Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Neyra neyra neyra

Neyra neyra neyra

Eipa kai go na kano mia proti ereyna agoras gia antalagi tou ergaleioy mou me kainourio V-strom650(..nai nai.apo maza sti maza..to ksero) kai exo vgei apo ta rouxamou... Transalp 600 1995 montelo me olokainouria plastika, mpares, me to 100% sinthetiko ladaki tou kathe toso, roloi o V600 kai to astropeleki irthe!!! 2500 eyro. (((((((((((((( Mono gia petama pou de mou to vgalane sto katastima. 2 provlimata....travaei to timoni apo to atyxyma...kai xtypaei sto kinitira mia malakia pou de thimame tora..tentotiras i kati tetoio...! Kai exo fygei sfaira gi aton mixaniko mou... To ergaleio paei roloi mou leei mia rithmisi valvidon thelei mono mias kai einai i ora tis kai sto atyxima de piraxteike tipota sto timoni kai stis mpoukales. To stikere se eidiko..(to eida me ta matia mou) kai den alakse kati telika...

Kai tora...??? H o mixanikos (pou den to nomizo)mou einai teleios malakas i oi typoi pou antalasoun moto sti Thessaloniki koitoun na ta arpaksoun gera!!! kai apo tin antalagi kai apo tin agora tou kainourioy... An akouso ta idia kai se allo katastima tha...#$!@$%!$!#^#%^#%^#%^#
    Skata!! metasinxoriseos...!

KAΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ!!

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!MHN TOYΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΑΠΛΑ ΦΕΡΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑ!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500~4000Ε ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM?

Στη περίπτωσή μου έπεσες...
    Εγώ χθες έκανα μια απλή ερώτηση στα Γιάννενα σε ένα κατάστημα που κάνει ανταλλαγές, το ΤΑ μου με ένα FZ6 έτσι μόνο και μόνο για να δω τι πιάνει. Πληροφοριακά σου λέω ότι είναι 650 μοντέλο 2002 έχει 29000 χλμ είναι ατρακάριστο και αγρατσούνιστο έχει ακόμη 7 μήνες εγγύηση (!!!) όλα τα αξεσουάρ επάνω του (τριβάλιτσα, κάγκελα, μπάγκστερ, ζελατίνες...) όλα τα σέρβις με σφραγίδες από εξουσιοδοτημένα και μου το κρατάνε άκουσον άκουσον....
    ....5500€...!!!!!!!!!!!!!
    Αν είναι δυνατόν!
    Κάτω από 6000€ είναι καθαρή κλοπή να στο κρατήσουν, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς.
    Οπότε κράτα το μηχανάκι σου, μια χαρά είναι αφού δε σου βγάζει προβλήματα και όταν βρεις τη κατάλληλη ευκαιρία δώστο και πάρε κάτι άλλο.
    Μη βιαστείς και πιαστείς κοροϊδο...
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

650 μοντέλο 2002 έχει 29000 χλμ είναι ατρακάριστο και αγρατσούνιστο έχει ακόμη 7 μήνες εγγύηση (!!!) όλα τα αξεσουάρ επάνω του (τριβάλιτσα, κάγκελα, μπάγκστερ, ζελατίνες...) όλα τα σέρβις με σφραγίδες από εξουσιοδοτημένα και μου το κρατάνε άκουσον άκουσον....
    file μου εσυ εχεις το δικιο σου και το μηχανακι σιγουρα ειναι αριστο, αλλα εστω και μια μερα να περασει σε χερια ιδιοτη ειναι πλεον μεταχειρισμενο και δικαιολογημενα εχει χασει πολλα χρηματα.
    Εξαλλου αγοραζεις το καινουριο και το χρυσοπληρωνεις για την γκαυλα του καινουριου , του αγραντζουνιστου , του κουτιου.

Αν σου το παρει με 6000 και πανω τοτε τι κερδος θα εχει? επιχειρηση ειναι μη το ξεχναμε αυτο?
    λοιπον, αν το παρει 5500 θα το δωσει 6500-6800...
    αν το παρει 6000 θα πρεπει να το δωσσει 7000-7200
    τη στιγμη που καινουριο εχει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 7900 με εγγυηση και δωσεις και δωρα και τρεχα γυρευε μαλακιες !!!

πες μου εσυ θα επερνες το δικο σου με 23000χιλ και 7000ευρω και οχι το καινουριο????
    δεν νομιζω!

γνωμη μου παντα βγαλτο μια αγγελια στα 6500 και δωστο μεχρι και 6200 σε ιδιοτη, αλλα αν πας σε εμπορο μην περιμενεις παραπανω σπο5800. η κρατα το...(εγω αυτο θα εκανα )

Transalp 600 1995 montelo me olokainouria plastika, mpares, me to 100% sinthetiko ladaki tou kathe toso, roloi o V600 kai to astropeleki irthe!!! 2500 eyro.
    φιλε μου μηχανακι δεκαετιας ειναι... αν το εχεις σε καλη κατασταση μπορει να στο παρει μονο κανας γνωστος που σε εμπιστευεται... αλλιως πρεπει να το ξεπουλησεις...

εγω παντως δεν ξερω και πολλους που θα περνανε ενα τοσο παλιο μηχανακι πανω απο 2500-3000ευρω.

μη ξεχναμε οτι τα καινουρια που βγαινουν συνεχως ειναι σε πολυ ελκυστικες τιμες οταν παιρνεις με 5500ευρο to GS 500F SUZUKI (το περνεις το εχειες μια πενταετια και το δινεις 2000ευρα στη συνεχεια, ενω το δικο σου αν το παρει καποιος δεν θα μπορεσει να το δωσει ουτε ευρω μετα απο πεντε χρονια=== οποτε ξοδευεις 3000 ευρο και καβαλας καινουριο διχως εγνιες η ξοδευεις 3000 και ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει ?) Α και οκ το τρανσαλπ ειναι γαματο και δε χαλαει, μπα ολα χαλανε...λυπαμε.

και στα 7500 βρισκεις τα καλυτερα μηχανηματα της αγορας πατας δοσεις για μια 2ετια 3ετια και παιρνεις οτι γουστερνεις βλεπε FAZER, V-STROM κλπ...

παντα φιλικα,
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    θα συμφωνήσω ότι μία εταιρεία θέλει να έχει το κέρδος της από την αγορά ενός μεταχειρισμένου. Στην τελική, αυτός είναι αναγκασμένος όταν το πουλήσει να έχει και εγγύηση καλής λειτουργίας για 6 μήνες κάτι που εσύ δεν το δίνεις σαν ιδιώτης. Το θέμα όμως είναι ότι το έχουν παρακάνει και σου ζητάει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι.
    Συγκεκριμένα, έχω ένα ΚΤΜ 620 του 98 (για λίγες μέρες ακόμα) το οποίο στα Hellinstore μου είπαν να το ψάξω στα 4000-4500 και σε κατάστημα μου κάνανε προσφορά 2300!!!
    Φυσικά όταν ένα μηχανάκι έχει πάνω του πάνω από 4 χρόνια αρχίζει και πέρνει τη μορφή αιώνιου συντρόφου μιας και δύσκολα φεύγει.
    ¨οσο για το Transalp φίλε μου, κάνε ότι και εγώ. Το έβαλα αγγελία, έριξα και λίγο τη τιμή και σε 2 μήνες κατάφερα να βρω κάπιον που τον ενδιαφέρει. Φυσικά στην τιμή που το έδωσα δύσκολα το βρίσκεις αλλά είπαμε πως είναι ο μόνος τρόπος να το δώσεις. Στο κάτω κάτω καλύτερα να το πάρει καλύτερη τιμή κάποιος ιδιώτης παρά κάποιος αλήτης από κατάστημα και να το πουλήσει 1000 ευρά πάνω σε κανένα ταλαίπωρο!

υπομονή....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

I'm a Stallion baby!!!
    Υπομονη ναι...
    Εγω μεχρι και ατοκες δοσεις ειχα κανει ρε παιδες...
    Ειχα ξενερωσει σε σημειο
    Τελικα την εδωσα και για καλη μου τυχη δεν ξοδεψα τις δοσεις!
    Κακο πραμα η μεταπωληση

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Neyra neyra neyra

[
    Kai tora...??? H o mixanikos (pou den to nomizo)mou einai teleios malakas i oi typoi pou antalasoun moto sti Thessaloniki koitoun na ta arpaksoun gera!!! kai apo tin antalagi kai apo tin agora tou kainourioy... An akouso ta idia kai se allo katastima tha..Skata!! metasinxoriseos...! [/B][/QUOTE]

file mou to mixanaki sou ine 10etias kseris ti simeni afto? afou vrikes ke magazi na to perni ise tixeros
    exe ipopsi sou oti den ine kanena spanio mixanima ke isagogis i magazatores to fernoun me ta misa lefta apo osa sou dinoun.
    ke as poume oti i antikimeniki tou aksia ine 3000 euro (pou opios dosi tosa lefta gia mixani 10etias ine lakamas) o magazatoras den prepi na exi kapio kerdos apo tin polisi? ti perimenes na sto pari stin antikimeniki tou aksia? kalitera kita na vris kanena vlaka pou 8eli na agorasi megali mixani meta apo to papaki pou ixe ke tou fenete spoudea agora na pari ena transalp rikse ke ligo tin antikimeniki aksia ke ama to dosis to edoses... alios kanto aposirsi. ke min mas arxisis tora oti to mixanaki ine aristo ke ala tetia giati an dis posa lefta xriazete gia na kanis oles tis alages pou xriazete mia tetia mixani apo alagi elatirion mprostinou mexri ntizes mexri rouleman se oles tis ar8rosis ke ala pou fovame na anafero..... min aniksoume moter ke doume tipota elatiria mpistonion f8armena.... ke an ine ke ispaniko kalitera peta to.
    ke oxi epidi ine diko sou ke to exis agapisi exis de8i sines8imatika me to mixanaki na to ipertimas antikimenika mia paliatzoura 10etias ine pou oute to euro 1 den piani kala kala ke 8es ke lefta gia afto :rotflmao:
    kalitera na to skeftis ksana....
    pantos edo a8ina mixani tou 96 diskola ti agorazoun ta magazia
    ke me to sistima to apiron doseon kanis den dini 3000 euro na pari mia paliatzoura ta dini prokatavoli ke perni oti goustari enos i dio xronon
    gia afto meriki pou pistevoun stin metapolitiki aksia zoune ena oniro
    ektos ke an milame gia spania ke diaxronika mixanimata pou to diko sou den ine ena apo afta.
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω λεω δωστο κατα 3000αρο η θα το παντρευτεις για παντα

κανενας δε θα το παρει σε αυτα τα λεφτα που ζητας... ειναι πια πολυ ευκολο να παρεις καινουρια μηχανη χωρις να εχεις μετρητα...

φυσικα μπορει να πιστευεις οτι αξιζει παραπανω και το κρατας για παντα...

your choice

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Πάντως βρε παιδιά εγώ το Africa (2001 αγρατζούνιστο) το είχα πάρει πριν από ενάμισι χρόνο 8.000 Ευρά και το έδωσα τώρα για το V-strom και ο αντιπρόσωπος μου το κράτησε για 7.500 Ευρά. Επομένως θεωτητικά δεν έχει χάσει την αξία της και πολύ από τότε που την πήρα μια και στον πρώτο ιδιώτη κάπου τόσο θα του το είχε πάρει η αντιπροσωπεία ως μεταχειρισμένο.

Σε γενικές γραμμές ό,τι πληρώσεις παίρνεις και πάντα ένα μεταχειρισμένο θα χάνει την αξία του σε χρήμα. Έχει κι άλλες όμως αξίες όπως αν σε καλύπτει για την δουλειά που το πήρες, η συναισθηματική κλπ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Πάντως βρε παιδιά εγώ το Africa (2001 αγρατζούνιστο) το είχα πάρει πριν από ενάμισι χρόνο 8.000 Ευρά και το έδωσα τώρα για το V-strom και ο αντιπρόσωπος μου το κράτησε για 7.500 Ευρά. Επομένως θεωτητικά δεν έχει χάσει την αξία της και πολύ από τότε που την πήρα μια και στον πρώτο ιδιώτη κάπου τόσο θα του το είχε πάρει η αντιπροσωπεία ως μεταχειρισμένο.

Σε γενικές γραμμές ό,τι πληρώσεις παίρνεις και πάντα ένα μεταχειρισμένο θα χάνει την αξία του σε χρήμα. Έχει κι άλλες όμως αξίες όπως αν σε καλύπτει για την δουλειά που το πήρες, η συναισθηματική κλπ.
    gia katse na se sviso apo tin lista ton africa
    kala re file mas doulevis exis avatar africa exis dilosi san mixani africa ke exis aftin tin grigori konserva to vstrom?
    :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ...

ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΙΚΕΣ...

ΠΑΝΕ ΟΛΑ....

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ...

ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΙΚΕΣ...

ΠΑΝΕ ΟΛΑ....

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ti les a8anasies pedi mou imaste 28 africa ke tora pou 8a sviso ton kirio 8a imaste apla 27 siga ta avga
    :rotflmao:

I'm a Stallion baby!!!
    Kυριε προεδρε οταν ενας ενας θα δινουνε το Αφρικανακι για Τζουτζουκοστρωμα τι πολιτικη θακολουθησετε?

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Φίλε Africane μέχρι χθές είχα κι εγώ Africa. Είπαμε αξιόπιστο και καλό μηχανάκι, με ωραίο Look αλλά απλά ήθελα κάτι πιο καινούργιο.
    Τώρα κατά την προσωπική μου άποψη, ως αναφορά τους Africanous γενικότερα, συμπεριλαμβανομένου κι εμού, παρατηρώ τα εξής:

1) Είναι πολύ ευχαριστημένοι με το μηχανάκι τους,
    2) Το παίζουν ευχαριστημένοι με το μηχανάκι τους.

Το 2 χωρίζεται σε 2 υποπεριπτώσεις:

2-1) Κάθονται στα αυγά τους και δεν πειράζουν τον κόσμο που έχει άλλα πιο καινούργια μηχανάκια

2-2) Ντροπιάζουν το μηχανάκι του άλλου (κονσέρβες και τα ρέστα) για να ανακτήσουν κάτι από την χαμένη αίγλη του παρελθόντος (αχ τι εποχές και τα ρέστα).

Φυσικά όταν δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος από κάποιον τότε απλά φροντίζεις να τον ... ρίχνεις για να φαίνεσαι καλύτερος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
    Kυριε προεδρε οταν ενας ενας θα δινουνε το Αφρικανακι για Τζουτζουκοστρωμα τι πολιτικη θακολουθησετε?
    tin idia politiki me tin 8nisimotita enas 8anatos ka8e atomo...
    ginete ki alios?
    afti i apaksiotiki apopsi gia ta africa pantos kirie mou sas topo8eti se kati kompleksiko
    ti egine sto parel8on patise to gataki sas kanena africa?
    i mipos i gineka ton oniron sas sasegkatelipse me kapion pou ixe africa

pantos ke ta dio ine tixea gegonota den sas ftene ta africa pou den ikanopioiste mazi tous
    kat epektasi vrite kati alo na gemisete ta kena tis aniaris zois sas ke afiste ta ratsistika epi ton motosikleton stin akri
    to oti den sas kani i singkekrimeni motosikleta gia ton opiodipote logo den simeni oti den teriazi se alous an8ropous me diaforetiki apopsi
    ke 8a parakalousa ligo sevasmo giati ine ke i perisoteri edo sto forum ke anafereste se olous otan milate gia africa
    ke den nomizo oti 8elete na ksetiliksete kapio kouvari pou den is8e se 8esi na ksanatiliksete.....
    ke episis afti tin opiadipote asximi simperifora apenanti sas tin dimiourgisate esis o idios me tis apaskiotiki ke sarkastiki xoris proigoumeno simperifora sas

epipros8eta o ka8e enas edo mesa exi kani tin epilogi motosikletas pou exi me dika tou kritiria ke oxi me ta dika sas opote den ton aforoun kiolas an 8elete diamaxes me anegkefalous pate sto gipedo edo ine forum gia motosikletes

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ