Μια καλημέρα σε όλους και όλες.
Μόλις γράφτηκα στο forum σαςτο οποίο βρήκα μέσω Google....και είστε πραγματικά πολλοί !!!!
Είμαι μια ξενιτεμένη...σας γράφω από Ιταλιά όπου και διαμένω τα τελευταία 11μισυ χρόνια. Άσχημο πράγμα η ξενιτιά ιδίως όταν μπορείς να μιλάς στη γλώσσα σου μόνο 1 με 2 φορές τη βδομάδα.
![]()
Προσωπικά δεν είμαι οδηγός μηχανής αλλά συνεπιβάτιδα του καλού μου, του οποίου του πήρε 2 χρόνια για να με πείσει ν΄ανέβω στη μηχανή....όχι από φόβο, αλλά έτσι....χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Τελικά το αποφάσισα γιατί του το υποσχέθηκα όταν ήταν να αγοράσει μια καινούργια μηχανή αφού την άλλη που είχε του την έκλεψαν, μέσα από την πολυκατοικία, πέρυσι τον αύγουστο.
Απ'ό,τι φαίνεται, μάλλον το μικρόβιο για τις 2 ρόδες μου κόλλησε, τόσο που σκέφτομαι να βγάλω κανένα δίπλωμα. Μπορεί κανείς σας να μου πει πόσο μπορεί να κοστίσει, πάνω κάτω, στην Ελλάδα?
...Όποιος από εσάς ξέρει καλά ιταλικά και θα ήθελε να γνωρίσει φίλους μοτοσικλετιστές ιταλούς, μπορεί να εγγραφεί στο μεγαλύτερο forum της Ιταλίας www.tingavert.it ..... δεν σας συμβουλεύω να γράψετε στα αγγλικά γιατί ως γνωστόν οι ιταλοί είναι στουρνάρια στις ξένες γλώσσες.
Προς το παρόν σας χαιρετώ....ciauz!