Δεν ρωταμε!!!
Καλωσορισες!!!
1)VEZOUVIOS
2)BILL
3)practorasrofos
4)City
5)Carlos.1on2
6)vasvas_78
7)miraze
8)Tsakalaki
9) tsakalaki 650
10) kakofonixx
11)NikdeV82
12)gplk
13)iriniaa
14)vstrom1000k3
15)minasminas
16)ΤΑΖΑΚΟΣ (Επισημο μελος)
17)giatou
Δεν ρωταμε!!!
Καλωσορισες!!!
1)VEZOUVIOS
2)BILL
3)practorasrofos
4)City
5)Carlos.1on2
6)vasvas_78
7)miraze
8)Tsakalaki
9) tsakalaki 650
10) kakofonixx
11)NikdeV82
12)gplk
13)iriniaa
14)vstrom1000k3
15)minasminas
17)giatou
Μηπως ηθελες να πεις Επιτιμο μελος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
....
....![]()
wasting space via Architecture
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ...............
Καλό τό μέτρημα .........ΑΛΛΑ....
Τό Σεπτέμβριο......
Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η.........!!!!!!!!!
![]()
![]()
oso kai an me timaei na me kanete epitimo i episimo melos kai sas eyxaristw, wstoso den exw akomi stromaki opote mallon den mporo na eimai to 16 swsta?
giai den exo strom? oxi den eimai trelos,trelos eimai mono me to sygkekrimeno ergaleio (na deite pws kanw opote sas vlepw kavala panw tous koufales)
Δεν έχω λοιπόν v-strom επειδή δεν έχω πουλήσει το freewind 01 μου και δεν το έχω πουλήσει επειδή όλοι δίνουν 3 χιλιάρικα πάνω και πέρνουν v-strom![]()
an telika dwsw to freewind se diastima to poli bdomadas 8a exo tsimpisei stromi metaxeirismeno kai 8a mpo sto club mas (noiwthw idi stromas , allwste kai to freewind progonos strom einai)
άστα να πάνε είμαι έχω αλλάξει τρεις φορές απο ελληνικά σε greeklish!!
Αν μπορείτε να βοηθήσετε να δώσουμε το freewind θα ήμουν υπόχρεος. Η μηχανή είναι σε τόσο άριστη κατάσταση που όλοι ρωτάν γιατί την δίνω, εγώ δείχνω στο κινητό μια φωτό από ένα v-strom.
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
1)VEZOUVIOS
2)BILL
3)practorasrofos
4)City
5)Carlos.1on2
6)vasvas_78
7)miraze
8)Tsakalaki
9)tsakalaki 650
10)kakofonixx
11)NikdeV82
12)gplk
13)iriniaa
14)vstrom1000k3
15)minasminas
17)giatou
18)Tsiplaki
Την αλλη εβδομαδα ειμαι της γνωμης να κανουμε την πρωτη συγκεντρωση!!!!
Οπωτε αναμενετε για ημερομηνια!!!
Παρακαλω Τον moderator να κανει sticky το thread για να μην πηγαινει στα ταρταρα ολη την ωρα το post!
Moderator ειδικος για την συγκεκριμεη κατηγορια πλεον δεν υπαρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Παρακαλω Τον moderator να κανει sticky το thread για να μην πηγαινει στα ταρταρα ολη την ωρα το post!
Στειλε π.μ σε καποιον γενικο να πραξει τα δεοντα...
Και για να μην ξαναπαρεξηγουμαστε το πλεον θρεντ οχι μονο στα ταρταρα δεν πηγε αλλα ετυχε και "ειδικοτατης" δηλ ευνοικοτατης μεταχειρισης.
Μην τα ξαναματαλεμε....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αντε κανονιστε ποτε, να παω να πλυνω και την καλη μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Μην ερθω και βρωμυλος![]()
![]()
σε καλιστεια θα παμε ρε σι?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Αντε κανονιστε ποτε, να παω να πλυνω και την καλη μου!
Μην ερθω και βρωμυλος![]()
![]()
ελα βρωμιαρης για να μην μας λενε οτι δεν τα βρωμιζουμε κιολας(δεν τα βαζουμε στο χωμα):rotflmao:
Είμαστε 3 φίλοι και πήραμε 3 V-strom (τις κανούριες με τα ABS). Αν είναι να οργανωθεί τίποτε καλό είμαστε μέσα.
Α και γουστάρουμε πολύ τις εκδρομές, μόλις γυρίσαμε απο Ισπανία...φυσικά με V-strom.
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Kαλως ηρθατε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Είμαστε 3 φίλοι και πήραμε 3 V-strom (τις κανούριες με τα ABS). Αν είναι να οργανωθεί τίποτε καλό είμαστε μέσα.
Α και γουστάρουμε πολύ τις εκδρομές, μόλις γυρίσαμε απο Ισπανία...φυσικά με V-strom.
ερωτηση μηπως κανατε βολτες εκει στον λευκο πυργο και οι τρεις σας πριν κανα 15νθημερο?
Να περιμενετε ειδοποιηση για συναντηση!!!
Τωρα για συναντηση να πουμε καλυτερα κατα μεσα σεπτεμβρη να εχουν γυρισει ολοι απο τις αδειες να εχω γυρισει και εγω απο το γαμηλιο ταξιδη!!!!
![]()
1)VEZOUVIOS
2)BILL
3)practorasrofos
4)City
5)Carlos.1on2
6)vasvas_78
7)miraze
8)Tsakalaki
9)tsakalaki 650
10)kakofonixx
11)NikdeV82
12)gplk
13)iriniaa
14)vstrom1000k3
15)minasminas
17)giatou
18)Tsiplaki
19)nickmavros +2 ΑΚΟΜΑ!!
Ρε συ και εγω 16/9 θα παω Κατερινη για το γαμο ενος φιλου! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Τωρα για συναντηση να πουμε καλυτερα κατα μεσα σεπτεμβρη να εχουν γυρισει ολοι απο τις αδειες να εχω γυρισει και εγω απο το γαμηλιο ταξιδη!!!!
![]()
Στον ιδιο γαμο παμε??![]()
...ή εσυ παντρευεσαι?![]()
Θεώρω απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία του club να παρέχει ειδική μεταχείριση (έκπτωση στη συνδρομή, ηθική συμπαράσταση κτλ) σε όλα τα παντρεμένα μέλη. :a5:
Είναι και αυτοί ισότιμα μέλη της κοινωνίας και ας έχουν ειδικές ανάγκες.
Μη ξεχνάτε ότι είναι ήρωες. Θυσιάστηκαν αυτοί για να μάθουμε εμείς από τα λάθη τους και να μπορούμε να τριγυρνάμε (με τη V-strom φυσικά) ελεύθεροι (και ωραίοι).![]()
Τι άλλο να πω; Κ Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο.![]()
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom