Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: xenon

Νέο μέλος

xenon

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Σ'ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΣΕ ΛΑΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ XENON.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ Ζ ΜΟΥ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟ Ζ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΜΑΜΑ?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εσυ τις εβαλες εμεις θα ξερουμε;

παντως οι philips blue vision (ή καπως ετσι) έχουν σαφως ανωτερο φωτισμο απο τις μαμα...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Γεια σου φιλε Δημητρη. Ειμαι σιγουρος οτι το χρωμα του φωτος θα ειναι πολυ ουαααουυ και ισως να ειναι ενα κλικ πιο φωτινα απο τα μαμα!
    Επειδη εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα...οσο πιο πολυ γαλαζομπλεδιζουνε τοσο πιο αδυνατο ειναι το φως. Το χρωμα που βγαζουν οι λαμπες ειναι σε βαθμους kelvin.Οσο πιο πολλοι βαθμοι kelvin...τοσο πιο γαλαζομπλε ειναι το φως. Στα πολλα kelvin το φως ειναι σχεδον μωβ!
    Κακα τα ψεματα...σκετες οι λαμπες ειναι μονο εφε!
    Οσο για τις blue vision της Phillips και τις Oshram οι Silvestar ειναι αρκετα δυνατες και ποιοτικες!

Νέο μέλος
    ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ Ζ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.

δεν μας ειπες ποσο πηγε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Του άλλαξες τα φώτα δηλαδή, έ;! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ έχω βάλει της Phillips τη σειρά Blue Vision και είναι πολύ καλές..

Milontas gia lampes.....xerete an kai pos mporo na katevaso ligo to fos giati olo mou paizoun ta fota oti toys tyflono. Einai poly pshla i desmh h einia polu dynath h lampa? Ginetai na to katevaso?

Φίλε μου αυτές που έβαλες δεν ήταν Xenon αλλά τύπου Xenon!Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!Και πίστεψέ με θα καταλάβαινες την διαφορά άμα είχε.Είναι ελάχιστα πιο φωτεινές αυτές που έβαλες αλλά όχι Xenon που δίνουν 3.5 φορές περισσότερο φώς.
    Είναι αλογόνου και τα κέλβιν παίζουν κάπου στα 4000-4500 κέλβιν ενώ οι Xenon ΞΕΚΙΝΑΝ απο 6000 κέλβιν και κάθε λάμπα συνοδέυετε απο μετασχηματιστή που μετατρέπει τα 55W των απλών Αλογόνου σε 35w Xenon(ειδικό αέριο και χωρίς αντίσταση μέσα στη λάμπα).Ελπίζω να μην έδωσες πολλά χρήματα.
    Πληροφοριακά εγώ πήρα 2 λάμπες Xenon με δύο μετασχηματιστές φυσικά στα 200?.Κράτησα την μια(μου φτάνει τόσο φώς) και πούλησα την δευτερη.
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Νέο μέλος
    παιδια 13 ευρω εκαναν

Οτι άλλο θές να ρωτήσεις,μου λές.Το έχω πολύ ψαγμένο το θέμα

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Φίλε μου αυτές που έβαλες δεν ήταν Xenon αλλά τύπου Xenon!Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!Και πίστεψέ με θα καταλάβαινες την διαφορά άμα είχε.Είναι ελάχιστα πιο φωτεινές αυτές που έβαλες αλλά όχι Xenon που δίνουν 3.5 φορές περισσότερο φώς.
    Είναι αλογόνου και τα κέλβιν παίζουν κάπου στα 4000-4500 κέλβιν ενώ οι Xenon ΞΕΚΙΝΑΝ απο 6000 κέλβιν και κάθε λάμπα συνοδέυετε απο μετασχηματιστή που μετατρέπει τα 55W των απλών Αλογόνου σε 35w Xenon(ειδικό αέριο και χωρίς αντίσταση μέσα στη λάμπα).Ελπίζω να μην έδωσες πολλά χρήματα.
    Πληροφοριακά εγώ πήρα 2 λάμπες Xenon με δύο μετασχηματιστές φυσικά στα 200?.Κράτησα την μια(μου φτάνει τόσο φώς) και πούλησα την δευτερη.
    Ε...sorry, αλλα το ballast δεν είναι μετασχηματιστής .
    Το ballast είναι ενα σύνθετο κουτάκι καθώς αποτελείται (σίγουρα) απο ενα σταθεροποιητή ΤΑΣΗΣ και ενα αρκετά μεγάλο ΠΥΚΝΩΤΗ καθώς μέσα στην λάμπα πρέπει να γίνει ηλ. εκκένωση 25.000v για να ιονιστεί το αέριο xenon και να αποδώσει φώς.
    Αν η τάση δεν φτάσει τα 25.000v, τότε πολύ απλά η λάμπα είναι νεκρή...

Οι λάμπες αλογονού (Η1, Η4 και Η7) "τραβάνε" 55watt απο την μπαταρία σου (βασικά σαν μονάδα χρησιμοποιούνται τα αμπερόρια), ενώ οι xenon "τραβάνε" 35watt μόνο.

Στις Philips Blue Vision χρησιμοποιήται αέριο μίγμα αλογόνου+xenon που σε συνδιασμό με το κρύσταλλο χαλαζία αυξάνουν τα lummens που αποδίδονται, σε σχέση με τις απλές αλογόνου.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Thanks για την βοήθεια αλλά τα ξέρω.Απλά δεν τα έγραψα τόσο με λεπτομέρειες λόγω του οτι είναι περασμένη η ώρα και...καταλαβαίνεις

No problem man!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Λοιπόν ως σύμπτωση αγόρασα κι εγώ λάμπα xenon Η4 55/65 Watt και καλά που λέει ότι έχει 50% έξτρα απόδοση/φωτισμό (ούτε και γώ δεν ξέρω τι). Ήθελα να πάρω αυτές που έχουν blue light γιά εφφέ και μαλακίες αλλά όπως έμαθα δεν είναι νόμιμες γιά τον δρόμο και είναι μόνο γιά offroad καταστάσεις. Ίσως κάτι παρόμοιο να ισχύει και για την Ελλάδα. Γιά τσεκάρετε το.
    2004 R1 red-black

Οι blue vision είναι street legal γιατί δεν έχουν αυξημένη κατανάλωση σε τάση και watt, αρα θεωρητικά, έχουν τον ίδιο αριθμό σε απόδωση lumens σε σχέση με τις κοινές λάμπες.

Αυτή η πουστιά παίζεται και είναι street legal.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. H.id Xenon
    από suzuki_k5 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 15:15
  2. xenon
    από donalnd στο forum BMW
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 19:26
  3. Labes Xenon