Δεν ειπα οτι τα ειδα αυτα ουτε οτι τα εζησα, τα ακουσα απο κατοχο KTM ο οποιος το εχει κανει και τουμπανο, μυ μαν dukeII.
Aν κανω λαθος sorry ego den kserw eimai apo xwrio
![]()
Δεν ειπα οτι τα ειδα αυτα ουτε οτι τα εζησα, τα ακουσα απο κατοχο KTM ο οποιος το εχει κανει και τουμπανο, μυ μαν dukeII.
Aν κανω λαθος sorry ego den kserw eimai apo xwrio
![]()
PARE OPOIO SE KAYLONEI RE SPYRE...
KAI APOLAYSETO TO OSO MPOREIS...
APLA...SKEPSOY OTI ...OTI KABALAEI KAI OTI DIALEGEI O KATHENAS ...EINAI TO KALYTERO!
LES KAI TIS DIAFORES POY EXEI TO ENA APO TO ALO...MPOROYME NA TIS ANTILIFTHOYME EMEIS ...H NA TIS AXIOPOIHSOYME!
KALA XILIOMETRA NA KANEIS ME TO BMW!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
[B]PARE OPOIO SE KAYLONEI RE SPYRE...
KAI APOLAYSETO TO OSO MPOREIS...
APLA...SKEPSOY OTI ...OTI KABALAEI KAI OTI DIALEGEI O KATHENAS ...EINAI TO KALYTERO!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..giati skeftesai na pareis on off.
Re vlaxo tis kakias oras, gidovoske, koulomaria, afou to goustareis to BMW- XTIPISE TO, TO GAMIMENO kai ase ta KTM stin isixia tous!
Ennoeitai oti tha to pareis full extra kai min ksexaseis tis voithitikes mpas kai matheis na striveis epitelous![]()
Kai sto strosimo mpre tha se kanoume kai sinodeia mexti tin Levadeia... esy kai ta 40 paloukaria![]()
![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ .. ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ !!!!!
.
Άντε και καλό χειμώνα !!! ..
.καλημέρες και μπύρες και τραγουδάκια και ποιηματάκια και κ.τ.λ.
.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ .
.
Λοιπών το 990 σπάει…….. ΚΟΚΑΛΑ .γιαυτο δεν βγαίνει%%$$#@#:rotflmao: :rotflmao:
.ΤΟ 950 είναι απλά to καλύτερο ΟΝ – OFF μακραννννννν χωρίς πολλά πολλά..
(υδραυλικό τιμόνι , αερόσακο , πλευρικές μπάρες eps , abs , ecs . abg, etr .....)![]()
.
Δεν με λέτε ?? αν χαλάσει κάτι στο star ship enterpraise BMW ή αν πέσεις σε κάνα χωματόδρομο στην μέση του πουθενά ( εκεί όπου υποτίθεται ότι πας με αυτά τα ρημάδια τα ΟΝ ΟΦ ) και κοπεί Κανά μοτέρ στα 2 , τι κάνεις ?
.
.Αλλά παρόλα αυτά ο καθένας παίρνει αυτό που ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ και τέλος.![]()
.
Ωραίο το ΒΜW , αλλα εγω στα λεφτά αυτα θα έπερνα το αλλο.![]()
TEST DRIVE EKANES KAI STA 2 ?????????????
![]()
![]()
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
νομίζω οτι το κτμ και γενικα τα κτμ είναι πιο πολύ για άγριες καταστάσεις, βουνά κλπ χωρίς καλή απόδοση (άνεση-χώροι κλπ) στο δρόμο (δεν ξέρω για το κτμ950 συγκεκριμένα)
ενώ το BMW ίναι παραδοσιακά το πιο άνετο κυριλάτο κλπ κλπ για το δρόμο , αλλά μάλλον δύσκολα για βουνά..
οπότε νομίζω οπτι τα δύο εργαλεία δεν έχουν και μεγάλη σχέση και γι'αυτο πρέπει να δεις τι ακριβώς θέλεις.
η ΚΤΜ και πάλι αναφέρεται μάλλον σε ένα πιο εξειδικευμένο κοινό, ενώ η BMW στο γενικότερο μηχανόβιο κοινό
κάνω λάθος?![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...
ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΤΜ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΒΜW...
ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ...
ΚΤΜ...ONLY FOR MEN..!!
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΚΤΜ...ONLY FOR MEN..!!
.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....
.
ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ....
.
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑXAXAXAXAAXAXAXAXAX
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
[B]
.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....
.
ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ....
.
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑXAXAXAXAAXAXAXAXAX
![]()
![]()
![]()
![]()
TI NA ΛEME....
ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ..
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.....ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ..!!!
![]()
![]()
![]()
κοιτας....
Τιιιιι ?!?!?!?!?!?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
![]()
![]()
![]()
![]()
TI NA ΛEME....
ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ..
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.....ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ..!!!
![]()
![]()
![]()
Καθε μερα χαλαει και κατι διαφορετικο ???![]()
![]()
![]()
Σπύρο με εκφράζεις απόλυτα, όταν διάβασα το ποστ σου ήταν σαν να το είχα γράψει εγώ, στο θέμα μας τώρα
Γνώμες χρηστών ΒΜW θα βρεις εδώ, http://www.micapeak.com/reg/bikes/R12GS/ και εδώ http://www.r1200gs.info/
Γνώμες LC8 στο ποστ του φιλου DUCAS II http://www.monomaniacs.nl/smf/viewforum.php?f=25
Για συγκριτικά διάβασε τα τεύχη Ιουλίου σε moto και 0-300, το μότο βγάζει καλύτερο το ΒΜW και το 0-300 το LC8. Βεβαία ο τρόπος που αρθρογραφούν στο 0-300 για το R1200GS είναι ύποπτος όπως επίσης ύποπτος είναι και ο τρόπος που σκίζονται για τα ΚΤΜ γενικά…
και εγώ επειδή είμαι πολύ σβαρνιρης και τα μηχανάκια τα έχω για να τα πηγαίνω στην αληθινή και ανερεύνητη Ελλάδα όπου τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει άσφαλτος (βατός χωματοδρομος), όπως επίσης και για ταξίδια στο εξωτερικό μπαγαζιερες 2 άτομα, κατελιξα στο ΒΜW. Δεν σου κριβω ότι με το LC8 S ήμουν ερωτευμένος, αλλά άκουσα και εγώ περιστατικά όπου με απογοήτευσαν. Φίλος τον ρώτησα πώς σου φαίνεται και μου απαντάει…εεεε καλό είναι!!!, τώρα αν ακούς τον άλλον να σου λέει ε καλό είναι και δεν σε αρχίζει κάνει και αυτό κάνει και εκείνο.. τοτε υποψιάζεσαι, ο ίδιος πήγε εντουράδα με κάτι άλλους και του έπεσε, το πάχος από το ρεζερβουάρ έμεινε το μισό, μου λέει ότι στην επόμενη πτώση θα τρυπήσει σίγουρα, επίσης του έχανε λάδια από τιν φλάντζα κεφαλής πήγε σε επίσημο KTM service και τώρα χάνει περισσότερα. Επίσης καίει λάδια και αυτό είναι σίγουρο σε ταξίδι 2000 Κm περίπου 300 ml, (για μεγαλύτερο πρέπει να κουβαλάει το μπιντόνι μαζί) όλα αυτά μου ακούγονται σοβαρά αν λάβεις υπόψη σου το γεγονός ότι είναι ο πιο δυνατός κινητήρας στην κατηγορία του και όταν ένα κινητήρα τον έχεις στα όρια για να αποδώσει σπάει, πάρε παράδειγμα τις τρανσαλαπ, τον ίδιο κινητήρα στήθηκαν 4 διαφορετικής χρήσης μηχανές, αυτόν είχε και το Africa 100 cc παραπάνω, και είναι παρομοίοδους αξιοπιστίας…γιατί???? Μα γιατί ο κινητήρας αυτός αντέχει πολύ παραπάνω…
καλός ή κακός μπορεί να έχουν τον τιτλο on-off αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν και τα δυο το ένα πάει πιο καλά στιν άσφαλτο bmw και το αλλο στο χώμα ktm, επειδή εγώ όμως όπως είπα το χώμα το έχω για να ευχαριστιέμαι και όχι για να φοβάμαι και με δεδομένου ότι διάσχιση κάνουν και τα δύο κατέλυξα στο ΒΜW και για αργότερα κάνουμε πλάνα για ένα eduro. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΟ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΙ.
LC8 για μόστρα και για τις πλατείες καλογυαλισμένο, αυτό προσβάλει το ίδιο το μηχανάκι όχι ευχαριστώ….
![]()
Akuw-Vlepw-Skeytomai
Αρχικά δημιουργήθηκε από oxygen
LC8 για μόστρα και για τις πλατείες καλογυαλισμένο, αυτό προσβάλει το ίδιο το μηχανάκι όχι ευχαριστώ….
[/B]
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΗΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΥΡΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ BMW 1200 ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ....![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ LC-8...
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ ΣΤΟ ΧΩΜΑ......ΚΑΙ ΝΑ'ΧΑ ΚΑΙ ΤΟ 1200 ΜΕ ΤΟ ΑΒS ΤΟ ΚΑΛΟ...
![]()
![]()
![]()
κοιτας....
epeidi efere ena paradeigma o filos..gia ntepozita poy THA tripisoyne..
na po kai ego th peripeteia enos filoy moy poy phge kai agorase to palio..[ala me ton idio se diataxh kinhthra ] bmw 1150 gs ..pos to lene..
e loipon..o typos eixe thn atyxia na toy glistrisei h moto me 45 xiliometra logo neroy....
kai na pesei....KALA MEXRI EDO..
OTAN EKANE NA TH SHKOSEI O FILOS MOY..EIDE...NA LEIPEI ENAS KYLINDROS ...
E...KAI NA EXEI SPASEI KAI LIGO TO KARTER...OXI POLY...LIGO..
LOIPON ..H KATALHXH EINAI OTI TO PALIKARI PHGE KAI PHRE ENA TDM METAXEIRISMENO..[POU LEFTA GIA KAINOYRIO PALI] KAI MIAS KAI GIA NA TO FTIAXEI TO BMW TOY ZHTAGANE ALO ENA BMW!
LOIPON...OSO AXIOPISTOS KINHTHRAS KAI AN ISXYRIZESTE OTI EINAI AYTOS O ARGOS BOXER...TOSO EYKOLA MPOREI NA KATALHXEI SE ENA SYNERGEIO GIA ANTALAKTIKA!
KALES AGORES...KAI MAKRYA APO PTOSEIS E;
:rotflmao:
a re dirtymoto an den penepsis to spiti su 8a pesi na se plakosi...vgale tis paropides kai diavase ayta poy pragmatika egrapsa oxi ayta poy esi 8a i8eles na grapso
![]()
Akuw-Vlepw-Skeytomai
οι μπάρες που συνήθως καλύπτουν τους κυλίνδρους στα BMW δεν κάνουν καλή δουλειά?? φαντάζομαι ο φίλος σου δεν είχε μπάρες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
epeidi efere ena paradeigma o filos..gia ntepozita poy THA tripisoyne..
kai na pesei....KALA MEXRI EDO..
OTAN EKANE NA TH SHKOSEI O FILOS MOY..EIDE...NA LEIPEI ENAS KYLINDROS ...
E...KAI NA EXEI SPASEI KAI LIGO TO KARTER...OXI POLY...LIGO..
LOIPON...OSO AXIOPISTOS KINHTHRAS KAI AN ISXYRIZESTE OTI EINAI AYTOS O ARGOS BOXER...TOSO EYKOLA MPOREI NA KATALHXEI SE ENA SYNERGEIO GIA ANTALAKTIKA!
KALES AGORES...KAI MAKRYA APO PTOSEIS E;
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!