Για την προσπεραση απο τα δεξια εχεις δικιο.
Το αλλο ομως για την εξατμιση δεν το επιασα....![]()
![]()
Τι εννοεις???
Να βαλουμε after market εξατμισεις για να μας προσεχουν πιο πολυ στον δρομο λογω του θορυβου που θα κανουμε???![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ισχυει.
Το μαρσαρισμα ειναι και μια μορφη κορνας προειδοποιητικης,που λεει:Περναω
Αλλα μεσα στην πολη ειναι ενοχλητικο,Στα 35 μου δεν αντεχω πλεον το θορυβο μιας aftermarket
ποτε απο δεξια ,εννοειτε
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ούτε εγώ βλέπω!!!..γι'αυτό Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε?![]()
μου την σπανε αφανταστα τα παιδια με παπια κια τρυπιες εξατμισεις που οταν περνανε απο διπλα σου δεν ακους τιποτα αλλο παρα εναν σκατοθορυβο.Αλλο ομως να εχει μια ducati αφτερμαρκετ τελικο.Εκει τουλαχιστον ακους τον θορυβο και γουσταρεις
Ετσι μου ερχεται να την στησω στην βεραντα και οποιο περναει με παπι και τρυπια εξατμιση να το σημαδευω μ'ενα αεροβολο.
Ακρως ενοχλητικο μεχρι και τον τεταρτο οροφο.Ειδικα οταν θες να κοιμηθεις
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Ρε φίλε, μη βάζεις τέτοιες ιδέες εδώ μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
μου την σπανε αφανταστα τα παιδια με παπια κια τρυπιες εξατμισεις που οταν περνανε απο διπλα σου δεν ακους τιποτα αλλο παρα εναν σκατοθορυβο.Αλλο ομως να εχει μια ducati αφτερμαρκετ τελικο.Εκει τουλαχιστον ακους τον θορυβο και γουσταρεις
Ετσι μου ερχεται να --------------------------
-------------------------------------
Ξέρεις πόσοι:a24: τρελαμένοι διαβάζουν?
ΣΒΗΣΤΟ!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
kouremenos
+ 1000ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,
kouremenos
- 1000,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε?
Ελεος !!!
Να εχεις και εσυ το νου σου στους καθρεφτες σου, και να μην βαριεσε να φρεναρεις το αμαξι οταν βλεπεις τον βλαμενο να σου χωνετε απο τα δεξια !!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
Ετσι μου ερχεται να την στησω στην βεραντα και οποιο περναει με παπι και τρυπια εξατμιση να το σημαδευω μ'ενα αεροβολο.
επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης
![]()
![]()
εμενα παντως ο θορυβος την εξατμισης με εχει βοηθησει.......
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ"ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΒΑΛ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ,ΤΑ 11 Η 18 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 100 ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
[B]επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης
---------------------------------------------------------
τα ΧΤ σε ενοχλουν τωρα η' οι εξατμισεις γενικα;;;;;
γιατι αν βαλεις τετοια εξατμιση σε οποιοδηποτε μηχανακι τα ιδια θα κανει.
ΑΡΑ δεν μας φταιει η μηχανη αλλα η εξατμιση.
για να ξερουμε τι λεμε![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Εχεις και καθρεφτη που ελενχει μεχρι τον τελευταιο τροχο , Εχεις και καθρεφτη που ελενχει και την μπροστινη σου γωνια !!! Δηλ τι μου λες τωρα ??? Οτι οι 5 απο τους 10 που εκαναν την μαλακια να περασουν απο τα δεξια το φορτηγο σου τους ζουληξες σαν μπιμπικια επειδη δεν ξεσηκωναν τον κοσμο οι εξατμισεις τους????ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ"ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΒΑΛ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ,ΤΑ 11 Η 18 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 100 ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΜΟΤΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο Ι.Χς ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ........ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΗ ΔΙΤΡΟΧΟ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΑΘΗΝΑ.............ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΠΑΩ ΣΑΝ "ΤΑΡΖΑΝ"
![]()
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης
---------------------------------------------------------
τα ΧΤ σε ενοχλουν τωρα η' οι εξατμισεις γενικα;;;;;
γιατι αν βαλεις τετοια εξατμιση σε οποιοδηποτε μηχανακι τα ιδια θα κανει.
ΑΡΑ δεν μας φταιει η μηχανη αλλα η εξατμιση.
για να ξερουμε τι λεμε![]()
![]()
πειραχτικαμε??????????????![]()
ρε παιδια ο ανθρωπος ειπε κατι μην το αποκεφαλισουμε τωρα νταξ στη τελικη τι ειναι απολυτα σωστο σε αυτη τη ζωη?και το στυλακι πεερναω δε κοιταω γιατι εχω προτεραιοτιτα γιατι ο αλλος εχει στοπ κλπ κλπ μαμακια δεν ειναι?ποιος μου λεει εμενα οτι ο αλλος θα σταματησει?οπωτε κοιταω......η κορναρω ....![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone