Μέχρι τώρα είμαστε 3
1. Trans (εγώ δηλαδή)
2. George-3- γκρικ φενομενον
και
3. zudap50
αν υπάρχουν και άλλοι που ψήνονται ας ποστάρουν να δούμε τι κάνουμε.
Τα λέμε
Θάνος
Μέχρι τώρα είμαστε 3
1. Trans (εγώ δηλαδή)
2. George-3- γκρικ φενομενον
και
3. zudap50
αν υπάρχουν και άλλοι που ψήνονται ας ποστάρουν να δούμε τι κάνουμε.
Τα λέμε
Θάνος
επαναφερω το θεμα
γινονται ακομα μαθηματα?
αν ναι, που συνεννοουμαστε?
ειανι μονο αθηνα η υπαρχουν και στην υπολοιπη ελλαδα?
ναι γινονται.
Ε.Ε.Σ τμημα Σαμαρειτων Αθηνας
διευθυνση 3ης Σεπ. 21 ομονια.
δεν εχω το τηλεφωνο γιατι αλλαξα κινητο, την κυριακη που θα παω απο εκει θα στο γραψω.
edit. εσυ που εισαι και πατρα μπορεις να απευθυνθείς στα κεντρικα του σωματος.
Καρόλου 8 και Αγ. Ανδρέου, Πάτρα, Τ.Κ. 262 23, τηλ: 0030.2610.273.955 begin_of_the_skype_highlighting______________0030.2610.273.955 0030.2610.273.95, fax: 0030.2610.273.444
e-mail: info@samarites.gr
http://www.samarites.gr/?section=1123&language=el_GR
to link για τη 18μηνη φοιτηση το εχει καποιος?>
γιατι το αλλο δεν δουλευει.
Μπραβο στα παιδια που πανε στα μαθηματα,αν ημουν επανω θα ερχομουν κ εγω.
http://www.samareites.gr/nm.php?view=addΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
to link για τη 18μηνη φοιτηση το εχει καποιος?>
γιατι το αλλο δεν δουλευει.
Μπραβο στα παιδια που πανε στα μαθηματα,αν ημουν επανω θα ερχομουν κ εγω.
kai stin ousia den einai akrivos 18 mines, ena xrono ypologize
Θα ενδιαφερομουν και εγω για μαθηματα πρωτων βοηθειων ομως στην περιοχη της Θεσσαλονικης,θα ηθελα να μην ειναι ιδιαιτερα μικρα σε διαρκεια και να παρεχουν καποιο αποδεικτικο
ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει σε διασωστικες αποστολες κτλ..Παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι για Θεσ/νικη να μου στειλει πμ
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Παρ' όλο που από ελεύθερο χρόνο είμαι μείον, Pano ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα μαθήματα στην Πάτρα. Θ' αναλάβεις να πας να ρωτήσεις και να μας ενημερώσεις ? Άντε μήπως σχηματιστεί γκρουπάκι και μάθουμε τίποτε αξιόλογο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
επαναφερω το θεμα
γινονται ακομα μαθηματα?
αν ναι, που συνεννοουμαστε?
ειανι μονο αθηνα η υπαρχουν και στην υπολοιπη ελλαδα?
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παρ' όλο που από ελεύθερο χρόνο είμαι μείον, Pano ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα μαθήματα στην Πάτρα. Θ' αναλάβεις να πας να ρωτήσεις και να μας ενημερώσεις ? Άντε μήπως σχηματιστεί γκρουπάκι και μάθουμε τίποτε αξιόλογο.
θα ασχοληθω μπιλ να δω τι γινεται και αν υπαρχουν γκρουπακια...γιατι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να χρειαστει...θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα...φυσιολογικα καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα...
Πάντως αν τελικά τα καταφέρουμε και μαζευτούμε, εγώ θέλω να είμαι ζευγάρι με τον camen το δηλώνω από τώρα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
θα ασχοληθω μπιλ να δω τι γινεται και αν υπαρχουν γκρουπακια...γιατι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να χρειαστει...θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα...φυσιολογικα καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα...
έχω να του δώσω "φιλί της ζωής" που θα τον κάνω να νοιώσει ρίγη και συγκινήσεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρώτησα τον Ερυuρό Σταυρό στο Ρέθυμνο πριν μια εβδομάδα.
Μου έιπε πως τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών είναι 20 ώρες, δηλαδή 4 ημέρες από 5 ώρες την ημέρα.
Εκτός από τα μαθήματα παρέχεται και ψηφιακό υλικό.
Το κόστος συμμετοχής είναι 55 ευρώ.
Είχα την εντύπωση πως είναι δωρεάν, αλλά χαλάλι.....
Ο Εθελοντής Διασώστης, είναι ένα πρόγραμμα 18 μηνών με εκμάθηση εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών, με υποχρεωτική πρακτική σε δημόσιο νοσοκομείο για ένα μήνα.
Με το πέρας των μαθημάτων και της πρακτικής σου δίνουν και ένα δίπλωμα που πιστοποιεί τις γνώσεις σου.
Κοστίζει 170 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την ειδική στολή και κάτι δάφορα....
Ο Εθελοντής Διασώστης πάει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ υπάρει ανάγκη. Συνεργάζεται με ΟΛΑ τα σώματα: Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ.
Κάθε μήνα δηλώνεις τις ημέρες και ώρες που μπορείς να παραστείς σε μια ανάγκη και έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πας. Εαν δεν πας, διαγράφεσαι.
"Qu ils mangent de la brioche"
δεν διαγραφεσαι ακριβως, εαν δεν συμπληρωσεις 150 ωρες τον χρονο απλα ειναι ανενεργος. το κοστος ειναι στα 170? και κανα 55αρι τα αρβηλα. Για να ορκηστεις πρεπει να εχεις συμπληρωσει 105 ωρες σε ΤΕΠ και 300 ωρες σε αποστολες. Ο τιτλος σπουδων εχει διαρκεια 5 ετη.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ρώτησα τον Ερυuρό Σταυρό στο Ρέθυμνο πριν μια εβδομάδα.
Μου έιπε πως τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών είναι 20 ώρες, δηλαδή 4 ημέρες από 5 ώρες την ημέρα.
Εκτός από τα μαθήματα παρέχεται και ψηφιακό υλικό.
Το κόστος συμμετοχής είναι 55 ευρώ.
Είχα την εντύπωση πως είναι δωρεάν, αλλά χαλάλι.....
Ο Εθελοντής Διασώστης, είναι ένα πρόγραμμα 18 μηνών με εκμάθηση εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών, με υποχρεωτική πρακτική σε δημόσιο νοσοκομείο για ένα μήνα.
Με το πέρας των μαθημάτων και της πρακτικής σου δίνουν και ένα δίπλωμα που πιστοποιεί τις γνώσεις σου.
Κοστίζει 170 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την ειδική στολή και κάτι δάφορα....
Ο Εθελοντής Διασώστης πάει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ υπάρει ανάγκη. Συνεργάζεται με ΟΛΑ τα σώματα: Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ.
Κάθε μήνα δηλώνεις τις ημέρες και ώρες που μπορείς να παραστείς σε μια ανάγκη και έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πας. Εαν δεν πας, διαγράφεσαι.
και στο 20ωρο σου δινουν μια καρτουλα που γραφει βοηθος διασωστη.
Μετα τα 5 ετη τι γινετε?Πρεπει να ξανακανεις ολο το πακετο?πρεπει να πληρωσεις κατι απλα?Πρεπει να κανεις καποια μαθηματα παλι?
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Εγώ έκανα μαθήματα πρώτων βοηθειών στην first aid. Νομίζω το site είναι firstaideu.com. Το σεμινάριο που είχα κάνει και είχα πάρει και δίπλωμα ήταν για ανήλικες, παιδιά και βρέφη. Για μένα άξιζε πολύ το μάθημα. πολύ χρήσιμο! και σχετικά φτηνό.