...ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!
Αττική οδος, 340 χλμ/ωρα
...ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!
Αττική οδος, 340 χλμ/ωρα
surfing the wild side
Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα ένα αυτοκινητοδρόμιο γιατί αυτοί οι θεότρελοι φονιάδες, πάει ... το έχασαν εντελώς !!![]()
Πάντα όρθιοι
ΑΙΣΧΟΣ !!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!!
τιποτα αλλο δεν μπορω να πω σε τετοιους εν δυναμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!!!!!!!!![]()
![]()
Να αγαπιομαστε ....
ΚΑλα και ο μαλακας ο οδηγος πηγαινε με 340 και κοιτουσε ταχυμετρο/στροφομετρο????
Τι λαλακες ρε.Νεοπλουτοι που νομιζουν οτι κααλησαν τον κεραυνο.
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
α, ολα κι όλα παιδιά, το είπαμε και στο γειτονικό τόπικ με τον αλφίστα που κάνει κόντρες στην παραλιακή με μηχανές, στο δρόμο τα ρίσκα είναι ρίσκα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!!!
και μη μου πείτε πως κι εσείς οδηγείτε με 120 στην αττική οδό, εεεεεε;;;
τι φωνάζετε λοιπόν;;;;
Εγώ ανατρίχιασα..και με τα 340 αλλά και με την αρχιδιά που κάναν στην Α.Ο.![]()
Πάλι καλά που αξιωθήκαμε να έχουμε δρόμους για 340χ.α.ω. και ιντερνέτι να τα κάνουμε ντάουνλόαντ τέτοια βιντεάκια.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Για 340 δεν ειναι κανενας δρομος στην ελλαδα, αφου και να φτιαχτει δρομος χωρις οριο ανετα καποιος θα πεταχτει αριστερη με 120 και το τοτε αντε γεια με 340....Πάλι καλά που αξιωθήκαμε να έχουμε δρόμους για 340χ.α.ω
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
α, ολα κι όλα παιδιά, το είπαμε και στο γειτονικό τόπικ με τον αλφίστα που κάνει κόντρες στην παραλιακή με μηχανές, στο δρόμο τα ρίσκα είναι ρίσκα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!!!
και μη μου πείτε πως κι εσείς οδηγείτε με 120 στην αττική οδό, εεεεεε;;;
τι φωνάζετε λοιπόν;;;;
![]()
Οταν τα περιοδικα μοτοσυκλέτας...επισημα....τεσταρουν μηχανάκια με 320χλμ στην Τρίπολη (βλέπε προ-τελευταιο Power Bikes)....κανείς δεν μιλάει.
Καταδικασταίοι όλοι...αλλα ο αναμάρτητος....κ.λ.π. κ.λ.π.
![]()
κάτσε για να καταλάβω... τεσταρε κανεις από εδώ μηχανάκι με 320? οι συνθήκες που έτρεχαν την bmw έχουν καμια αποχρώσα ένδειξη (!) ότι ειναι τεστ? ο οποιοσδήποτε βρισκόταν στην αριστερη λουρίδα (μηχανή ή αυτοκίνητο) θα έφταιγε σε τπτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
+1000
![]()
Οταν τα περιοδικα μοτοσυκλέτας...επισημα....τεσταρουν μηχανάκια με 320χλμ στην Τρίπολη (βλέπε προ-τελευταιο Power Bikes)....κανείς δεν μιλάει.
Καταδικασταίοι όλοι...αλλα ο αναμάρτητος....κ.λ.π. κ.λ.π.
![]()
και ένα τελευταίο, πιστεύεις ότι σε περιπτωση ατυχήματος η κατηγορία σε οποιοδήποτε δικαστήριο θα ήταν διαφορετική από "φόνος εκ προμελέτης" για τον οδηγό, συνέργια σε έγκλημα κατά της ζωής για τον συνοδηγο και ηθική αυτουργία για τον "μπαμπάκα"?
surfing the wild side
φίλε μου ειρωνικό ήταν το ποστ μου
καταδικάζω και τους χλεχλέδες με τη μπέμπα, και όσους τεστάρουν στην Τρίπολη
για τέτοιες "μαγκιές" υπάρχουν οι πίστες, δεν φτιάχτηκαν ούτε για νοικοκυρές ούτε για παπούδες, για "ανήσυχα νιάτα" φτιάχτηκαν
όσο για τον "αναμάρτητο":
άλλο να πηγαίνει κάποιος 140 ή 160 ή και 180 στην Α.Ο. και άλλο 340 ή ακόμη και 240
εδώ δεν μιλάμε απλώς για βλακεία, μιλάμε για εγκληματική βλακεία
Μα το θέμα δεν ειναι αν ηταν κάποιος απο εδώ ή απο κάπου αλλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
κάτσε για να καταλάβω... τεσταρε κανεις από εδώ μηχανάκι με 320? οι συνθήκες που έτρεχαν την bmw έχουν καμια αποχρώσα ένδειξη (!) ότι ειναι τεστ? ο οποιοσδήποτε βρισκόταν στην αριστερη λουρίδα (μηχανή ή αυτοκίνητο) θα έφταιγε σε τπτ?
και ένα τελευταίο, πιστεύεις ότι σε περιπτωση ατυχήματος η κατηγορία σε οποιοδήποτε δικαστήριο θα ήταν διαφορετική από "φόνος εκ προμελέτης" για τον οδηγό, συνέργια σε έγκλημα κατά της ζωής για τον συνοδηγο και ηθική αυτουργία για τον "μπαμπάκα"?
Το θέμα ειναι οτι περιοδικά μοτοσυκλέτας γράφουν αρθρα,δίνουν και DVD με σκηνές απο GSXR και R1 να πηγαίνει 299 Αθήνα - Κόρινθο.
Και λέω:Εκείνοι δλδ δεν κάνουν μ@λ@κί@ ? To αμαξι μας πείραξε ?
ή επειδη εκεινοι ειναι πιο "εμπειροι" έχουν αλλωθι ???
![]()
δεν βλέπω κανέναν που καταδικάζει τα 340 του μπεμπεδάκια να δίνει κάποιου είδους άλλοθι στα περιοδικά... από πού το συμπεραίνεις;
και τα δύο καταδικαστέα είναι
ΩΣΤΟΣΟ άλλο είναι να γκαζώνεις με την ασφάλεια των 7 αερόσακκων και της ζώνης και του σασί να σε περιβάλλει, και να ρισκάρεις τη ζωή άλλων ανύποπτων οδηγών πάνω σε μοτό ή σε ΙΧ με λιγώτερη παθητική ασφάλεια, και ΑΛΛΟ να ρισκάρεις σχεδόν αποκλειστικά τη δική σου ζωή πάνω σε μια 1000άρα μοτό
δεν πρόκειται βέβαια για άλλοθι αλλά για διάκριση μεταξύ "ρισκάρω τη δική μου αλλά και τη ΔΙΚΗ σου ζωή γιατί έτσι γουστάρω", και "ρισκάρω τη δική μου κυρίως ζωή με ένα μικρό ρίσκο για άλλους"
αν κάνουμε ένα βήμα ακόμη, φαντάσου νταλικιέρη να τελικιάζει στην Εθνική σε κόντρες με άλλους νταλικιέρηδες, αυτός δεν θα είναι ΑΚΟΜΗ περισσότερο καταδικαστέος;