δε παει καλα ο κοσμακης
ακυρο μεν τα κινιτα ειναι κλειστα στην Εκκλησια φωναζει ο πατερ!
αυτος ο αγιος ανθρωπος που επιασε το νοημα και γυναικα εχει και στανταρ μισθο και ειναι και ''αγιος' του φιλαμε το χερι
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΕΛΕΟΣ
:rotflmao:
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Τώρα αν σας πω ότι έβαλα background τέτοια εικόνα στο κινητό θα με πιστέψετε (δεν πλήρωσα, στο τσάμπα την έχωσα)... Θέλω να βλέπω το ύφος αυτών που θα το πιάνουν στα χέρια τους...
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Ασχετο.....αλλα η πίστη δεν ειναι ντροπή.Δεν θα κατεκρινα ποτε καποιον που θα ειχε μια εικόνα Αγίου στο κινητό του....η εμπορευματοποίηση των Αγίων Συμβόλων με χαλάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Τώρα αν σας πω ότι έβαλα background τέτοια εικόνα στο κινητό θα με πιστέψετε (δεν πλήρωσα, στο τσάμπα την έχωσα)... Θέλω να βλέπω το ύφος αυτών που θα το πιάνουν στα χέρια τους...
![]()
![]()
και οποτε το ανοιγει κανει και ενα ταμα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εγώ που μιλάω με τον χριστό μπορώ να βάλω την 61649 εικόνα σαν εικόνα αναγνώρισης καλούντος?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εγώ που μιλάω με τον χριστό μπορώ να βάλω την 61649 εικόνα σαν εικόνα αναγνώρισης καλούντος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Συμφωνοι ,αλλα ....ειναι θεμα αισθητικης.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ασχετο.....αλλα η πίστη δεν ειναι ντροπή.Δεν θα κατεκρινα ποτε καποιον που θα ειχε μια εικόνα Αγίου στο κινητό του....η εμπορευματοποίηση των Αγίων Συμβόλων με χαλάει.
![]()
Η αγιογραφια με την ηφη αυγοτεμπερας τις πορφυρες και τα χρυσα δεν καθετε καλα στο hi teck νοκια χψ.
Εγω θα εβαζα τον πατερ πα'ι'σιο (τον Λιακοπουλικο) και πολυ του ειναι.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
οπως το λεει το ποστ......
ο θεος να μας φυλαει με αυτα που βλεπουμε!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
βρε ο Αγιος Πετρος να μην ειναι [φτου φτου] κ βαλε οποιον θελεις...
![]()
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν πιστεύω.... Λες τελικά να έχω γίνει ένα καταναλωτικό ζώο που επιθυμέι να αποκτήσει ότι μ@λακία προσπαθεί κάποιος να του πουλήσει???Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ασχετο.....αλλα η πίστη δεν ειναι ντροπή.Δεν θα κατεκρινα ποτε καποιον που θα ειχε μια εικόνα Αγίου στο κινητό του....η εμπορευματοποίηση των Αγίων Συμβόλων με χαλάει.
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...