Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 181

Θέμα: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    epidi to pezis poli trelitsa prepi na sou po xese mas palikarim

prepi na ginoun antidrasis meso motosikletistikon foreon ke lipa
    ke min leme malakies gia na apodiknioume to pion mas...
    ΓΙΑΤΙ να αντιδρασουμε;;;για να ειναι ελευθερη η χρηση κρανους;;;

Μηπως για εξαλειψη του ΦΠΑ;ναι σ’αυτο θα ειμαι απ’τους πρωτους

Οχι ρε φιλε,σκεψου τη κεφαλα σου κολλημενη στο παρμπριζ ενος jeep,αξιζει;;;
    Οχι οτι εγω που το φοραω ειμαι ο Χαιλαντερ,αλλα νομιζω αξιζει να εχεις καποιες πιθανοτητες με το μερος σου...

Εκτος αν εχεις τοσο καλη ασφαλιστικη
    ...cause the place seems still alive...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    ειτε μας αρεσει ειτε οχι οταν υπαρχει κρατικη προνια τοτε το κρατος, ως διαχειριστης τον κοινων εσοδων, εχει λογο στην ασφαλεια του καθε πολιτη.
    πρεπει με καποιο τροπο να διασφαλισει οτι ο καθε ηλιθιος που δεν γουσταρει να φορεσει το κρανος του και ως επιπτωση μενει τετραπληγικος για το επομενο του βιου του δεν χαραμιζει τους φορους των υπολοιπων.
    Βεβαια υπαρχει και η αμερικανικη λυση - δεν υπαρχει κρατος προνιας και οποτε φορας κρανος αμα αγαπας οπως εγραψα και πιο πανω

οσο για τα προστιμα - δεν νομιζω οτι θα σταματησουν κανενα... μονο το ποιντ συστεμ και η αφαιρεση διπλωματος με σωστη αστυνομευση θα δουλεψει..

και για να μην νομιζουμε οτι η ελλαδα ειναι η μονη χωρα με τρελα προστιμα - στην αγγλια οταν περνας με κοκκινο ειναι 1400 ευρω, συν 3 ποντους στην αδεια (στους 12 καιγεσαι). η ζωνη 800 ευρω. οδηγηση ανασφαλιστος 7500! ευρω
    ασχετος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και οι γέροι και οι γριές στα νοσοκομεία κοστίζουν πολλά στο κράτος με την ίδια λογική..

Να τους καθαρίσουμε όλους τότε.. (θα λυθεί και το ασφαλιστικό.. )
    Αυτό ήταν και το νόημα που χρησιμοποίησα την πρώτη φράση.

Δεν ενστερνίζομαι την άποψη αυτή. Απλά δηλώνω ότι ισχύει.

Το 2ό μέρος που αναφέρεις είναι παράλογο βέβαια μιας και μιλάμε για προστασία της ανθρώπινης ζωής και όχι αφαίρεσή της.

Το νεο μέτρο αύξησης των προστίμων αγχωνει αυτούς που κάνουν κάποια παρανομία και που είναι αρκετά ανεγκέφαλοι ώστε να κυκλοφορούν απροστάτευτοι στους ελληνικούς δρόμους.
    Αφού λοιπόν δεν σκέφτονται το ίδιο τους το κεφάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σκεφτούν τα λεφτά τους. Μυστήριο!

Από την άλλη επιμένω ότι τα κίνητρα αυτού του νέου μέτρου δεν είναι η προστασία του πολίτη αλλά η είσπραξη χρημάτων για να φάνε όσοι τρώνε από τις μίζες των δημοσίων έργων και τα λοιπά και τα λοιπά.

Οι δρόμοι παραμένουν το ίδιο σκατά όπως πάντα. Αλλά κατά τα άλλα η κυβερνηση προσπαθεί να μας προστατέψει! :a31:
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Το νεο μέτρο αύξησης των προστίμων αγχωνει αυτούς που κάνουν κάποια παρανομία και που είναι αρκετά ανεγκέφαλοι ώστε να κυκλοφορούν απροστάτευτοι στους ελληνικούς δρόμους.
    Αφού λοιπόν δεν σκέφτονται το ίδιο τους το κεφάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σκεφτούν τα λεφτά τους. Μυστήριο!
    Και όμως!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Τι άσχετο.. οι γέροι και οι γριές δεν πάνε στα νοσοκομεία από μία κακή τους επιλογή... άσε που στην ηλικία τους έχουν κερδίσει το δικαίωμα να τους προσφέρονται πολύ περισσότερα απ'όσα τελικά παίρνουν!

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πώς κάθε φορά που μιλάμε για μέτρα το γυρίζετε με τη μία στους δρόμους... Μήπως σας συμφέρει πολύ η καραμέλα αυτή; Αφού δεν έχουμε τους δρόμους της Αγγλίας και της Γερμανίας να μην γίνει ποτέ τίποτα.

Α και ξέχασα.. όλοι είναι κλέφτες.

Τι βαρετό και μονότονο... λες και σας αναγκάζει κανένας να παρανομείτε.

Τίποτα πιο ουσιαστικό και εφαρμόσιμο έχετε να προσθέσετε ή ν'αρχίσουμε όλοι να λέμε τις μπουρδοθεωρίες μας;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Και όμως!...
    Εννοείς ότι θα το ξανασκεφτούν να μην φορέσουν το κρανάκι τους???

Ελπίζω να έχεις δίκιο.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αφού λοιπόν δεν σκέφτονται το ίδιο τους το κεφάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σκεφτούν τα λεφτά τους.
    Θέλω να πω τελικά ότι αυτό θα γίνει μόνο όταν τους πονέσει και μόνο τότε,
    δηλαδή αν δεν τους πιάσουν και δεν χρειαστεί να το πληρώσουν προσωπικά ξέρω πάρα πολλά άτομα που δεν θα τους κανουν διαφορά τα νέα πρόστιμα, οι οποίοι αν τύχει και πιαστούν τότε θα πάνε να πάρουν το safebet των 25?... το θέμα πλέον είναι να υπάρχει σωστοί έλεγχοι, να γίνεται έλεγχος πραγματικός για πιστοποιημένα κράνη... και να γράφονται και αυτοί που φοράνε τα μη πιστοποιημένα , ώστε να κάτσει καλά ότι το πρόστιμο είναι η πρώτη φορά η τιμή του κράνους και η ελάχιστη τιμή της προστασίας του κεφαλιού τους... ΑΛΛΑ παράλληλα υποχρεούνται να βγάλουν το Φ(όρο)Π(ροστιθέμενης)Α(ξίας) 19% μιας και το κράνος πρέπει να θεωρείται ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και να μην φορολογείται έτσι...

...καποτε ειχα δει στην δορυφορηκη μια αμερικανικη διαφημηση γιατα κρανη ....καποιος πηγαινε με 10 $ και αγοραζε ενα και ο πωλητης του ελεγε τοσο πιστευης οτι αξιζει το κεφαλι σου?ας κανουν κατι τετοιο και εδω σιγουρα θα πιασει......

αν δεν το κανουν για το ευροπουλο τοτε ας περνουν το διπλωμα για καποιο χρονικο διαστημα να δουμε τι θα γινει τοτε....

......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    θα γινει σε λιγο καιρο η μηχανη ειδος πολυτελειας ασχετος των προστιμων δε με αφορουν εμενα πρωσοπικα που εχω φουλ εξοπλισμο

αλλα ναι θα γινει.......μας χτυπανε αλυπητα εδω στην ελλαδα

ακους κατι τιμες εξωφρενικες για τα προτυπα των αλλων χωρων

μας εχουν για κοροιδα.......................

στα αυτοκινιτα δεν αγοραζεις εξτρα τις ζωνες ασφαλειας

τες πα
    Ποιός είπε ό,τι η μηχανή δυστηχώς δεν είναι είδος πολυτελείας;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    paloukari mou ama trexis tou skotomou oti ke na foras ise gia ton alo kosmo
    empasi periptosi to kranos sozi zoes

ala pio poli sozi i asfaltotapita evropaikon prodiagrafon i dromoi xoris lakouves ke pagides
    i sosti sxediasi ton dromon ke i sosti ri8misi tis kikloforias
    oxi epidi valane mprosta na ftiaksoun to petalo tou maliakou 8a to plirosoume xriso
    to plirosan me tin zoi tous tosa a8oa pedakia

ala genika pezi mia nootropia tou elina malaka pou skivi to kefali ke leei ke kala mou kanoun
    ke mas exoun gemisi kameres mexri ke ston kolo mas 8a tis valoun

mas exi 8erisi i akrivia skeftomaste na vgoume gia mia volta ena kafe
    ke otan vgazoun kenouria metra to fxaristiomaste ke ta vriskoume xrisima

ksipnate zoa pou leei ke papatsakalos..:rotflmao:

i katastasi apeti antidrasi

ante psonares kaloperasakides
    pou ine to eliniko epanastatiko ema
    pou to pezete ke elinares me mia kolotripida filistrini

ksekolate re

Για μια ακόμη φορά ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!

...
    Πλιατσικολόγοι , ληστές ,αεριτζήδες , τοκιστές σουλατσαδόροι μόνο πρόστιμα ξέρετε να βάζετε !!!! …..Εύκολο και κερδοφόρο !!!!!

YEC Το avatar του/της alexk
    Κατ'αρχάς να πω ότι είμαι υπέρ της αύξησης του προστίμου για τα κόκκινο φανάρι και την οδήγηση έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Ίσως περιορίσει μερικούς, μιας και θα σκέφτονται το πρόστιμο

Κατά δεύτερον να πω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι καθαρά για να τα μαζέψουν. Κανείς από τους αρμόδιους δεν νοιάζεται για την ασφάλεια του πολίτη. Η EVI ανέφερε για την Αλίμου προηγουμένως. Ναι, επειδή περνάω συχνά για το σπίτι μου, πρέπει να με έβλεπες βράδυ που άλλαζα λωρίδα με το μηχανάκι και πατάω τρελό άλμα με 60, γιατί κάπου στο ανέβασμα πριν το 2ο φανάρι έχει άλμα

Κατά τρίτον. Δεν θα μιλήσω για την κατάσταση των δρόμων κτλ κτλ. Θα αναφέρω κάτι που έγινε πριν ένα χρόνο. Κατεβαίνω στην Καβάλας, γύρω στις 10 το βράδυ (μετά από τη δουλειά) και πάω στο Καρφούρ να πάρω το αυτοκίνητο. Στην είσοδο η τροχαία και γράφει για ταχύτητα (βραδυάτικα). Το θέμα ήταν ότι από τα μπεκάκια η Καβάλας ήταν τίγκα στο νερό. Λέω εγώ στους τροχονόμους, έχετε δει το δρόμο. Ναι λένε. Βλέπετε ότι είναι τίγκα στο νερό, θα σκοτωθεί ο κόσμος. Και εγώ ένα βράδυ γλύστρισα. Απάντηση "και τι θέλετε να κάνουμε εμείς κύριε". Να πάρετε το ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν ξέρω ποιον, να έρθει να φτιάξει τα μπεκάκια. Απάντηση "όχι κύριε, δεν είναι δικιά μας δουλειά, εσείς ως πωλήτης να πάρετε τηλ. τον Δήμο να τον ενημερώσετε".

Καλά να είμαστε παιδιά...
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    OXI ΡΕ ΦΙΛΕ............

Γιά τό καλό μου....είναι...
    ΩΣΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ.....
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

Ά ρέ Μηλιόκα......
    Προφήτης ήσουνα....!!!!!!!!!!!!!
    Νά πού μάθαμε πώς ή καλή μας πολιτεία....
    άποδίδει πίσω στόν πολίτη αύτά πού τού παίρνει....
    προσφέροντας .....έργο......!!!!!!!!!
    Μέ νοσοκομεία,ίδρύματα,πλατείες ,δρόμους,....κ.λ.π....κ.λ.π....
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ....50 χρόνια τώρα....!!!

Πολλοί γιάπηδες μαζευτήκαμε ...έδώ μέσα ...παιδιά μου.............!!!!!!!!!!!!

ΥΓ......ΛΙΓΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.....παρακαλώ.....!!!!!!!!!
    Νά μή ζοριζόμαστε κιόλας.....
    Έξάλλου πού ξέρεις ....μπορεί καί νά
    μ'άρέσει στό....τέλος.....!!!!!!!!

Αντε ρε Iriniaa γιατί η πιεσή μου έχει ανέβει στο 28 με τι παπαριές που διαβάζω περί πουστροκράτους και προστασία του μαλάκα του πολίτη... περί σωφρονισμού των γαμημένων πολιτειων.... και ΜΗ ΧΕΣΩ..ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!!! Και να πω και ένα τελευταίο... γιατί διαβάζω συνεχώς αλλά και ακούω: εμείς οι Έλληνες μόνο έτσι καταλαβαίνουμε και κάτι τέτοια...ΤΙ ΛΕ ΡΕ;;; Εμείς οι Έλληνες είμαστε γαμώ τα παιδιά..απλά...φραγγαρρώστια έχουμε όλα τα χρόνια και μας έχει στρίψει!!!!:a29:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Μαλακία μου φαίνεται η όλη φάση., να αυξήσουν τα πρόστιμα χωρίς, παράλληλα, να διορθώσουν και πολλά άλλα που σχετίζονται με αυτό. Και εξηγώ:

Μία φορά γράψανε τον πατέρα μου, επειδή πήγαινε με 90 εκεί που όριο ήταν τα 80 (κανονικά με 80 πάει, για οικονομία, προσπέρασε νταλίκα στην πατρών-κορίνθου). Ο πατέρας μου, μια ζωή, πάνω από 100 δεν έχει πάει. Τον τράκαρε μία φορά κάποιος που παραβίασε στοπ, μία φορά που νταλίκα πήγε να μπει σε ανάποδο παράδρομο από εθνική, και άλλη μία φορά μια γυναίκα που βγήκε από στοπ. 90% των οδηγών είναι δολοφόνοι (και πάνε και να βγουν και από πάνω... και στις 3 περιπτώσεις, ο πατέρας μου βλαστήμησε να βρει το δίκιο του) και τον πατέρα μου βρήκαν τιμωριτέο...

Μία φορά γράψανε τον πατέρα μου για κράνος... Στα 9 χρόνια που καβαλάει μηχανή, ακόμα και όταν πήγε να την αγοράσει, αγόρασε μαζί με τη μηχανή και το κράνος. Η μοναδική φορά που ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα χωρίς να φορέσει κράνος ήταν όταν εγώ είχα χτυπήσει και δε μπορούσα να την οδηγήσω, οπότε ο πατέρας μου την πήρε από το σπίτι και την πήγε στο γραφείο του, γιατί δεν υπήρχε άλλο μέρος για μόνιμη φύλαξη. Όλη η πάτρα ξεκράνωτη, τον πατέρα μου βρήκαν να συνετήσουν... ναι...

Δεν πρόκειται να βελτιώσει σε τίποτα η αύξηση των προστίμων.

Αυτό που θα βοηθούσε, ασχέτως προστίμου, θα ήταν η βεβαιότητα στην τιμωρία. Αν με το που κάνει ο οδηγός τη μαλακία, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα φάει και την τιμωρία (όχι κατ'ανάγκη πρόστιμο), τότε θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Δεν ισχυρίζομαι ότι κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό, μη τρελαθούμε, διότι για να γίνει αυτό...

Κανένα πρόστιμο, ποτέ, όμως, δεν πρόκειται να κάνει ένα οδηγό ασφαλή, όσα κράνη και να φοράει όσες ζώνες και να φοράει, όσα πρόστιμα και να φάει.

Βγαίνει ο μουρλός, παραβιάζει το στοπ για μια και μοναδική φορά στη ζωή του και σκοτώνει άνθρωπο. Ακόμα και αν δεν ξανακουμπήσει τιμόνι στη ζωή του, τί νόημα θα έχει το πρόστιμο;

Θέλετε να δείτε τα πρόστιμα που βάζουν, γιατί τα βάζουν; Βρείτε που πάνε τα λεφτά...

Τί προτείνω; Αμείλικτο ανηλεές σύστημα με βαθμούς. 3 φορές στοπ; δεν ξανακουμπας τιμόνι. Οι δρόμοι έτσι θα γινόντουσαν (κάπως) ασφαλέστεροι... αλλά... έτσι, πολλοί θα χάναν... ασφαλιστικές, 'κράτος', αυτοκινητοβιομηχανίες, σερβισάδες (βαριέμαι να κάνω λίστα, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι). Αυτοί που θα μέναν, ούτε θα παρανομούν για να βγαίνουν λεφτά από πρόστιμα.

Παλαιό μέλος
    η βασική ιδέα είναι:

αυτοί που δεν είναι ασφαλείς οδηγοί, ή καταφέρνουν και μαθαίνουν σχετικά σύντομα να είναι ασφαλείς, ή απομακρύνονται από τους δρόμους.

Το πως ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν το έχω σκεφτεί πολύ.

... πάντως με αυτούς που έχουμε από πάνω μας, μην περιμένετε πολλά...

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    99.99% των οδηγών είναι δολοφόνοι (και πάνε και να βγουν και από πάνω... και στις 3 περιπτώσεις, ο πατέρας μου βλαστήμησε να βρει το δίκιο του)
    Ρε Γιώργο, καθόλου απόλυτος δεν είσαι...
    Ρε συ, το μάμησες το θέμα.
    www.clubcsl.com

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν κρατάει ρελαντί και τραβάει το γκάζι
    από std στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2013, 21:30
  2. Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 17:58