αγωραζουν jeap με 50000.............εγω παντως τωρα δινω περιπου 300-350 το μηνα σε δανεια κλπ κλπ και η τσεπη μου φωναζει βοηθεια

απελπιστικο ε?......δεν ειμαι αχαριστη αλλα....ο ανθρωπος πρεπει να εξελισετε και οχι να μενει στασιμος ουτε να πηγαινει πισω οσο δυνατα εφικτο και αν ειναι αυτο.
    Υπάρχει και άλλο ένα πρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος.
    Θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι, γιατί εκεί έχω το αρχείο

Τρελοκοτσιδού..!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το βασικότερο όλων είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς είναι εκείνο που θες να κάνεις σαν ειδικότητα.
    Κάποιες ειδικότητες ακόμα έχουν κοινοτικά κονδύλια απο το Γ πλάισιο και κάποιες απο το επερχόμενο Δ πλαίσιο.

Πάντως τα 30-40000 είναι πάρα πολλά που λες.. εκτός και αν εννοείς να κάνεις εμπόριο και να μαζέψεις στοκ.

Αλλιώς με 10.000 το πολύ έχεις έτοιμο μαγαζάκι και ξεκινάς....

Να είσαστε σίγουροι οτι τον πρώτο χρόνο ειδικά , το άγχος χτυπάει κόκκινα όπως και ο βαθμός ρίσκου. Αν τα καταφέρεις , μετά μπαίνεις σε πορεία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    συνηθως ειναι 2 οι λογοι που αλλαζεις δουλεια.
    Τα λεφτα ή το περιβαλλον (ή και τα 2).
    Αν δεν σου αρεσει καποιο απο αυτα οφειλεις στον εαυτο σου να κοιταξεις παρακατω.
    Βεβαια αν ειναι τα λεφτα τοτε να εισαι προετοιμασμενος να δεχτεις ενα χειροτερο περιβαλλον ή δυσμενεστερες συνθηκες φορτου και ωραριου. Συνηθως οσο πιο πολλα παιρνεις τοσο πιο πολλα περιμενουν απο σενα.
    Τωρα αν ειναι το περιβαλλον, οπως στην περιπτωση μας, τοτε ψαχνεις οπωσδηποτε για κατι αλλο και που ξερεις μπορει να σου κατσουν και περισσοτερα χρηματα.
    Keep walking
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: δε παει αλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    δε παει αλλο............ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να μιλισω στο τηλ δεν μπορω να φυγω και το μονο που εχω μπροστα μου ειναι το μοτο............

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΜΙΕς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕς

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς ΚΙΟΛΑΣ

ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ?ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΣΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ

ΚΑΤΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΚΕΙ 9-10 ΩΡΕς ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΕς ΜΕ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΜΕ ΦΩΝΕς ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ 800ΕΥΡΩ ΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ 4000 ΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΣΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΕΣ..ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ....ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ........................

σορυ ρε παιδια καπου επρεπε να πω για να μην βαλω τα κλαμματα

σβηστε το αν ειναι πρσβητικο η ακυρο

Ρε Ευη...με στενοχωρησες ρε κοριτσι.
    Καλα στα ειπε ο Τζουλιους απο κατω.

Την μερα που θα φορτωσεις πολυ αγρια και θα νιωσεις μια προτογνωρη διαυγεια (και θα ερθει αυτη η μερα) , μπες στο γραφειο του παλιοπουστα και πες του τα χαρτι και καλαμαρι.
    Να εισαι ειλικρινης σχετικα με το τι κανεις και τι απαιτεις.

Ετσι εκανα λιγο πριν το Πασχα στον γαμιολη που δουλευα.

Αποτελεσμα.

Μεσα σε δυο ημερες εδωσε ΟΛΑ τα δωρα αδειας και τα χρωστουμενα σε μενα και σε κανα δυο ακομα που χρωσταγε.

Μου εκανε εικονικη απολυση, οπως του ζητησα για να μπω ταμειο, και απο πανω μου εδωσε και την αποζημιωση ενω ΔΕν ειχε δικαιωμα να μου την δωσει.

Με επαιρνε τηλ μερες μετα αφότου εφυγα και μου ζηταγε να ερθω να δουλεψω 4 ωρες μια μερα που ειχε δουλεια, για 10 ευρω την ωρα μαυρα, απο 4 σκαρτα που επαιρνα (ωρωμισθιος) .

Τον εγραψα στα @@ μου και απο πανω και τον ξαναεβρισα και συνεχισε να παρακαλαει.

Μαρτυς μου ο GeorgeFZR.
    Ρε συναδελφακι ...παμε να γραψουμε καμια ωρα παλι στον βλακα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Επιχειρησεις με μικρο (σχετικα) ρισκο ομως θελουν υπερογγα κεφαλαια. Συγκεκριμενα ο αδερφος μου ειναι υπευθηνος σε franchising εταιρια και μετα απο 1 χρονο ειπε να δει τι παιζει για αγορα φιρμας και τετοια... μιλαμε για 200000 περιπου στην καλυτερη και πιο τσαμπικη περιπτωση αλλα μικρο ρισκο.

Απο την αλλη μην νομιζεις με το να εισαι αφεντικο του εαυτου σου οι ευθυνες γινονται πιο γλυκες. Γινονται χειροτερες γιατι απλα ειναι μερος του εαυτου σου (και οχι του 8ωρου) οποτε μοιραια τις μεταφερεις και στο περιβαλλον σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δική σου δουλειά σημαινει ΤΕΒΕ.
    Νο Thanks !!! δεν θα πάρω.
    Εξάλλου το 24/7 ειναι μια κουβέντα.
    Σαν υπάλληλος τουλάχιστον ξέρεις οτι το ΣΚ θα αράξεις και δεν ασχολείσαι με την επιτυχία,κερδος,ευημέρια της επιχειρησης σου.

Παντως αν πας για δική σου δουλειά στην Ελλάδα νομίζω οτι μόνο 2 πραγματα πουλάνε καλα : sex και φαγητό

Ποτέ δεν τα στερήθηκε ο Ελληνας

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αυτο ακριβως. 8 ωρες -> Αν σε διακρινει επαγγελματισμος και εχεις και την τυχη να εισαι σε δουλεια που να ειναι ΟΚ τοτε ολα καλα.

Αλλοι δουλευουν 8ωρο για 550 ευρω το μηνα παιδες οποτε αφηστε το.... παιζει εκμεταλευση και δυστηχως σε δουλειες που δεν φαινεται.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Δική σου δουλειά σημαινει ΤΕΒΕ.
    Νο Thanks !!! δεν θα πάρω.
    Εξάλλου το 24/7 ειναι μια κουβέντα.
    Σαν υπάλληλος τουλάχιστον ξέρεις οτι το ΣΚ θα αράξεις και δεν ασχολείσαι με την επιτυχία,κερδος,ευημέρια της επιχειρησης σου.

Παντως αν πας για δική σου δουλειά στην Ελλάδα νομίζω οτι μόνο 2 πραγματα πουλάνε καλα : sex και φαγητό

Ποτέ δεν τα στερήθηκε ο Ελληνας

xmmm......ξενοδοχειο στην παραλιακη και ντελιβερη φαι στο λιμανι

το γελαμε?μπαααα....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ξενοδοχείο με καλό room service!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δε πάει άλλο...
    από Allst@rf στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 13:53
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.