Ρε παλουκάρι γιατί δεν γράφεις ελληνικά να μπορούμε να σε καταλάβουμε??Πρέπει να κάθομαι να χαλάω το ωραία ματάκια μου για να βγάλω άκρη??![]()
BTW έχεις κάνει πάλι άσχημη είδοσο στο φόρουμ, καθόλου θεαματική θα έλεγα.
Ρε παλουκάρι γιατί δεν γράφεις ελληνικά να μπορούμε να σε καταλάβουμε??Πρέπει να κάθομαι να χαλάω το ωραία ματάκια μου για να βγάλω άκρη??![]()
BTW έχεις κάνει πάλι άσχημη είδοσο στο φόρουμ, καθόλου θεαματική θα έλεγα.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
diko mou thread. goustarw.
Μπράβο βρε, είσαι τεράστιος!! Όλοι έχουν και από ένα, το θέμα είναι η ουσία τους, αν σου λέει κάτι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
diko mou thread. goustarw.![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
thn ousia tou ti lew trava diavase th.
tosa post exei o tsiros_temp, diavase ta kai krine monh sou pws grafei.
Μ'αρέσει που προσπαθείτε να συζητήσετε σοβαρά με κάτι τέτοια άτομα...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μπράβο βρε, είσαι τεράστιος!! Όλοι έχουν και από ένα, το θέμα είναι η ουσία τους, αν σου λέει κάτι αυτό![]()
Υπέρμετρη αισιοδοξία ή απλά βαριέστε![]()
![]()
![]()
τώρα εξηγείται...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Tsiros aka tsiros_temp aka Φιλαλήθης....
Θέλω να περάσει η ώρα μου για να φύγω από τη δουλειά. δεν με χαλάει τίποτα λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μ'αρέσει που προσπαθείτε να συζητήσετε σοβαρά με κάτι τέτοια άτομα...
Υπέρμετρη αισιοδοξία ή απλά βαριέστε![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και να σου πω μια μικρή, ελάχιστη ευκαιρία αξίζει αλλά μάλλον τσάμπα θα πάει![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Θες να σε διαβάσω?? Σαν τι να σε διαβάσω, σαν ελληνίδα, σαν αγγλίδα ή σαν γκριγκλίδα?? Συγνώμη αλλά η γραφή σου δεν με βοηθάει καθόλου. Αν αποφασίσεις να γράψεις στα Ελληνικά ίσως σε διαβάσω και τελικά δω αν υπάρχει ουσία σε όλα αυτά που γράφεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
thn ousia tou ti lew trava diavase th.
tosa post exei o tsiros_temp, diavase ta kai krine monh sou pws grafei.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Σου είπε κανείς ότι δεν τρώμε το φαί μας ή θέλουμε να τρομάξουμε κάποιον??Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
thelete k alles?![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
myrodia den exeis parei tou ti simveni edo pera e?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν αποφασίσεις να γράψεις στα Ελληνικά ίσως σε διαβάσω και τελικά δω αν υπάρχει ουσία σε όλα αυτά που γράφεις.
για πεΑρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
myrodia den exeis parei tou ti simveni edo pera e?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.