Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Ο Σαλπι στον ΠΑΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ο Σαλπι στον ΠΑΟ

Λοιπον το story εχει ως εξης:

Πηραμε ενα παικτη απο ομαδα της Β.Ελλαδος ο οποιος τυγχανει να ειναι και ο περσινος τοπ - σκορερ...σας θυμιζει κατι ατιστοιχο παλιοτερα?....επισης για τον παικτη αυτο εκφραστηκε ενδιαφερον και απο τον γαυρο....τωρα μηπως θυμαστε μια παρομοια περιπτωση?

Το story εχει ως εξης.....θα παιξει κατω του αναμενομενου στον Παναθηναϊκο και μετα θα τον δωσουμε περιπου στο ιδια χρηματα στον γαυρο να κανει παρεα με τον Μιχαλη και τον Αντωνη....κια να συνεχιζει να παιζει κατω του αναμενομενου....

...ωραια μας εκατσε και φετος

distixws kaname tin megaluteri malakia twn aiwnwn.
    I metagrafi auti aparadekti. dwsame 1.8 kai torgele xaralabidi tsiga. oxi oti autoi tha epaizan , alla HMARTON, mipws pirame ton Ronaldo kai den to katalavame?

Paixtis axreiastos mias kai sta akra pou tha paixei o pao exei arketous fetos

To mono kalo pou proekupse itan oti tha diwxoume ton veliGEKA

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    distixws kaname tin megaluteri malakia twn aiwnwn.
    I metagrafi auti aparadekti. dwsame 1.8 kai torgele xaralabidi tsiga. oxi oti autoi tha epaizan , alla HMARTON, mipws pirame ton Ronaldo kai den to katalavame?

Paixtis axreiastos mias kai sta akra pou tha paixei o pao exei arketous fetos

To mono kalo pou proekupse itan oti tha diwxoume ton veliGEKA
    +1
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ο Σάλπι μας έλειπε.Εδώ η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ!!ΤΕΣΣΑΡΕΣ,ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΕΟ!!!

Μπάκε:Προσωπικά προπονητής που δεν αρχίζει απο πίσω να φτιάχνει και που δεν έχει μάτι ποιος μπορεί να παίξει που...γ@μα τα με μεγάλα γράμματα.Εγώ πριν Σουμ εποχής,δηλαδή πριν αρχίσουμε να τρώμε πεντάρες,έβλεπα τέτοια εποχη στο τέλος των φιλικών παιχνιδιών δεν ακουγες ούτε μια φορά τη φράση ''ασύνδετη άμυνα'' ή ''κενό στην άμυνα'' και τέτοια.Δεν θέλω παιχταράδες γαμω το στανιό μου..ένα δέσιμο θέλω,μια χημεία κάτι τελος πάντων να πιστεψεις σ αυτό.Μακάρι να γυρίσει η καραγκούνα μπας και συμμαζέψει λίγο τα πράγματα,να παίρναμε και τον Ζήκο(ναι καλά.. ) έτσι χτίζονται οι ομάδες,όχι με Μαριτς Σάριτς Αντριτς..Οι τελευταιοι είναι για συμπλήρωμα αν είναι καλοί φυσικά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟΥ ΒΛ@ΚΕΣ!!!!!

yeah!

η καλυτερη κινηση που καναμε φετος σαν παοκ!!!

ενας παιχτης που ηταν να φυγει αργα ή γρηγορα,τον δωσαμε σε καλα λεφτα πηραμε αλλους τρεις στο τζαμπε(οχι ποιος ξερει τι παιχτες) αλλα μπορει να καυλωσει κανα λιμο κ να κανει κ κανα δυο καλα παιχνιδια......

πηραμε κ στογιανκοβιτς με τα γκαφρα του δημητρακη,

τωρα απο την αλλη μερια,πηρατε εναν (οχι κακο παιχτη) την μπηκατε στον γαυρο που κ αυτος φλερταρε με το ιδιο παλικαρι,κ ναι οπως ειπανε οι απο πανω,μαλλον θα κανει μετριες εμφανισεις,γιατι αλλιως να εισαι μονος στην κορυφη της επιθεσης κ να σε ψαχνουν ολοι κ αλλιως να εισαι ενα ακομας μπροστα.......

τελως παντως ελπιζω το παλικαρι να αρπαξει κανα φραγκο απο τη συμμορια του ποκ κ στη τελικη να παει να γ@μηθει που θα κ κανει χειρονομιες στην αλφα!

μη ανησυχιτε σε κανα 2-3 χρονια που θα βγει κανα καρτασι απο τη παοκαρα θα σας το τυλιξουμε κ θα σας το στειλουμε σε καλες τιμες..

κ αντε παλι τα ιδια
    ο γαυρος πρωτος
    δευτερος ο βαζελος
    χανουμι μετα
    κ απο κει παοκ ξανθη ηρακλης σε τυχαια σειρα.....

(ξερω ειμαστε για Β φετος αλλα μη ξεχνατε οτι παιζουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.....αρα 4 θεση ειναι ηδη πατος!)
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Καθηστε ρε πικροχολα βαζελακια να δουμε πρωτα και μετα αρχιζετε την "εποικοδομητικη" κριτικη ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

παντως εδω πάνω ολη την μερα τα παοκια κλαινε στα ραδιοφωνα
    Κριμα ρε γαμωτο
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

κ αντε παλι τα ιδια
    ο γαυρος πρωτος
    δευτερος ο βαζελος
    χανουμι μετα
    κ απο κει παοκ ξανθη ηρακλης σε τυχαια σειρα.....
    παλι τα ιδια? χμμμ κατι ειναι λαθος στη καταταξη σου....

ασε που ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακομα να προβλεψεις.....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    Ο Σάλπι μας έλειπε.Εδώ η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ!!ΤΕΣΣΑΡΕΣ,ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΕΟ!!!

Μπάκε:Προσωπικά προπονητής που δεν αρχίζει απο πίσω να φτιάχνει και που δεν έχει μάτι ποιος μπορεί να παίξει που...γ@μα τα με μεγάλα γράμματα.Εγώ πριν Σουμ εποχής,δηλαδή πριν αρχίσουμε να τρώμε πεντάρες,έβλεπα τέτοια εποχη στο τέλος των φιλικών παιχνιδιών δεν ακουγες ούτε μια φορά τη φράση ''ασύνδετη άμυνα'' ή ''κενό στην άμυνα'' και τέτοια.Δεν θέλω παιχταράδες γαμω το στανιό μου..ένα δέσιμο θέλω,μια χημεία κάτι τελος πάντων να πιστεψεις σ αυτό.Μακάρι να γυρίσει η καραγκούνα μπας και συμμαζέψει λίγο τα πράγματα,να παίρναμε και τον Ζήκο(ναι καλά.. ) έτσι χτίζονται οι ομάδες,όχι με Μαριτς Σάριτς Αντριτς..Οι τελευταιοι είναι για συμπλήρωμα αν είναι καλοί φυσικά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟΥ ΒΛ@ΚΕΣ!!!!!
    [/QUOTE

+1000

Ετσι ρε φιλε!!!

Τι μαλακια τακτικη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω....παντοτε ειχαμε απο τις καλυτερες αμυνες και μερικες χρονιες μακραν την καλυτερη....αυτο μεχρι την εποχη του μεγιστου Χενρικσεν .Μετα πλακωσαν ενα σωρο παικτες σε ολες τις γραμμες οι οποιοι ηταν ναι μεν καλοι , αλλα δεν υπηρχε ο καταλυτης που θα εδενε αυτο το ετεροκλητο συναφι....Γνωμη μου οτι ολα ξεκινανε απο την διοικηση.....οταν κανει σπασμωδικες κινησεις προκειμενου να κατευνασει τα πνευματα του κοσμου , γινονται αυτες οι μαλακιες.
    Ο Παναθηναϊκος ποτε δεν ακολουθουσε την τακτικη του φερνω ηχηρα ονοματα και ενα σωρο παικτες και αν δεσει το γλυκο εδεσε...η ομαδα δημιουργιοταν μεσα απο εσωτερικες διαδικασιες , εκμεταλευομενοι παντα τα τσικο , αλλα και το ηδη υπαρχον δυναμικο. Και παντα υπηρχαν ανθρωποι στην διοικηση αλλα και στο προπονητικο τιμ οι οποιο ξεραν πολυ καλα τι καναν και πως....ο μικρος ειναι καλος για να σου σεταρει κανα αυτοκινητο να τρεξεις σε ειδικη στο Ακροπολις , αλλα για να σεταρει ομαδα μαλλον δυσκολο το βλεπω.Και το σιγουρο ειναι οτι μια ομαδα εδραιωνεται οταν ο κορμος διοικησης- προπονητη ειναι συμπαγης και σοβαρος....αν αυτοι δεν σου εμπνεουν τα απαραιτητα εχεγγυα εμπιστοσυνης τι θες να σου κανει ο ποδοσφαιριστης? Ειναι σαν να εχεις ενα πολυ καλο πληρωμα σε πλοιο ,με μετριο καπετανιο και ασχετο πλοιοκτητη....για ναυαγιο πας....το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω....η καλυτερη μεταγραφη που μπορουμενα κανουμε ειναι αυτη της διοικησης...

re Xlite, imarton me auton ton karagouni
    den yparxei anthrwpos pou na pisteuei oti o karagounis xerei estw sto elaxisto bala.....

mono na katastrefei tin epithesi kai na peftei katw xerei, tipota allo...kaname aman na fugei i xoli, tha tin paroume pali pisw??
    akouw o karagounis stin aek, trela ston pao me epistrofi karagouni, o karagounis ston gauro.,....diladi toso malakes einai oloi????
    enan apo emas tou moto.gr na paroun kalytera tha paixei
    HMARTON

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    παλι τα ιδια? χμμμ κατι ειναι λαθος στη καταταξη σου....

ασε που ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακομα να προβλεψεις.....
    ναι νωρις ειναι ..... αν βλεπεις για πρωτη χρονια ελληνικο ποδοσφαιρο.
    αν δεις απο τα τελευταια 10 χρονια τα 8 αυτη ειναι η καταταξη!

το μαιο θα με θυμηθεις!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re Xlite, imarton me auton ton karagouni
    den yparxei anthrwpos pou na pisteuei oti o karagounis xerei estw sto elaxisto bala.....

mono na katastrefei tin epithesi kai na peftei katw xerei, tipota allo...kaname aman na fugei i xoli, tha tin paroume pali pisw??
    akouw o karagounis stin aek, trela ston pao me epistrofi karagouni, o karagounis ston gauro.,....diladi toso malakes einai oloi????
    enan apo emas tou moto.gr na paroun kalytera tha paixei
    HMARTON
    Φίλε μου το πάθος και την όρεξη του Καραγκούνη δεν θα την βρεις εύκολα..και μια ομάδα το χρειάζεται αυτό αλλιώς άστα να πάνε.Ναι είναι τούμπας,αλλα και ο Οκκας τη σημερον ημέρα πέφτει λιγότερο,ο Γιανακόπουλος όταν βελτιώθηκε σταματησε να πέφτει οπότε είναι κάτι που διορθώνεται.Κι εμένα μου την έσπαγε αυτό αλλά άμπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.Το θέμα είναι όπως τα λεει ο el_hymador,ο παναθηναϊκος είναι ένα παζλ που πρέπει να φτιάξεις και δεν κοιτάς έναν έναν τους παίκτες ξεχωριστά.Αυτό που δεν κάνει ο Καραγκούνης θα το κάνει κάποιος άλλος παίκτης που θα παίζει δίπλα του.Και στην τελική δεν με νοιάζει αν δεν έρθει,στο όνομα θα κολλήσουμε?αρκει να μπορεί ο Λεοντιου π.χ να μεταδίδει την ψυχολογία στους συμπαίκτες του όπως έκανε η Καραγκούνα και αν μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω.Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυσύνθετο άθλημα,το οποίο σε τιμωρεί όταν το μόνο που κοιτάς είναι αν θα πάρεις παίκτη που θα κάνει καλή τρίπλα και βάζει όμορφα γλκολ με σκοπό να φέρεις κόσμο στο γήπεδο.Λεφτα υπάρχουν αρκετά για να γίνει κάτι πολύ καλό αλλα λείπουν οι καταλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.Κοίτα πως κατάντησε η Μάντσεστερ Γιουν. όταν έφυγε ο πανέξυπνος τύπος που αξιοποιούσε μέχρι και την τελευταία λίρα του προέδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Και δες την Ιντερ που έχουν περάσει ΤΑ τρις απ αυτή την ομάδα και όλα τα λεφτά πήγαν στον υπόνομο.και ομάδα δεν έφτιαξε ακόμα..Δες την Ξάνθη..Ελπίζω να χεις καταλάβει που το παω κι ας μην συμφωνούμε,δεν ξέρω εσύ τι απαιτήσεις μπορεί να χεις απ την ομάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    Φίλε μου το πάθος και την όρεξη του Καραγκούνη δεν θα την βρεις εύκολα..και μια ομάδα το χρειάζεται αυτό αλλιώς άστα να πάνε.Ναι είναι τούμπας,αλλα και ο Οκκας τη σημερον ημέρα πέφτει λιγότερο,ο Γιανακόπουλος όταν βελτιώθηκε σταματησε να πέφτει οπότε είναι κάτι που διορθώνεται.Κι εμένα μου την έσπαγε αυτό αλλά άμπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.Το θέμα είναι όπως τα λεει ο el_hymador,ο παναθηναϊκος είναι ένα παζλ που πρέπει να φτιάξεις και δεν κοιτάς έναν έναν τους παίκτες ξεχωριστά.Αυτό που δεν κάνει ο Καραγκούνης θα το κάνει κάποιος άλλος παίκτης που θα παίζει δίπλα του.Και στην τελική δεν με νοιάζει αν δεν έρθει,στο όνομα θα κολλήσουμε?αρκει να μπορεί ο Λεοντιου π.χ να μεταδίδει την ψυχολογία στους συμπαίκτες του όπως έκανε η Καραγκούνα και αν μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω.Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυσύνθετο άθλημα,το οποίο σε τιμωρεί όταν το μόνο που κοιτάς είναι αν θα πάρεις παίκτη που θα κάνει καλή τρίπλα και βάζει όμορφα γλκολ με σκοπό να φέρεις κόσμο στο γήπεδο.Λεφτα υπάρχουν αρκετά για να γίνει κάτι πολύ καλό αλλα λείπουν οι καταλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.Κοίτα πως κατάντησε η Μάντσεστερ Γιουν. όταν έφυγε ο πανέξυπνος τύπος που αξιοποιούσε μέχρι και την τελευταία λίρα του προέδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Και δες την Ιντερ που έχουν περάσει ΤΑ τρις απ αυτή την ομάδα και όλα τα λεφτά πήγαν στον υπόνομο.και ομάδα δεν έφτιαξε ακόμα..Δες την Ξάνθη..Ελπίζω να χεις καταλάβει που το παω κι ας μην συμφωνούμε,δεν ξέρω εσύ τι απαιτήσεις μπορεί να χεις απ την ομάδα.

Συμφωνω για τον Καργκουνη...σε καμια περιπτωση δεν το λες παικτη κλασης...αλλα στο κεντρο μπορουσε να κρατησει την μπαλα και με το παραπανω...γενικα ηταν πεφτουλας και μου την εσπαγε η μονιμη μιρλα και γκρινια που ειχε στα σφυριγματα (απιστευτη μουτσουνα οταν διαμαρτυροταν ) τεσπα ηταν περισσοτερο παικτης εργαλειο...αλλα τι να λεμε τωρα για το παρελθον?.....παρεπιπτοντως ειδατε το φαουλ απο το οποιο προηλθε το γκολ της ισοφαρισης για τον γαυρο?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Σαν Παοκτζης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον ΠΑΟ γιατι οσο ειναι δυνατον μας ξελασπωσε (Κατσε πρωτα να δουμε σε ποιες τσεπες θα πανε τα μαρουλια ) Αλλα απο την αλλη μην ειστε και τοσο απαισιοδοξοι. Μια χαρα παιχτης ειναι ο Σαλπι. Ηταν πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα (με τις μπαλιες του ανυπαρκτου κεντρου στον ΠΑΟΚ) στον ΠΑΟ θα τα παει μια χαρα. Αυτο που κανει τον Σαλπι να ξεχωριζει δεν ειναι οι τεχνικες του ικανοτητες αλλα η ΨΥΧΗ του. Μεσα στον αγωνα τα δεινει ολα και γι αυτο θα γινει και ο αγαπημενος της κερκιδας (οπως στον ΠΑΟΚ) Γι αυτο σας λεω οτι μπορει να δωσατε κατι παραπανω αλλα δεν εχει καμια σχεση με τους Γκεκα και Τοργκελε. Βεβαια το πρωταθλημα δεν μπορει να σου το δωσει ενας Σαλπιγγιδης
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    παντως εδω πάνω ολη την μερα τα παοκια κλαινε στα ραδιοφωνα
    Κριμα ρε γαμωτο

χαχαχαχχχχχχ......

εμεις κλαιμε που χασαμε τον σαλπι η που και χρημα πηρε ο ακατανομαστος και δεν την κοπανει.....

ενω εσεις ρε dodok με ολα τα εικοσαχρονα τι να σου πω...οπως ειχε πει και ο αναστοπουλος ενα λεωφορειο παιχτες μου εφεραν (αμουστακα)και μετα φεραν και προπονητη....... :rotflmao: :rotflmao:
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το ξεφτυλισαν με την πολυμετοχικοτητα στον ΠΑΟ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 18:30
  2. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο
    από x-rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 14:04
  3. Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ
    από XTMPAM στο forum Αντιπαραθέσεις