ξερεις γιατι το λεω? γιατι το scarver Το θεωρώ ενα απο τα ασχημότερα μηχανάκια ever Και το versys "μΕ εχει κανει Ζημιά"... πως ειναι δυνατόν να μοιάζουν???
Ρε Γιώργη...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξερεις γιατι το λεω? γιατι το scarver Το θεωρώ ενα απο τα ασχημότερα μηχανάκια ever Και το versys "μΕ εχει κανει Ζημιά"... πως ειναι δυνατόν να μοιάζουν???
το versys σΕ έκανε ζημιά γιατί είναι καβασάκι...
(το scarver κι εγώ το θεωρώ άσχημο)
τεσπά, όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις αν εσένα σ' αρέσει και ΔΕΝ θεωρείς οτι θυμίζει scarver, όρμα
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao:
Καλα ρε Γιωργη ενταξει δεν ειναι και τοσο ασχημο.
....βασικα ειναι και ομορφο μην σου πω.
Απλα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ!
Κριμα καποτε τα Καβασακια εμοιαζαν για Καβασακια.
Προφανως αυτο το μηχανακι ηταν το απαυγασμα μιας ομαδικης μαλακιας που τραβηξαν καμια δεκαρια Ευρωπαιοι σχεδιαστες και τσακαλια του μαρκετινγκ που η μονη τους επαφη με την μοτο ειναι τα οικονομικα στοιχεια που τους φερνουν στο γραφειο σε φακελλους.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
περιμένετε ρε παιδιά πρώτα να το οδηγήσετε και μετά βγάζετε συμπέρασμα για το αν είναι αποτυχημένο μοντέλο, "απαύγασμα ομαδικής μαλακίας" ( :rotflmao: ) κλπ κλπ..
πάντως και εμένα μου θυμίζει λίγο το scarver, αν και το καβα είναι σαφώς πιο ωραίο (όμορφο βέβαια δεν θα το έλεγα).
οι μηχανές είναι σαν τις γκόμενες... ότι κάνει "κλικ" στον καθένα! (και μετά το test-drive ή τις ερωτεύεσαι ή τις παρατάς)![]()
φιρί φιρί το πάω να τα ακούσω από τις γυναίκες του φόρουμ![]()
Orange blood runs in my veins...