Περαστικά Σωτήρη και γρήγορα όρθιος...
Περαστικά Σωτήρη και γρήγορα όρθιος...
Προχθες και χθες ήμουν στο νοσοκομείο. Προχθες πονούσε πάααααρα πολύ.. δεν εχω δει τέτοιο πονο ποτέ.... μετά απο κατι combo-παυσίπονα έστρωσε λίγο και κοιμήθηκε καλά το βράδυ όπως μου είπε την επόμενη μέρα που ξαναπήγα. γενικά χθες ηταν καλά ευδιάθετος μαλακίες λέγαμε και τα σχετικά. Σήμερα δεν έχω πάει ακόμα αλλα θα παω το απόγευμα..
Γενικά μπαταρισμένο πόδι με σίδερα κλπ κλπ.. ελπίζουμε να βγει απο εκει τριτη-τετάρτη.. αυτος θέλει δευτέρα αλλά χλωμοτατο..
Θα ακολουθήσουν κάποιες φωτό απο το νοσοκομείο μετα απο προτροπή του ιδίου βέβαια!
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
περαστικΆ ΡΕ ΣΩΤΟ, γρήγορα όρθιος ρε πιλότε! πάνω στην γιαπωνέζα σου!
τις θερμότερες ευχες μου!![]()
![]()
εντάξει, έσπασε το πόδι του το παιδί, πρέπει να φάει και φιδέ απο πάνω;;;;;;;;;;;έλεος.......![]()
Καλά κουράγια παλήκαρε....κράτα γερά μάζεψε δυνάμεις και γρήγορα επέστρεψε στους δρόμους.....![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Ρε φέρτε του την Λαμπρινή να τον ταίσει.... (με το ζόρι, και ούζο στον ορό...):rotflmao:
Περαστικά ρε Σωτηράρα, μου πανε και μένα ότι ο πόνος είναι ζόρικος σε αυτήν την περίπτωση ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!![]()
Αυτός είναι μια χαρά ρε !![]()
12 τη νύχτα κάνει φάρσες στα τηλέφωνα !
Να δεις που θά'χει ρεπό η νοσοκόμα απόψε !
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά ρε γμτ, τι χουνέρι ήταν πάλι αυτό πρίν τις διακοπές.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
περαστικά σου!!![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Περαστικά Σωτήρη και γρήγορα όρθιος. Άλλο κακό να μη μας έρθει. Να μείνει μόνο μια ανάμνηση να την θυμάσαι και να γελάς. Να είσαι πάντα καλά.![]()
Τωρα το είδα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και γρήγορα κοντα μας φίλε![]()
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες .....
να εισαστε παντα καλα και το νου σας στους δρομους ....
βλεπεις και για μενα ειναι το πρωτο σοβαρο ατυχημα και θα το θυμαμε για πολυ....
ηταν πραγματι γκαντεμια... να φυγω μονος μου στην ευθεια ...
ουτε στροφη ουτε τιποτε αλλο, σταθερο γκαζι και τρωω μια "κλωτσια" δεν πειρα ανασα ... ο κωλος της μηχανης ειρθε μπροστα... τα υπολοιπα πολυ γρηγορα και πολυ απλα πεφτω και σερνομουν και τελικα πετιχα το στοχο με το ποδι και τον περασα......
η μηχανη που ηρθε δευτερη ναι μεν πετυχε το στοχο αλλα δεν καταφερε να τον περασει , εκτος απο αρκετα ανταλακτικα της .....
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ρε γαμώτο καλοκαιριάτικα............![]()
περαστικά ρε σύ!
![]()