Δεν παιζει και ενα CSS τοτες?![]()
Δεν παιζει και ενα CSS τοτες?![]()
νομιζω πως το CSS του σεπτεμβρίου είναι στα μεγαρα. Αλλά και να ειναι Σερρες, για κάποιον που θελει απλά travkday και οχι μαθήματα δεν βλέπω πρόβλημα να βρεθεί διαφορετική ημερομηνία![]()
Δεν εχει Css το Σεπτεβριο Σερρες σιγουρα.Εχει μονο μεγαρα!!
Παιδιά ψήνωμαι και εγώ για Σέρρες τον Σεπτέμβριο μετά τις 11 του μηνός που θα έχω πληρωθεί. Να δοκιμάσω το νέο μου μηχανάκι gsxr600 06 και παίζει νάρθει και ένας κολλήτός με R1 04
απλά ενημερώστε όταν είναι γιατί μόνος μέχρι τισ Σέρρες είναι πολλύ βαρετά και ψηλοεπικίνδινα, το λέω αυτό γιατί έχω πάει Σέρρες πάνω από 10-12 φορές οι τρείς(3) ήτανε με παρέα.
Αυτά.
![]()
soraios
εγώ σκέφτομαι για 23-24/9.για πείτε και κανείς άλλος ημερομηνία που βολεύει.
Στης 24 είναι κλησμένη από εκδήλωση Προωθητική ενέργεια SKY VOTKA
2-3,9-10 είναι κλησμένα, το μόνο αν πάρουμε άδεια κάνα 2 μέρες και τρέξουμε από Παρασκευή και Σάββατο και την Κυριακή Επιστροφή Αθήνα μιας και την Κυριακή έχει εκδήλωση
soraios
ξερει κανεις ποια σαββατοκυριακα τον σεπτεμβρη ειναι διαθεσημη η πιστα για track day??![]()
![]()
![]()
Μπές στο http://www.serrescircuit.gr και θα βρείς το πρόγραμμα της πίστας του 2006. Από ότι είδα είναι όλα πιασμένα εκτός του τελαιυταίου ΣΚ που είναι την Κυριακή οπότε 2 μέρες πίστα Παρασκευή και Σάββατο ένα ζευγάρι λάστιχα για πέταμα μετά
Έχει ελεύθερο μόνο 16-17/9 τότε είναι ευκαιρία να πάμε
soraios
Ειμαι μεσα για ΣΚ 16-17. 2η επιλογή το Παρασκευη-Σαββατο 22-23.
Σε λίγες μέρες θα πάρω τον Ολύμπιο τον υπεύθηνο της πίστας να μάθω σίγουρα αν ισχύουν αυτές οι μέρες αν είναι ελεύθερο να πάμε
16-17/9 θα ενημερώσω
soraios
Εγώ λέω για 22,23,24/9 αλλιώς 29,30/9.Θα δούμε ως τότε!Άχ!
Παιδιά όποτε πάτε σφυρίξτε κλέφτικα.Έχω και slicks αλλά δεν έχω εμπειρία.καιρός να αποκτήσω λίγω.
Atsatsa
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟ ΣΚ 16-17/9 ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΙΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
soraios
Sorry που επεμβαινω μια και δεν μπορω για τις ημερομηνιες που αναφερεστε αλλα πραγματικα εχω μπερδευτει!
Στις Σερρες μπορω να παω οποτε θελω,αρκει να μην εχει καποια εκδηλωση ή ειναι σαν τα Μεγαρα με συγκεκριμενα track days?
Φίλε στις Σέρρες μπαίνεις όποτε δεν είναι κλησμένη από κάποια εκδήλωση,φορέα.η πίστα είναι του δήμου Σερρών και είναι κάθε μέρα ανοιχτά για όποιον θέλει.Υπάρχει και περίπτωση να πάνε και μηχανές και αυτοκίνητα, οπότε τους χωρίζει ανά μισάωρα περίπου μισή ώρα αυτοκίνητα μισή ώρα μηχανές.Αυτά καμιά σχέση με τα χάλια τα μέγαρα είναι κλάσεις ανώτερα από εδώ στα μέγαρα.Καλά η άσφαλτος κρατάει πάρα πολύ καλά είναι οκ
οκ?
soraios