Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Έπεσα...

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Μάλλος ο Μήτσος1 θα πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του θέματος και απο "Έπεσα..." θα πρέπει να το κάνει "Έπεσα με βερμούδα....διαβάστε και βάλτε μυαλό" Κάτι είναι και αυτό, αν μπορούμε να κερδίσουμε ένα λιγότερο μοτοσυκλετιστή με βερμούδα, κάτι είναι....

Μήτσο1, και πάλι καλά κουράγια...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Όλα καλά και ωραία παίδες, και πολύ σωστό το debate, αλλά να σας πω την αλήθεια από όλους όσους λένε οτι φοράνε δέρματα και κόκκαλα και ενισχύσεις και full δέρματα, και μπότες και κράνη και γάντια, και πανοπλίες και δε ξέρω κι'εγώ τι άλλο, προσωπικά εγώ μόνο την Evi έχω δεί να φοράει καλοκαιρινό μπουφανάκι με ενισχύσεις (και πολύ καλά κάνει έτσι?) και κανέναν άλλον.

Βέβαια το ότι δεν έχω δει κανέναν άλλον, δε σημαίνει οτι δε φοράει, απλώς εγώ κάνω μια παρατήρηση.

Κατά τ'άλλα εγώ επίσης θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε παραπάνω, οτι, τι να την κάνεις την ασφάλεια άμα πάθεις θερμοπληξία και στουκάρεις, ακριβώς επειδή φοράς τόσα ρούχα!!! Και ειδικά άμα κατεβαίνεις κάθε μέρα κέντρο και πίσω στο σπίτι σου, είναι αδύνατον να τα φοράς όλα αυτά γιατί θα βρωμάς και θα ζέχνεις από τον ιδρώτα στα 3χλμ γύρω σου.

Προσωπικά θα συνεχίσω να καβαλάω το σκουτεράκι μου το καλοκαίρι με κράνος, κοντομάνικο και βερμούδα όταν κατεβαίνω στο κέντρο, απλώς από'δώ και πέρα θα είμαι όσο πιο super και duper προσεκτικός γίνεται, και ειδικά με τους ταρίφες όπου θα τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.

Φυσικά όσο πιο πολύ προστατεύεται κανείς, τόσο καλύτερα για εκείνον είναι, απλώς από ένα σημείο και μετά πρέπει κανείς να κρίνει και με βάση τη σχέση κόστους-οφέλους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
    Όλα καλά και ωραία παίδες, και πολύ σωστό το debate, αλλά να σας πω την αλήθεια από όλους όσους λένε οτι φοράνε δέρματα και κόκκαλα και ενισχύσεις και full δέρματα, και μπότες και κράνη και γάντια, και πανοπλίες και δε ξέρω κι'εγώ τι άλλο, προσωπικά εγώ μόνο την Evi έχω δεί να φοράει καλοκαιρινό μπουφανάκι με ενισχύσεις (και πολύ καλά κάνει έτσι?) και κανέναν άλλον.

Βέβαια το ότι δεν έχω δει κανέναν άλλον, δε σημαίνει οτι δε φοράει, απλώς εγώ κάνω μια παρατήρηση.
    Έχεις καιρό να έρθεις Δέλεαρ Μήτσε... σχεδόν όλοι φοράνε και ΣΙΓΟΥΡΑ όσοι μιλήσανε ΥΠΕΡ αυτών...

Κατά τ'άλλα εγώ επίσης θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε παραπάνω, οτι, τι να την κάνεις την ασφάλεια άμα πάθεις θερμοπληξία και στουκάρεις, ακριβώς επειδή φοράς τόσα ρούχα!!! Και ειδικά άμα κατεβαίνεις κάθε μέρα κέντρο και πίσω στο σπίτι σου, είναι αδύνατον να τα φοράς όλα αυτά γιατί θα βρωμάς και θα ζέχνεις από τον ιδρώτα στα 3χλμ γύρω σου.
    Σωστό!

Προσωπικά θα συνεχίσω να καβαλάω το σκουτεράκι μου το καλοκαίρι με κράνος, κοντομάνικο και βερμούδα όταν κατεβαίνω στο κέντρο, απλώς από'δώ και πέρα θα είμαι όσο πιο super και duper προσεκτικός γίνεται, και ειδικά με τους ταρίφες όπου θα τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
    Δικαίωμά σου αλλά να που τώρα θα είσαι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ προσεχτικός

Φυσικά όσο πιο πολύ προστατεύεται κανείς, τόσο καλύτερα για εκείνον είναι, απλώς από ένα σημείο και μετά πρέπει κανείς να κρίνει και με βάση τη σχέση κόστους-οφέλους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    περαστικα ρε Μητσε!

διαβασα τον τιτλο και χεστηκα λεμε!

να σαι καλα.... θα σε ταλαιπωρησει ιγο παραπανω λογω καλοκαιριου...

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    perastika re mitsara
    dose ke ena topo se mia orgi...

ala to exoume ksana pi

den prospername taxi akomi ke stin aristeri lorida na ine...

i tipi ine aprovleptoi
    an ine mesea i aristeri pigene apo piso tou ke kantou sinialo me ta fota kornare tou sinexia na kani deksia
    afti ama doun pelati den ipologizoun tipota
    to idio na kanete ke esis min tous ipologizete
    stilte tous deksia tou dromou eki pou anikoun
    ta gourounia
    +1 !!!!
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Περαστικά Μήτσε...Τουλαχιστον τζινάκι τώρα το καλοκαίρι ρε παιδιά!! .Δεν προστατευει απο χτυπήματα αλλα τουλάχιστον απο γδαρσίματα!!

Παλαιό μέλος
    ston hlio ego niotho pio aneta me makrimaniko leuko poukamiso k makri panteloni to theama ine ligaki periergo alla... protimotero kai apo full kai apo "pame paralia" fash...

an ftiaxnan tetoia elafria rouxa me SOVARI enisxhsh sta shmeia pou prokalountai sini8os traumatismoi... ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Περαστικα σου Μητσε!

Ετσι με ταριφα την εχω πατησει και εγω.Και εγω πλακωθηκα στα φρενα και επεσα...

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ...

1)Γιατι τα τακακια τα ειχα αλλαξει πριν λιγες μερες και δεν τα ειχα συνηθισει ακομα και πατησα φρενο πιο δυνατα απο οτι επρεπε οπως ημουν μαθημενος με τα αλλα τα οποια δεν επιαναν τοσο.

2)Ειχε τσαντες ο συνεπιβατης τις οποιες ...κρατουσε στα χερια και μαλιστα η μια ηταν πολυ πιο βαρια απο την αλλη με αποτελεσμα μολις εγειρε η μηχανη να πεσουμε απο το βαρος.

3)Γιατι εγω πηγαινα στην Εγνατια Αυγουστος οπως ειναι τωρα-ηταν και ψιλοαδειος ο δρομος-σαν να πηγαινα εκδρομουλα!
    Περα απο το οτι εκανα το τραγικο λαθος να κατσω διπλα απο ταριφα οπως πολυ σωστα ειπε ο afrotwin-που μπορει ανα πασα στιγμη να σταματησει χωρις προειδοποιηση η να στριψει δεξια-πηγαινα ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ το δρομο και για αυτο δεν προλαβα να αντιδρασω.

Αν προσεχα καταρχας δεν θα καθομουν απο διπλα αλλα και να ημουν θα προλαβαινα να σταματησω.

δΛΔ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ;;ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΑΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ...-ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!

Τζινακι φορουσα και εγω αλλα σκιστηκε κανονικα και ειχα παραγγειλει και εγω ενα ωραια γονατακι-αουτς!!-τοτε...

Τωρα για το οτι δεν φορουσες μπουφαν και γαντια και μποτες κτλ τι να σου πω και εγω ετσι κυκλοφορω μεσα στην πολη το καλοκαιρι και χωρις κρανος αλλα προσεχω πολυ παραπανω οταν κυκλοφορω ετσι.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι - θα πάω με τα πόδια.....
    Θα πάω ή με τα πόδια ή με κάποιον άλλον να οδηγάει αμάξι...

περαστικα σου Μητσε

και το μπουτακι το μπλε ρουα να μην το χασω ετσι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    περαστικα σου Μητσε

και το μπουτακι το μπλε ρουα να μην το χασω ετσι?
    Βρε καλώς τον!!! Που σαι συ καλέ;;;;;
    Βλέπω πάντως... τις καλές μας συνήθεις δεν τις ξεχνάμε... το μποτάκι-μπουτάκι...

Perastika sou file mitse.........

eytyxws pou den epathes tipota........

fantasou na forages kai to koustoumi otan se eida stin B.sofias........xixixixi

kai pali perastikoulia
    ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Σας ευχαριστώ όλους ρε παίδες. Να'στε καλά...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αντε και νά ΄ναι η τελευταία!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΗΤΣΟΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF