Σελίδα 8 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 317

Θέμα: Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Re: laser exhaust

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Oποιος εχει βαλει τη λειζερ στο 650αρι ας μας πει ποιο μοντελο εβαλε και ποσο κοστισε ακριβως και που την εβαλαν...Επισης.....
    Ο advblack φοράει Laser....Διάβασε στις πρώτες σελίδες του παρόντος. Απαντάει σε όλα σου τα ερωτήματα
    'Ενα Jameson με πάγο...

Παλαιό μέλος

laser

Το εχω διαβασει ολο το ποστ και δεν με καλυπτουν αυτα που γραφει ο φιλος που εβαλε την λειζερ για αυτο ρωταω..αν μπορει ας απαντησει ακριβως αυτα που ρωταω
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Re: laser exhaust

Oποιος εχει βαλει τη λειζερ στο 650αρι ας μας πει ποιο μοντελο εβαλε και ποσο κοστισε ακριβως και που την εβαλαν..Επισης αν ειχε καταλυτη η εξατμιση μεσα και αν χρειασθηκε κοψιμο για να μπει..Τελος ποια η διαφορα ινοξ και τιτανιο και αν χρειαζεται προγραμμα η μηχανη μετα..το δικο μου 650αρι βεστρομ φοραει φιλτρο ΚΝ..Προσανατολιζομαι αποκλειστικα στη λειζερ διοτι η γιοσι οπως και να εχει μπει με πατεντα δεν ειναι για το βεστρομ.Επισης η λειζερ εχει δικη της θεση για τον αισθητηρα λ.Περιμενω αποψεις απο οποιον εχει βαλει την λειζερ..
    Λοιπον επειδη δεν θυμαμαι τι εχω γραψει παμε αλλη μια φορα: Καταλυτη δεν εχει , ειναι η ινοξ (λογικα η τιτανιου θα ειναι πιο ελαφρια-αυτη θα ναι και η μονη διαφορα), χρειαστηκε να κοπει λιγο γυρω στον 1,5 ποντο (πανω κατω) στο σημειο που εφαρμοζει η εξατμιση στον πισω κυλινδρο. Καμια σχεση βεβαια με το πως μπαινουν οι γιοσι και η ρεμους. Η εξατμιση εφαρμοζει στην μπροστινη εξαγωγη και στην πισω των δυο κυλινδρων και εχει ή είχε γιατι μπορει να το χουν διορθωσει πια , το προβλημα που προανεφερα. Προγραμμα εβαλα αφου πρωτα την λειτουργησα χωρις , μονο με την προσθηκη Κ&Ν φιλτρου. Δεν παρουσιαζε προβλημα αλλα κανοντας μια καυσαναλυση ειδαμε οτι χρειαζοταν πιο πλουσιο μειγμα. Ετσι τροποποιηθηκε και η τροφοδοσια αφηνοντας μου την αισθηση οτι αναπνεει ακομα καλυτερα στα ψηλα το μηχανακι. Αυτα....

Talking

Μπορω να μαθω που εβαλες το προγραμμα και ποσο στοιχισε?Για δειτε την δικια μου YOSHIMURA,τελικο RS-3 και λαιμους χειροποιητους!Ενας γειτονας μου πηρε ενα μεταχειρισμενο DL 650 και φοραγε την εξατμιση που βλεπεται.Μου προτεινε λοιπον να ανταλλαξουμε εξατμισεις γιατι τον ενοχλουσε ο ηχος της!!!Εκανα μια βολτα και τρελαθηκα και φυσικα συμφωνησα.:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00267 (small).jpg 
Προβολές:	874 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	58228

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
    Μπορω να μαθω που εβαλες το προγραμμα και ποσο στοιχισε?Για δειτε την δικια μου YOSHIMURA,τελικο RS-3 και λαιμους χειροποιητους!Ενας γειτονας μου πηρε ενα μεταχειρισμενο DL 650 και φοραγε την εξατμιση που βλεπεται.Μου προτεινε λοιπον να ανταλλαξουμε εξατμισεις γιατι τον ενοχλουσε ο ηχος της!!!Εκανα μια βολτα και τρελαθηκα και φυσικα συμφωνησα.:rotflmao:
    Πολυ ωραια μοντα! Ποιος εφτιαξε τους λαιμους για το γιοσι?
    Το προγραμμα μπηκε σε μια αλλαγη λαδιων χωρις επιβαρυνση. Ειναι ενα κουτακι της γιοσι που συνδεεται σε μια φισετα και σε 2 λεπτα εχει μπει. Το μαγικο αυτο κουτακι το χει ο Μαντης και φανταζομαι κι αλλα σουζουκοσυνεργεια. Θα μου πεις η εξατμιση ειναι λειζερ και συ εβαλες προγραμμα απο γιοσι? Μα η λειζερ δεν εχει , τι να κανουμε.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Το συνηθισμένο πρόγραμμα μπαίνει γρήγορα σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο που έχει το κουτάκι της Yoshi...
    και αργά σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο με κουτάκι Yoshi, δυναμόμετρο, και καυσαναλυτή , για συγκεκριμένο και ολόσωστο tuning...
    Οι διαφορές στα δυο παραπάνω είναι η νύχτα με την μέρα...

Για πες που έφτιαξες τους λαιμούς , απο τι υλικό είναι , αν αλλάζουν χρώμα με την ζέστη και πόσο....

Στην ανταλλαγη που σας ειπα περιλαμβανε και τους λαιμους.Ειναι φτιαγμενοι απο ανοξειδωτη σωληνα μεγαλυτερης διαμετρου απο της εργοστασιακης, διαφορετικου σχεδιασμου και ειναι 4 κομματια.Οι λαιμοι ερχονται προς τα εξω απο το μοτερ και οχι απο κατω που ειναι της μαμας.Ολα τα κομματια συνδεονται μεταξυ τους με ελατηρια. Δεν γνωριζω ποιος την εφτιαξε παντως εχει κανει φοβερη δουλεια.Μηπως γνωριζεις tropeas ποσο στοιχιζει η ολη διαδικασια προγραμμα - δυναμομετρηση - κλπ.Εαν ειναι να το κανω να το κανω σωστα.Οσο να ναι εχει παρει ενα χρωμα απο την θερμοκρασια οχι μονο οι λαιμοι αλλα και το τελικο στο σημειο που ειναι το ταμπελακι.Πηγα και ρωτησα για το περασω απο βουρτσα για να γυαλισει αλλα και μου ζητησαν πολλα λεφτα αλλα και μου ειπαν οτι δεν αξιζει γιατι θα ξαναγινει ετσι.

H Laser emfanisiaka einai kalyterh nomizw

me xalaei kai to pisw desimo ths yoshiumura
    me to elasma pou thn krata epanw

kai kati pou malon einai xazomara

apo thn stigmh pou vazeis exatmish h opoia den exei katalyth
    mporeis na vazei venzini super (oxi amolivdh)

Παλαιό μέλος

exhaust...

Βρηκα την λειζερ μονο το τελικο χωρις το λαιμο στα 340 Ευρω με τοποθετηση..απο το ΜΑΚ κοντα στο ΟΑΚΑ Μαρουσι... Να τη βαλω λετε η οχι???θα κανει δουλεια ετσι??θα χρειαζομαι προγραμμα μετα??

Επισης βρηκα τη γιοσι τριοβαλ στην ιδια τιμη(τελικο μονο)τι να κανω??

λοιπον για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους
    οι λαιμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LAZER ουτε χειροποιητοι!!! ημαρτον
    οι λαιμοι ειναι leo vince
    αν θες να δεις μεγαλη διαφορα βαλε power comander
    αλιως πηγαινε αντιπροσωπία και πες να σου βαλουν 1% ρελαντι και 5 % low,θα σου καιει παρα πανω, ομως
    αν θες τη γνωμη μου πετα το Κ&Ν,βγαλε και το προγραμμα του μαντη και δικιμασε τη.(εγω αυτο θακανα η αν με ετρωγε η τσεπη power commander)
    περα απο ολα αυτα η εξατμισή σου κανει φοβερο ηχο και εχει φοβερο λουκ,650 κοστιζει η leo vince,550 yoshi,βαλε και τη πατεντα για να ταιριάξουν....καλα την πηρες¨!
    μην πας σε βουρτσα θα δοσεις τζαπα λεφτα
    παρε μια αλοιφη δε θυμαμαι πως τη λενε για μεταλα,κοκκινο σωληναριο είναι,τριψε με βαμβακι,η καλητερα με μαλακο πανι και θα γυαλισει ολη σα ναναι καινουρια,οχι στο τελικο που ειναι τιτανιο,στους λαιμους μονο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stratos_750
    H Laser emfanisiaka einai kalyterh nomizw

me xalaei kai to pisw desimo ths yoshiumura
    me to elasma pou thn krata epanw

kai kati pou malon einai xazomara

apo thn stigmh pou vazeis exatmish h opoia den exei katalyth
    mporeis na vazei venzini super (oxi amolivdh)
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ SUPER???
    και παλι ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eνταξει φιλε doken, μη βαρας εστω οτι οι λαιμοι ειναι leo vince οπως λες, εκτος απο το K&N δεν εχω βαλει κατι σχετικα με προγραμμα γιατι το μηχανακι παει φοβερα στο δρομο ετσι οπως ειναι. Πρεπει ομως να παραδεχτω οτι και με το μαμα φιλτρο το μηχανακι πηγαινε εξισου καλα. Εχω την εντυπωση οτι με το Κ&Ν μονο ο ηχος αλλαξε. Ακους δηλαδη να τραβαει αερα ο παπας και τιποτα αλλο, βαριεμαι ομως να ξαναβγαζω το ρεζερβουαρ για να το αλλαξω. Ο ηχος ειναι αληθεια οτι ειναι φοβερος και μου αρεσει που το μηχανακι μου δειχνει και πιο επιθετικο απο πριν και ειναι... Ευχαριστω για την συμβουλη σου για την αλοιφη, θα το κοιταξω.

Παλαιό μέλος

Re: exhaust...

Βρηκα την λειζερ μονο το τελικο χωρις το λαιμο στα 340 Ευρω με τοποθετηση..απο το ΜΑΚ κοντα στο ΟΑΚΑ Μαρουσι... Να τη βαλω λετε η οχι???θα κανει δουλεια ετσι??θα χρειαζομαι προγραμμα μετα??

Επισης βρηκα τη γιοσι τριοβαλ στην ιδια τιμη(τελικο μονο)τι να κανω??
    Kανεις δε μου απαντησε... :

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Την Trioval βάλε.... αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    Την Trioval βάλε.... αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι....
    Nai alla me i xoris programma, laimous, power commander???Peite epitelous

Σελίδα 8 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρινα Για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2009, 16:44
  2. ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 10:00