Τελικά είχε δίκιο ένας κοντινός μου άνθρωπος όταν έλεγε ότι, τελικά, οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους...
![]()
Τελικά είχε δίκιο ένας κοντινός μου άνθρωπος όταν έλεγε ότι, τελικά, οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους...
![]()
τι πιτσιρικας ρε παιδια 21 χρονων ειναι!απλα απ οτι καταλαβαινω ανωριμος κ δεν εκτιμαει το τι κανουν οι γονεις του γι αυτον.κ απ οτι φαινεται δεν το σηκωνει κ το πολυ το γκαζι μονο θα ξαναφαει τα μουτρα του αμα συνεχισει ετσι.
τι να πω...![]()
![]()
![]()
![]()
το παλικάρι παθαίνει τέτοια ζημιά (και το οτι ήταν λάθος χειρισμός δε το κρίνω, μπορεί να τύχει στον καθένα), χωρίς να φοράει εξοπλισμό, συνέρχεται κ πάει να πάρει πύραυλο;;;
ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
πέρα από την πλάκα πολλοί φανατικοί μοτοσυκλετιστές θα πάθαιναν τρελό σόκ μετά από αυτό. θα καβαλούσαν μεν, αλλά ίσως μετά από αρκετό καιρό (και σε μερικές περιπτώσεις θα τα παρατούσαν)..
Και ο στοκος αυτός θα ξανακαβαλήσει πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα και πάλι χωρίς κράνος!!!
έλα μωρέ, αφού γλυτώσαμε μια, θα γλυτώσουμε ξανά...
Λυπάμαι τους γονείς και τους φίλους του... Κανέναν άλλο...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ρε αδερφε αν μπορεις να του βαλεις μυαλο καντο με οτι τροπο μπορεις.. μπορει να ειναι ενα μαλα.. που με τα λεφτα του μπαμπα ζει και το παιζει και καπως.. αλλα αυτος δεν ειναι λογος να χασει την ζωη του.. οταν περνουμε μεγαλη μηχανη πρωτα αγοραζουμε εναν παρα πολυ καλο εξοπλισμο και μετα την μηχανη.. και μεγαλη μηχανη δεν οδηγαει ο καθενας πρεπει να εχεις και την καταληλη εμπειρια.. μην το συζητας αν μπορεις κανε κατι και ας βγεις εσυ κακος.. τουλαχιστον να παρει εναν καλο εξοπλισμο λεφτα θα χουνε φανταζομαι και ο θεος μαζι του.....
zito i trella.....
και γιατι ρε αδερφε να εκτιμησει τα λεφτα των γoνιων του? αφου ετσι το μαθανε το παιδι δουλεψε ποτε να δει πως βγαινουν τα λεφτα? ολα ετοιμα πιθανον να τα ειχε... οι γονεις του φταινε οχι αυτος...
zito i trella.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
και γιατι ρε αδερφε να εκτιμησει τα λεφτα των γωνιων του? αφου ετσι το μαθανε το παιδι δουλεψε ποτε να δει πως βγαινουν τα λεφτα? ολα ετοιμα πιθανον να τα ειχε... οι γονεις του φταινε οχι αυτος...
Σωστος ο φιλος!!!!
Οι γονεις φταινε!!!!
Και οπως παντα που το λεω!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!!
γιατι ρε αδερφε εχουμε οι πιο πολυ παιδεια γενικα για να εχουμε κ στην οδηγηση?
zito i trella.....
Και ξέρεις και ποιά είναι η πλάκα... άμα πεις σε κανένα "ρε συ... παραείσαι ανορθόγραφος... προσπάθησε να μάθεις ορθογραφία" θα σου την πει. Se greeklish. ME KEFALAIA. KAI 8A SU PI OTI DEN EXI SIMASIA AUTO
Μια μικρή αλλαγή, φέρνει μια μεγάλη.
Αν κάποιος αρχίσει και δίνει σημασία στα μικρά πράματα (διάβασμα βιβλίων με ουσιαστικό περιεχόμενο) μετά τα σημαντικότερα είναι προσβάσιμα (κατανόηση του ότι, αν με το 750 φας τα μούτρα σου, αυτό δε σημαίνει οτι "δε μου φτάνει, θέλω τη Ρένα", για παράδειγμα)
χμ...![]()
Οταν δε μπορεις να κανεις παρεα με σοφους ,ακου τους λαικους ανθρωπους.
λεει ο Νιτσε
Εννοει οτι δε χρειαζονται βιβλια για να ειναι κανεις ανθρωπος .Η ζωη τα περιεχει ολα.
Τωρα οσον αφορα τον εν λογο.Μπορει αυτος να λεει διαφορα αλλα κατα τη γνωμη μου εχει χεστει απανω του κι οσα λεει ειναι λεονταρισμοι.
Ειναι ακομα στην δυσκολη ηλικια .Εγω αρχισα να βαζω μυαλο μετα τα 25
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Έλεος.... ειδικά αυτό με το κράνος...Κάτι τέτοιοι βγάζουν τη φήμη για τους μοτοσυκλετιστές.....Τι να πω....καλά μυαλά στους υπόλοιπους
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Αυτό..και να μάθουμε να βλέπουμε τα λάθη πρώτα σε μας και να τα αναγνωρίζουμε... και όταν εξασφαλίσουμε το ότι δεν θα τα ξανακάνουμε, μπορούμε να τα επισημάνουμε και στους άλλους!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Και ξέρεις και ποιά είναι η πλάκα... άμα πεις σε κανένα "ρε συ... παραείσαι ανορθόγραφος... προσπάθησε να μάθεις ορθογραφία" θα σου την πει. Se greeklish. ME KEFALAIA. KAI 8A SU PI OTI DEN EXI SIMASIA AUTO
Μια μικρή αλλαγή, φέρνει μια μεγάλη.
Αν κάποιος αρχίσει και δίνει σημασία στα μικρά πράματα (διάβασμα βιβλίων με ουσιαστικό περιεχόμενο) μετά τα σημαντικότερα είναι προσβάσιμα (κατανόηση του ότι, αν με το 750 φας τα μούτρα σου, αυτό δε σημαίνει οτι "δε μου φτάνει, θέλω τη Ρένα", για παράδειγμα)
χμ...![]()
Μα είναι προφανές ότι το παλικάρι είναι οδηγάρα! Έτσι εξηγείται!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
το οτι ειχε Ζ (η φιλη το ηξερε το μηχανακι γιατι εχω ιδιο)
Της ελεγε επισης πως παταγε ολα τα 1000 σε εκκινησεις αλλα το R1 του ριχνε ,λεει σε τελικη.......κοινως κουκουρουκου
Εγώ λέω να το σκεφτεί σοβαρά για ένα M1, γιατί κάτι μου λέει ότι και το R1 λίγο θα είναι για τα χέρια του. Βέβαια, άν πάρει R1, ένα τρομπέτο θα γεννηθεί σύντομα.
Τελικά, μερικοί είναι πολύ τυχεροί.
Θα ήμουν πανευτυχής άν η οικογένειά μου, μου είχε δώσει 1 ευρώ για να πάρω μια βίδα για το μηχανάκι μου.
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
ξαδερφακι,φιλης ειναι.Εμαθα το ατυχημα και μαθαινα την εξελιξη της υγειας του απο ενδιαφερον.Σημερα η φιλη μου ειπε οτι ειναι πλεον σε πληρη υγεια και μου μετεφερε την κουβεντα τους,το πως επεσε,το οτι ειχε Ζ (η φιλη το ηξερε το μηχανακι γιατι εχω ιδιο)
Της ελεγε επισης πως παταγε ολα τα 1000 σε εκκινησεις αλλα το R1 του ριχνε ,λεει σε τελικη.......κοινως κουκουρουκου
Μαλλον απο ανοητο εγωισμο κανει σα να μη συνεβει τιποτα.Και σιγουρα βαζει υποψηφιοτητα για τον αλλο κοσμο με τις ανοησιες του.
Καλο ειναι να χουν οι γονεις σου λεφτα και να περνεις οτι θες.Αλλα φαινεται πως αμα το δουλεψεις και το παρεις σεβεσαι παραπανω οχι μονο την περιουσια σου αλλα και τον εαυτο σου.
αμα τον γνωρισω απο κοντα ,θα του τα χωσω χοντρα.λιγο ρεζιλεμα δεν εβλαψε κανενα.
ΜΑΖΙ σου ΟΛΟ το Αμβουργο !!!!!
οχι λιγο αλλα ...... ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ Ρεζιλεμα θελει !!!!!
και οι Γονεις επισης θελουν ενα μπινελικωμα !!!!!!!![]()
Να αγαπιομαστε ....
Αλλάζει ο ρους της συζήτησης βέβαια, αλλά θέλω να πω πως είναι σχεδόν αδύνατον να δεις τα λάθη σου. είναι πιθανότερο να σου τα δείξει κάποιος κοντινός σου που σε ξέρει και ξέρει τον τρόπο να σου τα επισημάνει. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Αυτό..και να μάθουμε να βλέπουμε τα λάθη πρώτα σε μας και να τα αναγνωρίζουμε... και όταν εξασφαλίσουμε το ότι δεν θα τα ξανακάνουμε, μπορούμε να τα επισημάνουμε και στους άλλους!!
Θεωρά ότι έχεις λάθος,Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Αλλάζει ο ρους της συζήτησης βέβαια, αλλά θέλω να πω πως είναι σχεδόν αδύνατον να δεις τα λάθη σου. είναι πιθανότερο να σου τα δείξει κάποιος κοντινός σου που σε ξέρει και ξέρει τον τρόπο να σου τα επισημάνει. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
παίζει η σοβαρότητα του λάθους,
και το αντίκτηπο που θα έχει αν επαναληφθεί,
σε έναν κόσμο που η ασυδοσία δεν τιμωρείται , και το ευκολότερο είναι να γίνεται τότε...
η μάζα θα ευχαριστιέται να ασυδωσεί και να επαναλαμβάνει τα λάθη αφού δεν έχει συνέπειες, ή είναι τυφλή για να τις δει...