Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου, ότι η γκαντεμιά είναι μεταδοτική Φταίνε τα μέρη που συχνάζεις! Με πρώτο και καλύτερο το παρόν!
    Δηλαδή άμα η θεωρία σου ισχύει, θα πρέπει να αρχίζουν να σας σκάνε και σας τα λάστιχα; Για να δούμε
    2004 R1 red-black

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Αν σκαει συχνα το λαστιχο φταιει, οτι πηγαινεις συχνα δεξια λωριδα και δεξια, που εκει καταληγουν παντα οι ακαθαρσιες των δρομως, και κατα δευτερο λογο ισως το βαρος του αναβατη. Οσο πιο πολυ βαρος εχει η μηχανη τοσο πιο πολτ πιεση ασκειτε κατω, και τοσο πιο πιθανο να τον πιει το λαστιχο.

Επισης νομιζω οτι αν εχεις μαλακη γομα ελαστικων ειναι ακομα χειροτερο.

Δεν ειμαι 100% σιγουρος, απο εμπειρια προσωπικη τα λεω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Δηλαδή άμα η θεωρία σου ισχύει, θα πρέπει να αρχίζουν να σας σκάνε και σας τα λάστιχα; Για να δούμε
    Ε.. εντάξει δεν σκάνε σε όλους λάστιχα..στον καθένα μας εκδηλώνεται διαφορετικά η γκαντεμοβλογιά..γι' αυτό είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπευτεί.. διάβασε π.χ.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26834

ανέ Μελος
    Φίλε για να νιώθεις πιο όμορφα ... είμαι και εγώ παθών... 3 μήνες έχω την μηχανή μου και έχω πάει 3 φορές για το πίσω λάστιχο που είχε τρύπα. 10 χρόνια οδηγώ διάφορες μηχανές και είχα μόνο μια φορά λάστιχο και στο καινούργιο μου Fazer 600 μέσα σε 3 μήνες 3 φορές λάστιχο και μάλιστα στην εθνική!

Τελευτάια 10 χιλ. μετά την Πάτρα το Σάββατο το μεσημέρι που μας πέρασε... 15 ευρώ στον κλέφτη στην πάτρα για να μου το φτιάξει να γυρίσω Αθήνα. Ελπίζω να τα χάσει από αλλού....

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο με το VFR που μου έκανε νόημα για βοήθεια. Χαίρομαι που υπάρχει αλληλεγύη σε μας κάτι που δεν το βρίσκεις καθόλου εύκολα στους αυτοκινητόφιλους

Υ.Γ.2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
    Αν σας σκάσει λάστιχο μην εμπιστευθείτε την ένεση. Με ένεση που εμπιστεύθηκα, γιατί δεν γνωριζα την αξία της, απο τα λεγόμενα του λαστιχά οτι θα κρατήσει μια ζωή έκανα μόλις 80 χιλ για να πεταχτεί και να κλατάρει το λάστιχο! βάλτε τους να το λύσουν και να το βάλουν στην πρέσσα με το έτσι θέλω έτσι και αλλιώς θα σας κλέψουν γιατί έχετε ανάγκη. Ας γίνει σωστή δουλείά τουλάχιστον. Παθόν!

Εγω εχω γυρισει ολα τα χωρια στην Ηπειρο και την Πελοπονησο με ΚΑΡΓΑ φορτιο !!!!!!

Εχω περασει απο δρομους με οικοδομες και καρφια .......

..... και μου εσκασε εδω στο Αμβουργο σε φοβερη ασφαλτο στα καλα καθουμενα απο μια βιδιτσα ..............

Να αγαπιομαστε ....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2012, 13:45
  2. ε οχι ρε π.... μου...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 15:06
  3. 30 μερες αδεια????? οχι ρε πουστη μου...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 16:20
  4. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 15:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας