Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Στην άσφαλτο![]()
![]()
Ναι μωρε ...
Πηγαμε προχτες σ΄ενα χωριο για φαϊ (Αθαναδιος Διακος) και οι χωριατες ΔΕΝ τον ειχαν σκουπισει καλα τον δρομο!![]()
:rotflmao:
![]()
ευτυχως που το πες Ηλία, γιατι εφτιαχνα την λίστα με τα πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μακεδονία.
(χωρίς πλάκα, έτσι τη λέει ΟΛΟΣ ο κόσμος πλην Ελλάδας...)
Πηγαίνετε στο μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης να δείτε πιο πέρα την ταμπελα...
κάτσε να προσθέσω και ένα σπρέυ μαυρο!![]()
είχαν απεργία οι καθαρήστριες!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι μωρε ...
Πηγαμε προχτες σ΄ενα χωριο για φαϊ (Αθαναδιος Διακος) και οι χωριατες ΔΕΝ τον ειχαν σκουπισει καλα τον δρομο!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...Mπιπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μέχρι να ξαναβρώ ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί και που δείχνει το κογιοτάκι μου να πιάνει και να γαμεί (στην κυριολεξία) το σπασαρχίδικο το μπιπ-μπιπ... μπορεί ςνα τρέχεις όσο θες! Μετά τέρμα τα ψέματα...
σας αφήνω γεια τώρα πάω να παίξω age of mythology!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μέχρι να ξαναβρώ ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί και που δείχνει το κογιοτάκι μου να πιάνει και να γαμεί (στην κυριολεξία) το σπασαρχίδικο το μπιπ-μπιπ... μπορεί ςνα τρέχεις όσο θες! Μετά τέρμα τα ψέματα...
σας αφήνω γεια τώρα πάω να παίξω age of mythology!!!
Να το βρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!
να το κανεις κ μια κοπια να μου το δωσεις στο βουνο????
![]()
![]()
![]()
κερναω μπυρες το βραδυ!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ αγαπούλα μου εγώ...
ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ;;;;
Και εισαι και "παλιος" εδω μεσα που να με παρει.....![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πωπω...![]()
τρομάξαμε...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fuck the universe.
εγωπαντος γουσταρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
πωπω...![]()
τρομάξαμε...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hardcore riding junkies!!!
OH YEAH!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Το διάβασα εξαιρετικά προσεκτικά!
Και μάλιστα ξανά και ξανά!!!
Ότι έχεις γράψει φίλε μου το κατανοώ και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα.
Υπόσχομαι έχοντας σώας τας φρένας ότι θα κάνω οτιδήποτε δυνατόν για να μην γίνω βάρος σε κανέναν και να μην χαλάσω την εκδρομή.
Όπως και λέω ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος.
Πάντως θέλω να προσθέσω κάτι.
Πρώτον ΔΕΝ έχω ξαναπάει τόσο μεγάλη βόλτα στο βουνό!
Δεύτερον Οκ με τα φαστ κλπ. αλλά επιδιορθώσεις δεν γνωρίζω να κάνω. Δεν ξέρω.
Αν αυτό Χρήστο θεωρείς ότι είναι πρόβλημα ειλικρινά πέστο μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.
Ελπίζω να βοήθησα...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Γιατί ρε φιλαράκι η ήρα από το στάρι;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καλα τα γραφεις,προς γνωση και συμμορφωση![]()
Αλλα μην ανησυχεις,οταν πιασετε και κανετε την διαδρομη Συγγρελο-Ανιαδα-Πανταβρεχι-Ροσκα θα καθαρισει η ηρα απο το σταρι![]()
Για ολα θα φροντισει η θαυματουργη...Καλλιακουδα![]()
![]()
κακό είναι που θέλω να πάω (μιλάω για τον εαυτό μου ως τον πιο άσχετο πιθανά) και να δω πως είναι; Και να μάθω και κάποια πράγματα; Όσο αντέξω...
Μην κολλας και να ερθεις την βολτα.Απλα ο κος Λυκος εφιστα την προσοχη σε οσους ειναι χαχαχα και χουχουχου.Το βουνο καλως ή κακως εχει τους δικους του κανονες τους οποιους καλο ειναι να τους ΣΕΒΕΣΑΙ απολυτα.Δεν ειναι τιποτα το τρομερο,απλα πρεπει παντα να εισαι προετοιμασμενος για ασχημο καιρο,για παν ενδεχομενο.Αντε να δουμε μηπως τα καταφερω κι εγω να ερθω καποιες μερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το διάβασα εξαιρετικά προσεκτικά!
Και μάλιστα ξανά και ξανά!!!
Ότι έχεις γράψει φίλε μου το κατανοώ και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα.
Υπόσχομαι έχοντας σώας τας φρένας ότι θα κάνω οτιδήποτε δυνατόν για να μην γίνω βάρος σε κανέναν και να μην χαλάσω την εκδρομή.
Όπως και λέω ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος.
Πάντως θέλω να προσθέσω κάτι.
Πρώτον ΔΕΝ έχω ξαναπάει τόσο μεγάλη βόλτα στο βουνό!
Δεύτερον Οκ με τα φαστ κλπ. αλλά επιδιορθώσεις δεν γνωρίζω να κάνω. Δεν ξέρω.
Αν αυτό Χρήστο θεωρείς ότι είναι πρόβλημα ειλικρινά πέστο μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.
Ελπίζω να βοήθησα...![]()
Μην αρπαζεσαι,κανουμε και λιγο πλακαΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γιατί ρε φιλαράκι η ήρα από το στάρι;;;
κακό είναι που θέλω να πάω (μιλάω για τον εαυτό μου ως τον πιο άσχετο πιθανά) και να δω πως είναι; Και να μάθω και κάποια πράγματα; Όσο αντέξω...![]()
Συγνώμη ρε φίλε. Με συγχωρείς έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μην αρπαζεσαι,κανουμε και λιγο πλακα![]()
δεν τα 'χω με σένα.
Με τη δουλειά μου έχουν έρθει λίγο ανάποδα...
sorry οκ;