Την Πεμπτη λοιπον που λετε, περασα μια εμπειρια για γελια και για κλαματα![]()
Εχω παει επισκεψη σε ενα φιλαρακι στη Πατρα για ημερισια και μου λεει, δεν καθεσαι να παμε αυριο για μπανακι σε μια φοβερη παραλια εδω κοντα, στην Καλογριά ;
Δεν βαριεσαι λεω...τοσο καιρο μου το λεει, ας παω μιας και ηρθα μεχρι εδω.
Παμε λοιπον Πεμπτη πρωι, με καποιες ψιχαλες...ε λεμε ενταξει ποσο να κρατησει.
Να μην τα πολυλογω...η παραλια αψογη, ολο χωμα με γηπεδακι βολευ κλπ κλπ ( οι πατρινοι θα ξερετε ), αραζουμε...και σε μιση ωρα βλεπουμε ολη την παραλια να φευγει πανικοβλητη
![]()
Ερχοταν ενα καταμαυρο συνεφο απο μακρυα, αλλα λεμε δεν βαριεσαι , βροχη ειναι θα ριξει , θα περασει :hypnotize :hypnotize
Φτανει το συννεφο που λετε και πριν προλαβω να κανω κιχ, αρχιζει μια τρελη αμμοθυελα+κατακλυσμος+ μικρα ανεμοστροβιλακια![]()
![]()
![]()
Παιδια πρωτη φορα το ειδα αυτο, καρεκλες-ξαπλωστρες-ΕΛΕΝΙΤ-ομπρελες-κομματια μεγαλα ξυλου ολα ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Δεν εβλεπες ουτε στο μισο μετρο και ισα που προλαβαινουμε και κρυβομαστε κατω απο ενα παγκο στο παραλιακο (οτι ειχε απομεινει ) μπαρακι!!!!
Εσκαγαν πανω ξαπλωστρες, ελενιτ, καδρονια, τραπεζια ξυλινα, μιλαμε για ΤΡΕΛΟ ΑΕΡΑ.
Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει
Ξεριζωσε 5 δεντρα ( τοσα ειδαμε στον δρομο φευγοντας)
Ο ιδιοκτητης και οι υπαλληλοι του μαγαζιου εκλαιγαν απο την καταστροφη και φωναζαν αυτο δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ.....
Εκεινη την στιγμη πραγματικα τα χρειαστηκαμε, αλλα τωρα τα θυμομαστε και λιωνουμε στα γελια.![]()