Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Προσφορά Gs 500

Παλαιό μέλος

Προσφορά Gs 500

Είχα γράψει σε άλλο θέμα ότι εξετάζω σοβαρά την προοπτική απόκτησης της εν λόγω μηχανής στην εξαιρετική τιμή προσφοράς € 4.000. Επειδή όμως για κάποιους λόγους δεν μπορώ να προβώ άμεσα σε αγορά το ανέβαλα για το φθινόπωρο, εφόσον η προσφορά συνεχίσει να ισχύει φυσικά. Σε μια αντιπροσωπία που είχα πάει πριν 2 μήνες περίπου μου έλεγαν να βιαστώ αν ενδιαφέρομαι γιατί είναι λίγα τα κομμάτια. Κλασικά αυτό λένε όλοι θα μου πείτε. Κατά τα άλλα η εξυπηρέτηση ήταν άψογη (Συγγρού 19). Προχθές όμως μπήκα πάλι στο site της Suzuki και είδα να αναφέρει μόνο το γυμνό GS (αυτό που σκέφτομαι να πάρω), ενώ το GS 500f (το "ντυμένο" με το φέρινγκ) δεν υπήρχε! Δείγμα άραγε ότι δε θα υπάρχει για πολύ ακόμα και το άλλο; Έχει κάποιος καμιά... inside information; Κληρονομικό χάρισμα ίσως; :smilea:

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ετσι οπως τα λες ειναι. Το F εχει τελειωσει και οπου ναναι τελειωνει και το γυμνο.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Pare ligo parapano daniaki kai tsibato. 4000 ine xeftila...An to xasis tha ne megali paparia...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά απ΄τον άλλο μήνα οι πωλήσεις θα πέφτουν σιγά σιγά. Οτι πουλήθηκε πουλήθηκε. Αύγουστο έχουμε. Από κει και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Pare ligo parapano daniaki kai tsibato. 4000 ine xeftila...An to xasis tha ne megali paparia...
    Βασικά δεν είναι τόσο οικονομικό το πρόβλημα. Ήθελα να εξοικειωθώ κάνα 6μηνο ακόμα στην οδήγηση και να κάνω μερικά μαθήματα σε μηχανή με συμπλέκτη και να δω τι θα κάνω με το θέμα φύλαξη, γιατί μετακομίζω σε 1-2 μήνες και εκεί που θα πάω δεν θα έχω πυλωτή, εκτός αν επιλέξω να τη βάζω στο παρκιν της εταιρίας που πάει € 30 το μήνα και θα είναι 15' περίπου με τα πόδια από το σπίτι. Γι' αυτό σκεφτόμουν να προβώ σε αγορά κατά την άνοιξη, διατεθημένος να δώσω και περισσότερα (ως 6 χιλιάρικα) και να δω και τι νέα μοντέλα μπορεί να βγουν ή εκπτώσεις/προσφορές σε ήδη κυκλοφορούντα. Αλλά όπως κι εσύ σκέφτομαι ότι τόσο φτηνή προσφορά δεν θα ξαναβρώ εύκολα.

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki GS 500
    από jimmmm12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 08:31
  2. Προσφορά GS 500
    από anf125 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2006, 22:37
  3. Suzuki Gs 500 , για αρχάριο?
    από tsofras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 10:07
  4. γνωμη για Suzuki Gs 500 E
    από paptkd στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 15:27
  5. Κουστούμι απο Gsxr 600 για Gs 500!
    από Akis@SF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •