Καλησπερα σε ολους και καλη συνεχεια καλοκαιριου, μπορει οι διακοπες να τελειωνουν για τους περισσοτερους αλλα ακομα και στο αθηνα μπορεις να καταλαβεις καλοκαιρι, με λιγη προσπαθεια....
Στο πνευμα αυτο, πριν λιγες μερες κανονισαμε 3 ατομα να παμε βραδακι για ποτο στη καντινα στα λιμανακια, τη ξυλινη που ειναι χαμηλα, στο υψος της θαλασσας. Κατεβαινουμε που λετε, κοζαρουμε οι 2 εναν ελευθερο παγκο μπροστα στη θαλασσα και παει ο 3ος στο μπαρ για ποτο. Με το που καθομαστε στον παγκο ερχεται η σερβιτορα, μας κοιταει με ενα ψευτοκακομοιρικοηλιθιο υφος και μας λεει πως πρεπει να σηκωθουμε.
Μια σκεψη πηγε να περασει απο το μυαλο μου αλλα δεν την αφησα καν, το θεωρησα αδυνατο.
Γιατι λεω; Ειναι πιασμενη μου λεει. Σεκος εγω.
Δηλαδη ρεζερβε? Ναι, μου λεει! Πατε καλα της λεω?
Εννοειται την καναμε αμεσως αλλα η μαμακια ειναι πως ο 3ος προλαβε να παρει ποτο το οποιο και πληρωσε 7 ευρω :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Δε ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα τα παιρνω κρανιο οταν μου ζητανε 7 ευρω και τρωω στη μαπα ρεζερβε ΠΑΓΚΟΥΣ σε ΚΑΝΤΙΝΕΣ στη μεση του πουθενα.![]()
Τωρα θα μου πεις ποια μεση του πουθενα, η γαμωπολη εχει απλωθει παντου, πρεπει να απομακρυνθεις καμια 200αρια χιλιομετρα για να αποφυγεις τετοια μαλακισμενα φαινομενα....
![]()
:a31: