Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: Τσακίστηκα

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ ΤΖΩΝΝΑΚΗ..............

Περαστικά σου.....
    ΥΠΟΜΟΝΗ......
    Τραγική είρωνία...τήν τελευταία φορά πού μιλήσαμε ήταν γιά τή δική μου σαβούρντα....!!!!!!!
    Καί καλή άνάρρωση...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΤΖΩΝΝΑΚΗ..............

χεχε το θυμάσαι το Τζωννάκη μπαγασα!

Ευχαριστω ρε φίλε iriniaa!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Η συνέχεια

Η συνέχεια

Στις 31 Ιουλίου είχα το πρώτο μου ατύχημα που χρειάστηκε νοσοκομείο.

Πριν λίγες μέρες είχα το κρίσημο ραντεβού στο Νοσοκομείο Ρίου, κατά τις 9 το πρωί. Στα Τακτικά ιατρεία περίμενα έναν καθηγητή ειδικό στο σκαφοειδές, ώστε να δει την αξονική που μου είχε ζητήσει. Από αυτήν θα μου έλεγε αν είναι ώρα να βγάλω το γύψο -που είχα ήδη 2.5 μήνες, και κυρίως, αν θα χρειαστεί εγχείρηση. Η υποτυπώδης διάγνωση από τον ακτινολόγο της αξονικής έγραφε ότι το οστό εμφανίζει κατά τόπους φτωχή πυκνότητα, πράγμα που μπορεί να δηλώνει υποψία νεκρωσης. Ελεγε τέλος ότι κρίνεται αναγκαία η περεταίρω παρακολούθηση.

Ο καθηγητής που περίμενα είχε τελικά εγχείρηση και δε μπορούσε να με δει, και έτσι με είδε ένας "από τους δικούς του" όπως μου είπαν. Αυτός, κοιτώντας την αξονική για ελάχιστα δευτερόλεπτα, διάβασε το χαρτί και μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ την εγχείρηση, αλλά πρέπει να το αποφασίσει αυτό ο καθηγητής. Περιμένοντας βρήκα και τον γιατρό που με είχε φροντίσει στην πρώτη μου επίσκεψη στα Τακτικά, του θύμησα το περιστατικό, είδε την αξονική, και είπε το ίδιο. 90% χρειάζομαι εγχείρηση. Μου εξήγησε μάλιστα -αφού ρώτησα= με προθυμία τι ακριβώς γίνεται στην επέμβαση.

Περίμενα τον καθηγητη μέχρι τις 15.40 έξω από το γραφείο του (ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω!). Εμφανίστηκε και πολύ ευγενικά πριν προλάβω να πω τίποτα με ρώτησε αν θέλω κάτι. Του θύμησα το περιστατικό και μου ζήτησε την αξονική. Υστερα μπήκε στο γραφείο του χωρίς να με καλέσει μέσα, και κοιτούσε τις τρεις κόλλες της αξονικής επί 12 λεπτά. Με φώναξε μετά μέσα και μου είπε ότι δε χρειάζομαι επέμβαση προς το παρόν! Μου ήρθε να τον αγκαλιάσω! Μου είπε ότι πρέπει να βγει ο γύψος και να με δει σε 15 μέρες για να το δει αφότου έχει κινηθεί το χέρι. Του ζήτησα να με αφήσει να βγάλω μόνος μου το γύψο, γιατί δεν έβρισκε το νοσοκόμο με το δίσκο κοπής, και με άφησε να φύγω επειδή ήταν λεπτός και θα κοβόταν εύκολα με ένα κυπουρικό ψαλίδι.

Σήμερα έχουν περάσει 5 μέρες, και μπορώ να κάνω πολλές κινήσεις αλλά όχι όλες. Δε μπορώ να κάνω όλη την κίνηση του καρπού πάνω-κάτω, σα να βάφεις έναν τοίχο με πινέλο. Το πιέζω με το άλλο χέρι μέχρι εκεί που αντέχω τον πόνο, όπως έκανα και για την κάκωση του αγκώνα που ευτυχώς πέρασε τελείως.

Θα έχω νεώτερα σε 10 μέρες. Λογικά θα με στείλει πάλι για αξονική ε? Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει.

Υ.Γ. Το γόνατο έχει ένα τεράστιο στρογγυλό σημάδι ακριβώς πάνω στην επιγονατίδα που την καλύπτει όλη, και μάλλον θα μείνει έτσι πάντα. Δεν έχει ασπρίσει ακόμα όπως είναι μια ουλή π.χ., είναι κόκκινο, οπότε πιστεύω ότι ακόμα είναι σε φάση βελτίωσης. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ και να προσέχετε.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Γιαννη ειχα και εγω σπασιμο στο ιδιο σημειο με εσενα. Εγχειριση δεν εκανα. Αλλα 2.5 μηνες στο γυψο. Μετα εκανα και 1 μηνα φυσιοθεραπιες. Ειναι πολυ κρισημο στην αρχη να κανεις. Δεν παιζει με τπτ το χερι σου να παει εκει που πηγαινε πριν χωρις φυσιοθεραπιες. Φιλε Γιαννη κινησου τωρα που ειναι η αρχη, ψακε βρες καποιον που θα ενδιαφερθει παραπανω.

Ο καιρος που θα παρει το χερι σου να επανλθει ειναι πολυς. Μετα δεν θελει ζορισματα, πχ μηχανες , κυθαρες, τερματοφυλακες. Εγω οταν το παθα τα εκοψα και 3 για ενα χρονο, η εκανα κατι απο τα 2 πρωτα περαστισιακα.

Με ολα αυτα και το χερι το δεξι μου ανοιγει 1.5 ποντο λιγοτερο απο οτι το αριστερο. Βεβαι πονο δεν εχω ποτε, αδηγαω, παιζω τερμα, την κιθαρα πληροφοριακα την σταματησα.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Re: Η συνέχεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Η συνέχεια

.....

Περαστικά σου εύχομαι και τώρα γνωρίζεις ότι πρέπει να προσέχεις διπλά!

Οπωσδήποτε να πας σε φυσιοθεραπευτή. Αν είναι καλός θα σε βοηθήσει πολύ. Δεν έχω κάποιο γνωστό αλλά απ'ότι ξέρω αυτοί που έχουν σχέση με ομάδες (ποδοσφαίρου μπάσκετ κλπ) είναι πιο καλοί.

Περαστικά και πάλι!
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Φιλε johnpan,

πρωτα απ'ολα καλη αναρρωση!

δευτερον, θα θελα να σου πω οτι ο κολλητος μου πριν απο 3 χρονια περιπου ειχε συντριπτικο καταγμα στο σκαφοειδες και μπηκε σφαιρα χειρουργειο. εννοειται πολυς πονος και τρελλη φυσιοθεραπεια για κανα 2μηνο μετα...

αν σου πω οτι ο κολλητος μου ειναι επαγγελματιας αθλητης θα το πιστεψεις? αν σου πω οτι 6 μηνες μετα το ατυχημα επαιζε κανονικοτατα θα με ξαναπιστεψεις?

δεν μασησε καθολου και το μονο που σκεφτοταν ηταν να επανελθει παρα τις βιδες [3 στο συνολο παρακαλω...] στον καρπο του. τωρα μετα απο 3 χρονια εχουν μεινει οι ουλες απο τα ραμματα [πολυ ψαρωτικες...] και τα σημαδια απο τις βιδες. Φυσικα η κινηση του τυπου "daniel san, show me how you paint the wall..." ειναι λιγο πιο μικρη απο αυτην του αλλου χεριου. Σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα.

αυτα στα λεω για να χαλαρωσεις και να μην αγχωνεσαι. αν σου πει ο γιατρος οτι δε θελει εγχειριση να πας σ'εναν καλο φυσιοθεραπευτη και ξεκινα μαζι του [αυτος ξερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εχεις και τι χρειαζεσαι].

καλημερα!

μπλα μπλα
    Γιάννη υπομονή και μη βιαστείς καθόλου..Και 6 μηνες να σου παρει η φυσιοθεραπεια ή σε μια βδομαδα να νιωθεις ετοιμος, υπομονη. Μη το ζορισεις για κανένα λόγο και ακολουθα αυτα που θα σου πουν οι γιατροι κατα γραμμα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλε γιαννη κατ αρχην εγω τωρα ειδα το ποστακι πρωτη φορα και ετσι καθυστερημενα σου ευχομαι περαστικα και καλα ξεμπερδεματα....

ως φυσικοθεραπευτης (στην αθηνα ειμαι ρε γμτ ,δε μπορω να βοηθησω) εχω να σου πω για το γονατο οτι προφανος ειναι σε φαση βελτιωσης.ετσι οπως τα ειπες για τον αγκωνα σου δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα και τωρα οσον αφορα τον καρπο,πηγαινε για επανεκτημιση στον ορθοπεδικο σου και ΠΡΙΝ ξεκινησεις φυσικοθεραπειες ενημερωσε τον για το τι σκεφτεσαι να κανεις!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφ οσον σου δωσει πρασινο φως ξεκινα τες και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!

οτι θες εδω ειμαι στειλε πμ να με ρωτησεις τυχον αποριες.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Φίλε Γιάννη περαστικά. !!! Τώρα το είδα και εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεμπλέξεις το γρηγορότερο.
    Στο γόνατο το σημάδι είναι από εγκαυμα; Αν ναι συνήθως αργεί να εξαφανιστεί....

non serviam Το avatar του/της kachius
    Κουράγιο ρε Johnny!

Υπομονή θέλει και όλα θα επανέλθουν
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

Re: Η συνέχεια

Η συνέχεια

Σήμερα έχουν περάσει 5 μέρες, και μπορώ να κάνω πολλές κινήσεις αλλά όχι όλες. Δε μπορώ να κάνω όλη την κίνηση του καρπού πάνω-κάτω, σα να βάφεις έναν τοίχο με πινέλο. Το πιέζω με το άλλο χέρι μέχρι εκεί που αντέχω τον πόνο, όπως έκανα και για την κάκωση του αγκώνα που ευτυχώς πέρασε τελείως.

Θα έχω νεώτερα σε 10 μέρες. Λογικά θα με στείλει πάλι για αξονική ε? Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει.

Υ.Γ. Το γόνατο έχει ένα τεράστιο στρογγυλό σημάδι ακριβώς πάνω στην επιγονατίδα που την καλύπτει όλη, και μάλλον θα μείνει έτσι πάντα. Δεν έχει ασπρίσει ακόμα όπως είναι μια ουλή π.χ., είναι κόκκινο, οπότε πιστεύω ότι ακόμα είναι σε φάση βελτίωσης. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.

Κουραγιο τον εφαγες τον γαιδαρο!

οτι καλυτερο απο εδω και μπρος και σιγα - σιγα θα περασει και ο καρπος

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Re: Τσακίστηκα

Αν φορουσα δερματα υπήρχε μεγαλη πιθανότητα να μην περνουσα καν απο το νοσοκομειο. Αλλά ποιος βαζει δερματα σε καθη απλή δουλεια που πρεπει να πάει, σωστα? Η απόφαση έιναι δική του, αλλά το κρανος τουλάχιστο ειναι νομος.

Εγω φαινεται εκεινο το πρωι σκεφτηκα ''δε με ενοχλούν 2-3 καμμένα δαχτυλα'' και ετσι δεν πήρα γάντια.

Να ντυνεστε σα να προκειται ΠΑΝΤΑ για τη βόλτα που θα πέσετε, αυτο θα έλεγα σα συμπέρασμα.

Στη μεγαλύτερη πτώση που έζησα με το cbf, με περίπου 60 και κάτι χλμ, δεν έπαθα τίποτα. Για μία ακόμα φορά η εμπειρία μου απέδειξε ότι καλά κάνω και βγαίνω σαν το robocop στο δρόμο (κράνος,γάντια,δερμάτινο μπουφάν, παντελόνι με προστασίες ή επιγονατίδες όταν είναι για πλύσιμο και μποτάκι για μηχανή). Κρίμα που σου συνέβη τώρα και έτσι -αλλά τουλάχιστον έμαθες και μάθαμε από αυτό. Περαστικά και καλή ανάρρωση!

ΠΑΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Χα! Το πήρα το μωρό...

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    καλη αναρρωση βρε ανθρωπε...
    να ξερεις παντως οτι το πιο κρισιμο κομματι ειναι η φυσιοθεραπεια και η σταδιακη ενδυναμωση του χεριου... ισως να σε ενοχλει για λιγο (προσωπικα, δε μπορουσα να πατησω το συμπλεκτη για 1 1/2 - 2 μηνες αφου σταματησα φυσιοθεραπεια) αλλα μη μασας... συστηματικη ασκηση και πεισμα παρα τις οποιες ενοχλησεις...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Νέο μέλος
    Φίλε Γιάννη,

καταρχάς ταχεία ανάρρωση. Είχα πάθει κάταγμα σκαφοειδούς πριν πέντε-έξι χρόνια μετά από πτώση με 10 χλμ!!! από σκουτεράκι στην Σαντορίνη(απλά στην προσπάθεια μου να το συγκρατήσω πέφτωντας έσκασα με την παλάμη μου κάτω και έγινε). Από την εμπειρία μου λοιπόν θα σου πω ότι το κάταγμα αυτό είναι αρκετά ύπουλο. Και γω το είχα στο γύψο για πάνω από 2 μήνες, ενώ στην αρχή μου είχαν πει για 1-1,5 μήνα το πολύ. Πήγα σε πολλούς γιατρούς με τις αξονικές μου και οι απόψεις τους διέφεραν αρκετά. Άλλοι μου λέγαν ότι χρειάζεται εγχείριση γιατί μάλλον έχει νεκρωθεί και άλλοι ότι με φυσιοθεραπείες και υπομονή θα ξαναφτιάξει. Τελικά ακολούθησα την 2η οδό και δικαιώθηκα, γιατί αυτήν τη στιγμή ο καρπός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο δρόμος βέβαια ήταν μακρύς και χρειάστηκε πολλή προσπάθεια και υπομονή μέχρι να καταφέρω να αποκτήσω την πλήρη κίνηση του καρπού χωρίς ενοχλήσεις (οι πόνοι έφυγαν μετά από χρόνια).

Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να πας σε 2-3 ορθοπεδικούς προτού αποφασίσεις την εγχείριση (πολλές φορές η εγχείριση δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα).

Αυτά φίλε και νασαι πάντα καλά.

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον, και το κουράγιο που μου δίνετε. Ξέρω πως δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί θα μπορούσαν να συμβούν χειρότερα, αλλα αυτή η πτώση ήταν τελείως άδικη, πρόσεχα, πήγαινα αργά και δεξιά, και έπεσα και χτύπησα από 100 συμπτώσεις....

@ oulas
    Κιθάρα και μηχανή δεν παίζει να σταματήσω φίλε Δημήτρη. Αμα είναι κόβω και το σεξ και το φαγητό και αντίο ζωή.

@ villy
    απορώ γιατί ο γιατρός δεν μου είπε να πάω σε φυσιοθεραπευτή αμέσως! Μάλλον θέλει να το δει πώς αντιδρά σε φυσιλογικό φορτίο, και μετά βλέπει...

@ possidi
    Σε πιστεύω φίλε! Σε πιστεύω γιατί ήδη έχω αρχίσει να κάνω τις απλές βασικές ασκήσεις που έπαιζα στην κιθάρα όταν πρωτοξεκίνησα! Και αναρίχηση που έκανα πριν πολλά χρόνια θέλω να ξανακάνω κάποτε...

@ TROOPER
    ευχαριστώ, περίμενα με αγωνία να τα ακούσω αυτά που έγραψες! Εννοείται ακολουθώ το γιατρό κατά γράμμα

@ srx6
    Ναι, είναι από έγκαυμα τριβής. Είχα 3 στο ίδιο γόνατο, προφανώς από 3 διαφορετικές γωνίες "προσβολής" κατά την πτώση, τα άλλα δύο ήταν μικρά και έχουν ήδη φύγει.

@ gerodim
    Παντελόνι με επιγονατίδες... το έλεγα από πάντα... δεν πρόλαβα τελικά να το πάρω! Τεσπα, τη γλύτωσα με ένα σημάδι.

@ fethry
    και έχει και σκληρό συμπλέκτη το cbf γαμωτ...

@ btmxyz
    Ευχαριστώ για το αισιόδοξο μύνημα. Ηδη έχω υπ'όψην 1-2 γιατρούς ακόμα..
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ