Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 157

Θέμα: Η Νεα V-strom (abs)

Εγω την δικια μου την αγορασα περυσι το καλοκαιρι απο τον Δριμαλα στην Καλλιθεα,στην Θησεως στο υψος του Κοτσωβολου.Ολα μια χαρα και με δυο χρονια εγγυηση και σερβις, τα παντα.Περασα τις προαλλες απο εκει και ειδα μια διαφημιση στην βιτρινα του που δινει τρια χρονια εγγυηση πλεον.Τιμη δεν γνωριζω.

Παλαιό μέλος

Talking

Αγαπητοι του φορουμ,ηρθε η παραλαβη των v strom σοδειας αυγουστου με abs,bbc, cnn και πολυ γουσταρω που θα την παρω την Παρασκευη.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ (Απο μοτο υφαντης)
    mustili

αργοπορημενα μεν αλλα και δυο σελιδες με τα χαρακτηριστικα της μηχανης στα αγγλικα....ΓΙα οποιον ενδιαφερεται....

http://www.totalmotorcycle.com/photo...trom650ABS.htm

http://www.motorcyclistonline.com/ne...uki_dl650.html

Μέλος Το avatar του/της panoc
    Χθες το απόγευμα πηρα και εγω τη μηχανη μου!!! (650ABS) ΟΕΟ! μετα από τοσα χρόνια που οδηγουσα, αυτοκινητο, βεσπα και παπί η διαφορά μου φαινεται χαοτική !!!

Μπράβο ρε παίδες!!!
    Άντε καλορίζικες...καλοτάξιδες...και πάντα όρθιοι!!!Όταν μπορέσετε για πείτε μας πρώτες εντυπώσεις απο το ABS και γενικά απο όλο το μηχανάκι.
    Να είστε καλά...!!!!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zikpol
    Μπράβο ρε παίδες!!!
    Άντε καλορίζικες...καλοτάξιδες...και πάντα όρθιοι!!!Όταν μπορέσετε για πείτε μας πρώτες εντυπώσεις απο το ABS και γενικά απο όλο το μηχανάκι.
    Να είστε καλά...!!!!

Ναι αλλα μηπως θα επρεπε να εχουν οδηγησει και το στρωμα χωρις το abs για να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη γνωμη?

Δεν διαφωνώ!!!Το θέμα είναι όμως οτι μέχρι λίγες μέρες πριν το μηχανάκι το είχαμε μόνο σε φωτογραφία!!!Οπότε όλο και κάποιο καλύτερο συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε απο τα παιδιά που μόλις το προμηθεύτηκαν...σωστά?Το ότι δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης στη παρούσα φάση για μένα προσωπικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Αλλωστε αυτό το μηχανάκι περιμένω να πάρω και γιαυτό θέλω να μάθω.
    Take care!!!

Παιδιά η δική μου γνωμη λόγο της απειριας μου απο μηχανες (μεχρι τωρα μόνο βεσπα και παπί) μόνο αντικειμενική δεν ειναι.
    αυτη τη στιγμη σκεφτομαι πως ειναι δυαντό τόσα χρόνια να οδηγούσα το "χαρο" τον ίδιο (βεσπα!!!).
    το abs παντως μπηκε μια φορα στο χαλικοδρομο σπιτι μου αλλα μόνο οταν πατησα παραπανω φρενο για να δω ποσο καλα φρεναρει.

με τη μηχανη μεχρι τωρα εχω κανει 50χλμ, και θα αργησω να κανω πολλα γιατι η αδεια δεν εχει βγει ακόμα (δημόσιο + αυγουστος γαρ...) οπότε ειμαι και ανασφαλιστος...

Νέο μέλος
    Χαιρετώ τους φίλουςτου forum. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και με βοηθήσατε πάρα πολύ στην επιλογή της μηαχνής που έκανα.

Φίλε Panoc και εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι... παραλαμβάνω σήμερα... χωρίς πινακίδα.... και από εμπειρία μόνο scooter toutou και παπί....

Αντε καλοτάξιδες να είναι.

Και κάτι ακόμα. Κάπου είδα στην Αθηνα εχτές πολλά V-Strom ABS παραεισαγωγής (για όποιον ενδιαφέρεται)

Φιλικά
    Γιάννης

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpap
    Χαιρετώ τους φίλουςτου forum. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και με βοηθήσατε πάρα πολύ στην επιλογή της μηαχνής που έκανα.

Φίλε Panoc και εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι... παραλαμβάνω σήμερα... χωρίς πινακίδα.... και από εμπειρία μόνο scooter toutou και παπί....

Αντε καλοτάξιδες να είναι.

Και κάτι ακόμα. Κάπου είδα στην Αθηνα εχτές πολλά V-Strom ABS παραεισαγωγής (για όποιον ενδιαφέρεται)

Φιλικά
    Γιάννης
    να το χαιρεσαι φιλε μου, θα μεινεις παρα πολυ ικανοποιημενος απο τη μηχανη σου...

καλοταξιδη, καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις...

απο χτες ειμαι και εγω πλεον ενας συναδελφος κατοχος ενος υπεροχου μαυρου (ματ) v-strom!
    δεν βλεπω την ωρα να του κανω τα πρωτα 1000χλμ του στρωσιματος και να αρχισω ταξιδακια και βολτες ανεμελος....
    σαν μικρο παιδακι νιωθω!
    και κακα τα ψεματα,αν και εχω αλλαξει 3-4 μηχανες (ολες μεταχειρισμενες) αυτο που νιωθεις καθε φορα οταν αποκτας μια, ποσο μαλλον αν ειναι και καινουργια, ειναι απεριγραπτο!
    αντε καλες μας βολτες συναδελφοι vstromer και απανταχου μηχανοβιοι,μοτοσικλετιστες,αναβατες,οδηγοι,πιλοτοι,κ λ,κτλ,κτλ.....

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
    απο χτες ειμαι και εγω πλεον ενας συναδελφος κατοχος ενος υπεροχου μαυρου (ματ) v-strom!
    δεν βλεπω την ωρα να του κανω τα πρωτα 1000χλμ του στρωσιματος και να αρχισω ταξιδακια και βολτες ανεμελος....
    σαν μικρο παιδακι νιωθω!
    και κακα τα ψεματα,αν και εχω αλλαξει 3-4 μηχανες (ολες μεταχειρισμενες) αυτο που νιωθεις καθε φορα οταν αποκτας μια, ποσο μαλλον αν ειναι και καινουργια, ειναι απεριγραπτο!
    αντε καλες μας βολτες συναδελφοι vstromer και απανταχου μηχανοβιοι,μοτοσικλετιστες,αναβατες,οδηγοι,πιλοτοι,κ λ,κτλ,κτλ.....

Καλα χιλιομετρα σου ευχομαι φιλτατε δραμινε!
    Και παντα ορθιος!

κανοντας ακόμα λίγα χιλι'όμετρα σημερα, και καθότι ειμουν ξεκούραστος, ρε παιδιά ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!
    συγκρίνοντας παντα με οτγι 2κυκλο εχω οδηγήσει μεχρι τώρα... απίθανη σταθερότητα... στριβει απλά γερνοντας λίγο. τα φρενα μου δίνουν πραγματικά την εντυπωση οτι το μηχανακι μπορεί να φρεναρει σωρίς να εχω σοβαρες παρενεργεις σε περιπτωση εκτατης αναγκης.
    Αν και οπως ειπα η εμπειρία μου από μηχανες ειναι μηδαμινή μεχρι τώρα μετα από 3 μερες ειμαι παρα πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου.
    Το σημαντικότερο δε ειναι οτι καθομαι ανετα!!! πρώτη φορα ειμουν πανω σε 2κυκλο για πανω από 1 ωρα και δε πιαστηκα!!!

abs !!! deactiveted????????

σε ολα τα παλικαρια του forum καλημερα ! μιας και ειμαι και εγω ενας τυχερος να εχω απο τις 20/07/06 ενα v strom 650 abs
    διαβαζω οτιδιποτε εχει σχεση με το εργαλειο μας.σε ενα εντυπο διαβασα για καποια αλλη μοτο οχι στρομ οτι μπορει να απενεργοποιησουμε το abs βγαζωντας μια ασφαλεια κατω απο τη σελα!! απο δικη μου οπτικη επαφη νομιζω οτι και κατω απο τη σελα του δικου μας στρωμα υπαρχει αυτη η ασφαλεια το γραφει abs!!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γινεται αυτο εχει καποιος φιλος καποια
    γνωση πανω στο θεμα!! η θα πρεπει να αρχισουμε με αφαιρεση της ασφαλειας για να δουμε πως παει?? στο αλλο μοτορι που αναφερω παραπανω>>>>>>>> τα φρενα δουλευαν κανονικοτα!! τα φωτα σας οι ποιο παλιοι! pls. θα μου πειτε δεν σου αρεσει το abs τη το πηρες ??? οχι ειναι τρελλα στην ασφαλτο!σε μερος σαν το δικο μου οπου και μενω(μυκονος) εχουμε και χωματακι και σαμαρακια και οχι τοσο καλη ασφαλτο.καταλαβαινετε οτι ειναι λιγο ενοχλητικο>αν ειναι μονο η ασφαλεια που αναφερω παραπανω τοτε τα πραγματα ειναι απλα
    :rotflmao:
    mykoniatis

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Το ABS στο νέο V-Strom δεν απενεργοποιείται. Η εταιρία δεν προχώρησε στο να βάλει και μηχανισμό απενεργοποίησης του ABS, το γιατί είναι άγνωστο. Είναι πάντως μια λεπτομέρια, ή οποία θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Στα μοντέλα εκείνα όπου το ABS είναι προεραιτικό, όταν τοποθετείται, πάντα τοποθετείται και κομβίο απενεργοποίησης....

Διάβασε το μοτό, τεύχος 376 υπάχει παρουσίαση του V Strom με ABS
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-strom, ABS και χώμα
    από paranoid στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 11:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •