να αγορασω καινουργιο μηχανακι το οποιο θα σταματησει την παραγωγη του. σε δυο, τρια.....ή οποτε αποφασησω να το πουλησω ποιος θα το παρει????![]()
τι θα παρω τωρα ρε γμτ.
το απογευμα δινω το 650 μου
να αγορασω καινουργιο μηχανακι το οποιο θα σταματησει την παραγωγη του. σε δυο, τρια.....ή οποτε αποφασησω να το πουλησω ποιος θα το παρει????![]()
τι θα παρω τωρα ρε γμτ.
Ειτε σταματησει ειτε οχι, συνηθως δεν υπαρχουν αλλαγες στην μεταπωληση τετοιων μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
τι θα παρω τωρα ρε γμτ.
Μιλαω για ιδιωτη παντα.
Αλλα και να εβγαινε μετα απο 3 χρονια (σαφως ανανεωμενο) , παλι θα ειχες μεγαλο προβλημα μεταπωλησης, και σε μαγαζι αλλα και σε ιδιωτη ο οποιος θα κυνηγουσε το επομενο μοντελο παντα απο αυτο που προσφερεις..
Κωλοκατασταση η μεταπωληση τα τελευταια χρονια παντου, δες τις αγγελιες εδω να παθεις πλακα και παρακολουθησε το ιστορικο τους.
Με λιγα λογια τιποτα δεν θα αλλαξει στην μεταπωληση της μοτο σου (για το 1000 μιλαω ετσι; ) , η οποια ηταν ειναι και θα ειναι δυσκολη.
Απο λεφτα σε τρια χρονια απο τωρα αν πχ εδινες το 1000 μια πορδη και 2 αυγα Τουρκιας θα επαιρνες.
Εγω παντως δεν το πουλαω και απο τοτε που συμβιβαστηκα αρχισα να το απολαμβανω πραγματικα το μηχανακι.
Αν το γουσταρεις πραγματικα, χτυπα το και γραφε τις νεες τασεις στα @@ σου.
Το μηχανακι θα σε αποζημιωσει.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
οπως και να 'χει τα sv θα ειχαν / εχουν δυσκολη μεταπωληση ειδικα εδω στην ελλαδα, οποτε το γεγονος οτι σταματα η παραγωγη του δεν επιρεαζει τοσο πολυ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
τι θα παρω τωρα ρε γμτ.
αν σου κανει κεφι να το παρεις το v2
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
and the sensei has spoken once again........Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειτε σταματησει ειτε οχι, συνηθως δεν υπαρχουν αλλαγες στην μεταπωληση τετοιων μοτο.
Μιλαω για ιδιωτη παντα.
Αλλα και να εβγαινε μετα απο 3 χρονια (σαφως ανανεωμενο) , παλι θα ειχες μεγαλο προβλημα μεταπωλησης, και σε μαγαζι αλλα και σε ιδιωτη ο οποιος θα κυνηγουσε το επομενο μοντελο παντα απο αυτο που προσφερεις..
Κωλοκατασταση η μεταπωληση τα τελευταια χρονια παντου, δες τις αγγελιες εδω να παθεις πλακα και παρακολουθησε το ιστορικο τους.
Με λιγα λογια τιποτα δεν θα αλλαξει στην μεταπωληση της μοτο σου (για το 1000 μιλαω ετσι; ) , η οποια ηταν ειναι και θα ειναι δυσκολη.
Απο λεφτα σε τρια χρονια απο τωρα αν πχ εδινες το 1000 μια πορδη και 2 αυγα Τουρκιας θα επαιρνες.
Εγω παντως δεν το πουλαω και απο τοτε που συμβιβαστηκα αρχισα να το απολαμβανω πραγματικα το μηχανακι.
Αν το γουσταρεις πραγματικα, χτυπα το και γραφε τις νεες τασεις στα @@ σου.
Το μηχανακι θα σε αποζημιωσει.![]()
+1![]()
Domo arigato div400-kun.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
and the sensei has spoken once again........
+1![]()
Cambaari masu![]()
-..Not Yet!
Της θειας σου ρε γίδι.... που θα τον πείς Cambaari :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Domo arigato div400-kun.
Cambaari masu![]()
Τι έγινε κρουκη; φύγαμε απο μοντ και σπαμαρουμε ασύστολα;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ρε γμτ... και σκεφτόμουν να το πάρω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kala kala, EAN ekane to lathos h suzuki kai sto poulage... tha fytroname autokolita Honda sto mixanaki apo thn ntropi toy re
:![]()
Αμεεεε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Της θειας σου ρε γίδι.... που θα τον πείς Cambaari :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έγινε κρουκη; φύγαμε απο μοντ και σπαμαρουμε ασύστολα;![]()
Αν και δεν σπαμαρω.
Διεξαγω ενα κοινωνιολογικο πειραμα για να αναδειξω την αναποτελεσματικοτητα και αργη αποκριση της φορουμιακης νομενκλατουρας.:rotflmao:
Εσυ ευτυχως εξαιρεισαι παιδι μου sniper.
Εξαιρετικος χρονος αποκρισης 0,13 millisecond για να απαντησεις.:rotflmao:
Αλλα δεν φταις εσυ...εγω φταιω που δεν σε εκανα ΒΑΝ τοτε που μπορουσα:a029: :a029:
-..Not Yet!
που σημαινει?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Domo arigato div400-kun.
Cambaari masu![]()
Που σημαινει οτι οποιος εχει SV1000 ειναι σαπιο πορτοκαλιΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
που σημαινει?![]()
Να παρε ναχεις![]()
Να![]()
Να![]()
:rotflmao:
-..Not Yet!
Μαλάκα Κρούκη, έχεις ξεφύγει (one way δυστυχώς)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Που σημαινει οτι οποιος εχει SV1000 ειναι σαπιο πορτοκαλι![]()
Να παρε ναχεις![]()
Να![]()
Να![]()
:rotflmao:![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
4 the non believersΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τόσο καιρό δεν τ' όπαιρνε κανένας...
Τώρα όλοι θα δηλώσουν.... "κρίμα και σκεφτόμουν να το πάρω"....:rotflmao:
210-6121045 το τηλεφωνο του καταστηματος
παρτε ενα τηλεφωνακι και ρωτηστε τον πωλητη αμα ηταν προς πωλειση ενα μπλε sv1000 το γυμνο, ξερετε αυτο το μηχανακι που εχει γκαζι και κατω απο τις 8.000rpm:hypnotize
ξερετε μωρε αυτο το 1000αρι που δεν χρειαζετε πρωτη και τραβηγμα για να σηκωθειμια δευτερουλα και τσακ ορθιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω
το δικο μου το μηχανακι (που θεωρειτε και δυσκολο στην μεταπωληση στην ελλαδα) εφυγε για πλακα.
τωρα αμα θες να το πουλησεις στην καλυτερη δυνατη τιμη που μπωρει να πιασει το μηχανακι, ε τοτε θα αναγκαστεις να περιμενεις αααααρκεεεεεεετοοοοοοοοοοο καιρο
παρε σαν παραδειγμα τον gian_nyxt αρχικα αμα θυμαμαι καλα προσπαθουσε να πουλησει το μηχανακι του 8,000ευρο την στιγμη που το εχει βγαλει προσφορα η αντιπροσωπεια 8,700 με 0 χλμ. και 2 χρονια εγγυηση![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
4 the non believers
210-6121045 το τηλεφωνο του καταστηματος
παρτε ενα τηλεφωνακι και ρωτηστε τον πωλητη αμα ηταν προς πωλειση ενα μπλε sv1000 το γυμνο,
Καλά ρε φίλε σε πιστεύουμε, μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα...Δεν το έγραψα για σένα...Για τους ....χιλιάδεςSVίστες του φόρουμ το έγραψα...
![]()
![]()
![]()
YEEEEEHAAAAAAH!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μαλάκα Κρούκη, έχεις ξεφύγει (one way δυστυχώς)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
3.000 το σκοτωνες και το ειχες και σε καλη κατασταση, τι περιμενες δηλαδη;Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
Ησουν και τυχερος.
Τωρα οσον αφορα την μεταπωληση τα ιδια προβληματα θα αντιμετωπισεις οποιο μηχανακι και να παρεις σχεδον.
Καραεξαιρουνται τα Harley![]()
-..Not Yet!