Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Τσακίστηκα

Παλαιό μέλος
    Περαστικά σου Σύντομα Φίλε Γιάννη!

αυτή η περιμετρική είναι σκ@τόδρομος τελείως ρε γμτ...
    και όλοι οι άλλοι δρόμοι γύρω και μέσα στην Πάτρα ακόμα χειρότεροι!!!

δεν σκέφτεσαι να κανεις μήνυση?

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Περαστικά σου Γιάννη.

Σιδερένιος και πάντα όρθιος !!

¨

Για μένα πάντως το πιο επικίνδυνο σημείο του οδοστρώματος δεν είναι μία συνηθισμένη μικρομεσαία λακούβα αλλά τα σαμαράκια.

Αυτά τα τιμημένα σαμαράκια σε βγάζουν πάντα εκτός υπολογισμού όταν μάλιστα τα βρίσκεις πάνω σε στροφές.

Και τις δύο φορές που είχα πέσει, έχασα το μπροστινό λόγω συνδιασμού άχρηστων ελλαστικών και ύπαρξης σαμαριών στο οδόστρωμα. Αργότερα βέβαια έμαθα από τον Γιαγιά Αρκούδα ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το ... γκάζι !!
    Πάντα όρθιοι

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Γιάννη περαστικά κι από μένα! Κρίμα κι άδικο, νομίζω πρέπει να στραφείς και στον υπεύθυνο για τη λακούβα που τα προκάλεσε όλα αυτά...

Να σταθώ λίγο στο σκαφοειδές, αφού είχα κι εγώ την εμπειρία πρίν 16 μήνες, όχι από μηχανή αλλά από αεροπλανικό πέσιμο στο μπάσκετ.

Απ΄ότι έχω μάθει η περίπτωσή σου από τη στιγμή που δεν μπήκες χειρουργείο άμεσα (εγώ μπήκα άμεσα γιατι ..είχαν πάει βόλτα τα κομάτια - ίσως να φταίει και το οτι δεν το είχα πάρει χαμπάρι και είχα συνεχίσει το παίξιμο - ναι γίνεται κι αυτό με τα σκαφοειδή είναι ύπουλα) είναι στα όρια, οπότε έχει σημαντικές πιθανότητες να μή χρειαστεί χειρουργείο. Αν χρειαστεί μήν τρομάζεις είναι απλό σχετικά χειρουργείο, καλό βέβαια θα ήταν ο γιατρός να έχει πείρα γιατι είναι λίγο λεπτή η επέμβαση - σε αυτή την περίπτωση αν θές ρώτησέ με περισσότερα.

Α, και κάτι πολύ σημαντικό, χειρουργείο ή όχι στο τέλος δώσε πολύ βάρος στη φυσιοθεραπεία μετά το γύψο, κάνει όλες τις κινήσεις αυτή η άρθρωση και θέλει βοήθεια για να έρθει στο 100%. Εγώ έκανα λίγο γιατροσόφια με κολυμπι μέχρι τον ένα χρόνο (το παρατράβηξα), μόλις όμως έκανα έστω και καθυστερημένα φυσιοθεραπεία και μετά σιγά σιγά βάρη, πραγματικά η πρόοδος ήταν τεράστια και στη δύναμη- τώρα θα έλεγα πλησιάζει το 100% το χέρι και το εύχομαι πολύ γρήγορα και σε σένα..

Και πάλι περαστικά και όπου θα μπορούσα να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως..

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Περαστικά σου!!

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση....να περάσουν όλα πολύ πολύ πολύ γρήγορα και οσο το δυνατον πιο ανώδυνα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geopitt
    περαστικα φιλε

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

περαστικά σου. όντως ρε συ, πολύ κρίμα. λίγα χιλιόμετρα, δεξιά λωρίδα και να πέσεις έτσι...
    τι να πώ...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Περαστικα και αγυριστα. Προσοχη στην ζουγκλα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Φίλε μου, τί να πω...περαστικά σου, κουράγιο με την ακινησία, τα έχω κι εγώ πολύ πρόσφατα στο μυαλό μου αυτά και συμπάσχω μαζί σου...Σου εύχομαι να γίνεις καλά γρήγορα και η περίοδος της ανάκαμψής σου να είναι σύντομη...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Σας ευχαριστω παιδιά, και Τροπέα, no hard feelings φίλε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Μεγαλη ατυχια φιλε μου.. αλλα δοξα τον θεο ολα καλα... περαστικα σου και παντα ορθιος..
    zito i trella.....

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Περαστικα σου φιλε μου και ευχομαι αγυριστα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_sin

δεν σκέφτεσαι να κανεις μήνυση?
    τα παιδια που πηραν ασθενοφόρο καλούσαν και το 100 επί 20 λεπτά και δεν το σηκωνε κανεις!!

Οπότε δεν εχει καταγραφει το συμβαν ...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Για σου Γιαννη και περαστικα σου.

Ισως αν οδιγουσες το μηχανακι σου να το γλυτωνες. Σιγουρα αν χειριζεσε κατι που το ξερεις καλα, και μαζευεται ευκολοτερα απο ενα τσοπερ, τα πραγματα ισως να ταν πιο καλα.

Το συμαντικο φιλε μου, ειναι οτι μπορεις και μας γραφεις αυτη την στιγμη εστω και με το ενα χερι.

Ειχα παθει και εγω καταγμα στο σκαφοειδες, να το προσεξεις, μου πειρε 2.5 μηνες να βγαλω τον γυψο, και ενα μηνα φυσιοθεραπειες.
    Για κανα χρονο ειχα κατι μικροενοχλησεις, αλλα παρατησα την κιθαρα, και την θεση του τερματοφυλακα, και για αρκετο καιρο, και πλεον κανω και τα δυο μια χαρα.

Προσεχε το πολυ, δεν θελει καθολου ζορισμα, δυστηχως για να γινεις καλα πρεπει να μεινεις πολυ καιρο χωρις μηχανη. Και οι δυο μηνες του στρατου μου φενονται λιγοι.

Περαστικα και παλι φιλε μου, ευτυχως την γλιτωσες.

Πληροφοριακα το τσοπερ τι επαθε?

Ευχαριστώ ρε Δημητρη, και εγω πιστευω οτι με το δικο μου ισως τη γλυτωνα. Ασε δε μπορω ουτε να το σκεφτομια, χρειαστηκαν πολλες συγκειριες μαζι για να πεσω κι ομως εγιναν ολες μαζι... τεσπα, παλι καλα να λεμε...

το τσοπερ τι να παθει 200 κιλα αηδια που λεει και ο χαντζιχρηστος, φαναρι, τιμονι, και ντεποζιτο αυτα.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

περαστικά ρε φίλε και όσο για το σρατό μη σε ανγχώνει. Το καλοκαίρι με τη ζέστη που έχει θα έπηζες με τις ασκήσεις. Καλύτερα φθινόπωρο.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF