Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Tαπηροκρανιαση!

Egw tha symfoniso me ton leonida ontos an thes na pas kapou na akouseis wraia mousiki (ontos bazoun kalh mousiki) na pieis to potaki sou se trapezaki kai oxi sto orthio na mhn fas porta kai na fas kai kamia 30aria pesimata na rikseis kai oses xylopites theleis (oxi den thelw xoro) einai to striptitzadika.Ase pou oti wra goustareis sikoneis to xeri sou kai erxete to anatoliko mplok apanw sou.Ante kai kali diaskedasi

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Egw tha symfoniso me ton leonida ontos an thes na pas kapou na akouseis wraia mousiki (ontos bazoun kalh mousiki) na pieis to potaki sou se trapezaki kai oxi sto orthio na mhn fas porta kai na fas kai kamia 30aria pesimata na rikseis kai oses xylopites theleis (oxi den thelw xoro) einai to striptitzadika.Ase pou oti wra goustareis sikoneis to xeri sou kai erxete to anatoliko mplok apanw sou.Ante kai kali diaskedasi
    Και σου προσέχει και ο πορτιέρης-κράχτης το μηχανάκι!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ....ωραια πας στο στριπτιτζαδικο , βλεπεις , επιλεγεις και ερχεται το διμετρο απο το ανατολικο μπλοκ και σου χορευει....εκτος του οτι δεν μου αρεσει καθολου να με βλεπουν σαν χορηγο ευρω εκμεταλευομενοι την libido μου , θελω να ρωτησω το εξης , να με συμπαθατε κι ολας.....μετα τι κανετε? Να ξερετε παντως οτι καταστασεις που δεν εκτονωνονται προκαλουν προστατη....φιλικα το λεω αυτο και χωρις παρεξηγηση ε?

Εξω κυκλοφορουν χιλιαδες solo γυναικες .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Ρε παιδιά μια μ@λ@κί@ είπαμε για το στριπτητζάδικο μην το συνεχίζετε

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα δεν ειπανε να σκασεις μυτη και με φρακο.... οι Γερμονοελβετοσουηδοι εχω δει τον τροπο που διασκεδαζουν και τελικα ευχαριστω δεν θα παρω....αλκοολ μεχρι τελικης πτωσεως και εκτονωση ολης της βορειοΕυρωπαϊκης καταπιεσης και γκριζιλας του χειμωνα....μακρυα!!! Κανουν καφριλες οταν μεθουν για αυτο και στα πολυ τουριστικα μερη ,υπαρχουν μαγαζια που δουλευουν μονο για αυτους και με αυτους.

Δεν αναφερόμουν στην διαφορά κατανάλωσης αλκοόλ (έχει να κάνει και με τις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες προφανώς) αλλά το styling και το attitude γενικότερα της φάσης διακοπές... χαλαρώνω, κρατάω low profile και περνάω καλά... Όσο για τις καφρίλες που λες χαρακτηρίζουν περισσότερο τους άγγλους νομίζω.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Κι εγώ δε συχνάζω σε μέρη με κακή αισθητική και επιλεκτική πόρτα, ούτε πίνω, αλλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα αυτών που παρόλα αυτά τα επιλέγουν και θέλουν να μπαίνουν.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    να μου λείπουν τα δηθεν....και οι πασαρέλες της καφετέριας και των κλαμπς...:a14:
    Αυτο πηγαμε κι εμεις ν' αποφυγουμε αλλα η επιχειρηση φαινεται εχει ανεβει σε γκλαμουρια, να δεις που σε λιγο θα βαλουν και παρκαδορους!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....ωραια πας στο στριπτιτζαδικο , βλεπεις , επιλεγεις και ερχεται το διμετρο απο το ανατολικο μπλοκ και σου χορευει....εκτος του οτι δεν μου αρεσει καθολου να με βλεπουν σαν χορηγο ευρω εκμεταλευομενοι την libido μου , θελω να ρωτησω το εξης , να με συμπαθατε κι ολας.....μετα τι κανετε? Να ξερετε παντως οτι καταστασεις που δεν εκτονωνονται προκαλουν προστατη....φιλικα το λεω αυτο και χωρις παρεξηγηση ε?

Εξω κυκλοφορουν χιλιαδες solo γυναικες .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: που το πηγατε το θεμα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a19:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    για αυτό τους λέω εγώ ερασιτέχνες...
    φοράς τα δερματά σου βγαίνεις έξω στις 2 η ώρα στην άδεια Αθήνα και "χτυπάς" τις επιστρεφόμενες απογοητευμένες απο τον λίγο κόσμο στο club , να κοιτάνε όλο δέος...

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    Αυτο πηγαμε κι εμεις ν' αποφυγουμε αλλα η επιχειρηση φαινεται εχει ανεβει σε γκλαμουρια, να δεις που σε λιγο θα βαλουν και παρκαδορους!
    δε παν να βαλουν και μπατλερ...

Φέτος είχα πάει διακοπές στο Αρκούδι ( κοντά στα λουτρά κυλλήνης) στον νομό Ηλείας , Πελοπόννησο .......

καθόμαστε με το κορίτσι μου στην μοναδική καλή καφετέρεια του μικρού αυτού χωριού δίπλα στο κύμμα αφού λερώσαμε τα πόδια μας με άμμο για να φτάσουμε και παραγγέλνουμε δύο ποτάκια ...
    εγώ μια ursus πορτοκάλι και το κορίτσι μια σαμπούκα σόδα ....
    αυτό που ήπια ήταν χυμός με λίγη ursus ενώ της κοπέλας μου ήταν οκ...

φτάνει η ώρα της λυπητερής και μας λέει 14 ευρώ 8 το δικό μου και 6 το δικό της ήμαρτον να ήτανε τουλάχιστον και σωστή η μίξη πάει στο καλό , αλλά όχι και έτσι ..... φυσικά δεν ξαναπάτησαμε ...

το δεύτερο καλός όμως περιστατικό έγινε στην κουρούτα ..... απέναντι από την αμαλιάδα ...
    ξαπλώνεις λοιπόν στην ωραία ξαπλώστρα έρχεται τι ωραίο κορίτσι σε ρωτάει εάν θέλεις να πιείς κάτι ( εάν θέλεις δεν πίνεις ) και κάθεσαι με τις ώρες .... ένα μεγάλο μπράβο τους .....
    Ομιλείτε την Ελληνικήν παρακαλώ
    εκ των ιδρυτών του
    ScooterClub Hellas
    http://scooterclub.x.am

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ