Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Ο Σαλπι στον ΠΑΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε παιδιά είναι λογικό να είναι Αθηνοκεντρικό με την έννοια που το θέτετε (αριθμός ομάδων), όταν περίπου το 70% του πληθυσμού της Ελλάδος έχει μαζευτεί εδώ.

Λογικό είναι να έχει και περισσότερες ομάδες και περισσότερες άκρες για επενδύσεις αν θέλετε.

Εκείνο που δεν είναι λογικό όμως, είναι να υπάρχει μια ομάδα, που έχει 20-30000 ανά φορά μέσα στο γήπεδο και να μην μπορεί να πάει ενας αξιόλογος άνθρωπος εκεί, να την ανασύρρει.

Ή μήπως θεωρείται οτι όπως είπα η Ξάνθη και η Λάρισσα , δεν είναι ομάδες που ανήκουν στην περιφέρεια;

Μόνο που εκεί , κάνουν κουμάντο οι πρόεδροι και οχι οι παρακείμενοι... ούτε βέβαια δίνουν λόγο οι προπονητές μετά απο 1 ήττα , αφού έχουν έρθει πριν απο μια εβδομάδα.

Όταν καταλάβετε οτι οι ΠΑΕ δεν είναι τσιφλίκι κανενός παρά μόνο αυτού που τα χώνει , τότε μόνο θα έχετε και πρόεδρο με @@...

Είδατε την original να μιλάει τελευταία;
    Μήπως την 13;

καλά για την 7 άστο καλύτερα.. εκεί πέφτουν και σφαλιάρες και απολύσεις απο το ίδρυμα "χρηματοδότησης"

Στο ντούκου παρεπιπτόντως η ανάμιξη του Τσουκαλά στα παράνομα κέρδη του στοιχήματος... γιατί άραγε;

Οι θύρες σύνδεσμοι , είναι για τους φιλάθλους και οχι για να κουμαντάρουν τις ΠΑΕ. Μόλις λοιπόν και η 4 αλλάξει το τροπάρι, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν τον ΠΑΟΚ, ... μαγαζί γωνία είναι, να μην τρελαθούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ρε παιδιά είναι λογικό να είναι Αθηνοκεντρικό με την έννοια που το θέτετε (αριθμός ομάδων), όταν περίπου το 70% του πληθυσμού της Ελλάδος έχει μαζευτεί εδώ.
    Tι μου θυμισες τωρα (για να σπαμαρουμε και λιγο). Ερχετε που λες το ξαδερφακι μου απο το Παρισι και μου τα ζαλιζει με την Παρι σεν Ζερμεν.
    Και η Παρι που εχει τον εναν και η Παρι που εχει τον αλλον και ηΠαρι που ειναι ετσι και η Παρι που ειναι γιουβετσι!!!(του θυμισα βεβαια τοτε που ειχε κληρωθει μια φορα με τον ΠΑΟΚ τι ειχε γινει )
    Μετα απο καμια 20σαρια μερες σκαει και ο αδελφος του και αρχιζει ξανα τα ιδια. Ρε και εσυ του λεω Παρι εισαι? Ναι μου λεει. Καλα ρε δεν εχετε αλλη ομαδα στο Παρισι? Οχι μου λεει . Μα καλα ρε ολοκληρο Παρισι τοσα εκατομμυρια και δεν εχετε αλλη ομαδα!! Εχουμε μια λεει αλλα παιζει β εθνικη
    Και μετα καθομαι και αναλογιζομαι οτι ετσι ειναι και στην Αγγλια στην Ισπανια στην Ιταλια (στο βορα) στην Γερμανια και γενικα σε ολλα τα σοβαρα πρωταθληματα της Ευρωπης. Σκεφτειτε ενα Ελληνικο πρωταθλημα με μια ομαδα σε καθε μεγαλη πολη!!!!!
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι φιλοι της ΑΕΚ εχουν εκνευριστει !!!!

ΑΦΟΥ ....

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	depame.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	58738

:a24: τι πάθανε τα δικέφαλα κοτοπουλάκια και κακαρίζουνε

τι έγινε ρε ιντερνετικα χουλιγκανια σας άρεσε το θέαμα του ΟΑΚΑ:ZZZ: :ZZZ:

Ο μονόφθαλμος με τον αόμματο παίζανε ...ο παοκ μου θύμισε την εποχή που πέσαμε πρόπερσι....όλοι πίσω με καμία ευκαιρία ,και η αεκ ανέτοιμη και ίσως άτυχη ...ενταξ ακόμη νωρις είναι ψυχραιμία..

ιντι δεν μπορείς ρε λακαμα να βρίσεις μια ομάδα χωρίς να πιάσεις τα Αρειανα στο στόμα σου ....ποτέ αγορίνα μου σε βιάσαμε και μας έχεις τόσο μένος ????
    Τι ήτανε σουπερας η ιερολοχίτης να τον μαλώσω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bulldog 2.gif 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	58740
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

.

Εκείνο που δεν είναι λογικό όμως, είναι να υπάρχει μια ομάδα, που έχει 20-30000 ανά φορά μέσα στο γήπεδο και να μην μπορεί να πάει ενας αξιόλογος άνθρωπος εκεί, να την ανασύρρει.

, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν τον ΠΑΟΚ, ... μαγαζί γωνία είναι, να μην τρελαθούμε.

Gandalf
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ετσι ετσι ταιστε τους παπά
    Που τους ειδες ρε Gandalf τους 20000-30000 καθε φορα
    μονο στο προκριματικο του cl ειχε 25000 και τοτε χαλασε to fax,
    γωνια μαγαζι :rotflmao: αστο καλο ..ειχα καιρο να γελάσω
    στον επομενο ευρωπαικο αγωνα που εδωσε ειχε 1.700 Εισιτήρια
    Γωνια μαγαζια δεν υπαρχουν πια γιατι δεν υπαρχουν και μαλακες που θα τα χωνει για να κανης εσυ και εγω την καυλα μου ...\
    γιαυτο και σιγα σιγα ολες οι ομαδες προσπαθουν να βρουν εσοδα απο διαρκειας τηλεοπτικα λεσχες κτλ.
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κάνεις λάθος...

Μπορώ να σου πώ 4-5 αγώνες που η Τούμπα είχε 25000 κόσμο μέσα.
    Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα.

ΤΟ θέμα είναι όπως είπες και εσύ να κατανοήσουν οτι κουμάντο κάνει εκείνος που τα χώνει για να πάρει την ομάδα, και οχι εκείνοι που πάνε να την δούν.

Εσείς την ψιλοπήρατε γραμμή με αυτά που έγιναν και κάτι κάνετε φέτος... νωρίς είναι ακόμα, αλλά έχετε καλά δείγματα , μιας και ούτε που ακουστήκατε φέτος αρνητικά...

Μακάρι, γιατί οι ομάδες που θα παίζουν ποδόσφαιρο εκτός Αττικής , είναι αναγκαίες .

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Κάνεις λάθος...

Μπορώ να σου πώ 4-5 αγώνες που η Τούμπα είχε 25000 κόσμο μέσα.
    Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα.

ΤΟ θέμα είναι όπως είπες και εσύ να κατανοήσουν οτι κουμάντο κάνει εκείνος που τα χώνει για να πάρει την ομάδα, και οχι εκείνοι που πάνε να την δούν.

Εσείς την ψιλοπήρατε γραμμή με αυτά που έγιναν και κάτι κάνετε φέτος... νωρίς είναι ακόμα, αλλά έχετε καλά δείγματα , μιας και ούτε που ακουστήκατε φέτος αρνητικά...

Μακάρι, γιατί οι ομάδες που θα παίζουν ποδόσφαιρο εκτός Αττικής , είναι αναγκαίες .

Gandalf
    NAI MΩΡΕ ΣΙΓΑ...ΤΙ ΚΑΝΑΝ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΛΕΙΠΕΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ...
    ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ..

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Duka πολυ ωριμη η απαντηση που μου εδωσες εχτες!!!!
    Εαν δεν το καταλαβες οταν σου ειπα να εισαι προσεκτικος με το πως αναφερεσαι στον παοκ ,δεν το ειπα με επιθετικο τροπο!!!
    χαριτολογωντας το ειπα!για αυτο και πιο κατω εβαλα και
    Δεν ειμαστε στην εποχη της μαγκιας και του χουλιγκανισμου.
    !!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι φιλοι της ΑΕΚ εχουν εκνευριστει !!!!

ΑΦΟΥ ....

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
    Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι σκατά την έχουνε την ομάδα ποδοσφαίρου ρε??? Αφού δεν πάνε για τίποτα!!!!

Έχει προοπτική σαν ομάδα, υπάρχει και το κατάλληλο έμψυχο υλικό και ο πρόεδρας απλά.....

ακόμα δεν έχει βρει το άθλημα που τις ταιριάζει

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    Duka πολυ ωριμη η απαντηση που μου εδωσες εχτες!!!!
    Εαν δεν το καταλαβες οταν σου ειπα να εισαι προσεκτικος με το πως αναφερεσαι στον παοκ ,δεν το ειπα με επιθετικο τροπο!!!
    χαριτολογωντας το ειπα!για αυτο και πιο κατω εβαλα και
    Δεν ειμαστε στην εποχη της μαγκιας και του χουλιγκανισμου.
    !!!!

οκ εγω χαβαλε κάνω βρε...στο ΄φουτσο μου λουλουδια γενικως για αυτα που βλεπουμε στο ελλάντα...

ειμαστε

καλα εσυ τσουλιε να μιλάς και για μπαλα ρε πουστη μου..ημαρτον..λεμε..

δε ξερεις τι χρωμα εινα το χορταρι...και εχεις και αποψη.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

οκ εγω χαβαλε κάνω βρε...στο ΄φουτσο μου λουλουδια γενικως για αυτα που βλεπουμε στο ελλάντα...

ειμαστε

καλα εσυ τσουλιε να μιλάς και για μπαλα ρε πουστη μου..ημαρτον..λεμε..

δε ξερεις τι χρωμα εινα το χορταρι...και εχεις και αποψη.
    Έτσι είναι, μια και δεν έχεις να επιχειρηματολογήσεις το γυρνάς στις προσωπικές αιχμές

AEK!!!!

πσσσσσσ

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε stoubi το ειπε ξεκαθαρα ο προεδρας στη συνεντευξη τυπου πριν το πρωταθλημα + ο προφεσορ Φερερ ( ) οτι φετος παμε για τιτλο (και οτι βγει)

σε 10 χρονια παλι τα ιδια "αστεια" θα λετε?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε stoubi το ειπε ξεκαθαρα ο προεδρας στη συνεντευξη τυπου πριν το πρωταθλημα + ο προφεσορ Φερερ ( ) οτι φετος παμε για τιτλο (και οτι βγει)

σε 10 χρονια παλι τα ιδια "αστεια" θα λετε?
    SORRY !!!

Εχω χασει επεισοδια !!!

Μας εχετε μπερδεψει πια !!! :hypnotize

καλα καθε χρονο τα ιδια στην πρωτη αγωνιστικη ολοι μαγκες και ετσι και αλλιως και οχι ειμασταν ετοιμοι και οχι ανετοιμοι και αλλες τριχες κατσαρες με τα λεφτα του λαου καλα δεν βαρεθηκατε 10 χρονια τωρα τα ιδια και μολις η ομαδαρες μας πανε ευρωπη που ειναι το τοπι.....οταν χρωστανε που ειναι το αρθρο που ειναι η κοινωνια οεο και μολις μπουνε μεσα αντε παλι τα ιδια....παιξτε μπαλα ρε και βαλτε 5 και αφηστε της μπουρδες 11 ηταν πισω ...
    και στον σαλπι 11 ηταν 3 καρφωσε ομως...

....οσο γιατο αν ειναι ο ΠΑΟΚ τσιρακι καποιου νομιζω οτι το ξερετε καλα.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

...και οχι ρε dodok δεν μας αρεσε το θεαμα (τι ειναι αυτο)απο μεριας παοκ ετσι?και ακομα πιο πολυ δεν μου αρεσει που εγω πληρωνω κανονικα ενω αυτη ξαφριζουνε και δεν παρεμβενει ενας εισαγγελεας να τους μαντρωσει μεσα .......
    οχι και ιντερνετικοι χουλιγκαν....απλα φτανει πια μπαλα θελουμε να δουμε οχι προεκλογικο αγωνα.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το ξεφτυλισαν με την πολυμετοχικοτητα στον ΠΑΟ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 18:30
  2. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο
    από x-rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 14:04
  3. Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ
    από XTMPAM στο forum Αντιπαραθέσεις