Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: 45.000 κόσμου αγανάχτησαν χθες....ευτυχώς κερδίσαμε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε "κοροιδεύουν με την απόδοση τους"...

Α και που είσαι.. το οτι παίζεις μπάλα δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις κιόλας...για να καταλαβαινόμαστε.

Για την ιστορία πάντως παίζω μόνο τέρμα , εκ πεποιθήσεως , οπότε οτι και να κάνω , σε παθητική θέση είμαι... ο άλλος σουτάρει και εγώ αποκρούω (όποτε μπορώ!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω ειμαι πολυ χαρουμενος που περασαμε και ας μη παιξαμε μπαλα (θα υπαρχουν αλλα παιχνιδια για να "δουμε μπαλα" αυτο επρεπε απλα ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ .+_ )

κοιτα ομως εδω...

η GAY εφημεριδα.... προσεξε το τιτλο της ανθελληνικης κωλοφυλαδας (και μετα σου λενε γιατι δεν υποστηριζεις το GAYro στο CL...) εχασε η hearts... κριμα....
    Ti γραφει βρε ιντι το ανθελληνικο φως ?? Μηπως γραφει τιποτα ψεμματα

Η μηπως εχουν γραψει λιγα για εμας & τα παιχνιδια μας στο τσου-λου οι δικοι σας ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ στις κωλοφυλλαδες σας ????

Εκτος αν σας πειραξε που τους νικησατε με 9 και πετσινο πεναλτυ και δεν το πηραμε χαμπαρι ....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε γιουχάρουν...

Α και που είσαι.. το οτι παίζεις μπάλα δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις κιόλας...για να καταλαβαινόμαστε.

Για την ιστορία πάντως παίζω μόνο τέρμα , εκ πεποιθήσεως , οπότε οτι και να κάνω , σε παθητική θέση είμαι... ο άλλος σουτάρει και εγώ αποκρούω (όποτε μπορώ!)

Gandalf
    ο καθενας πλερωνει για οτι γουσταρει.
    εγω πλερωσα για να δω την αεκ νικητρια και στους ομίλους και την είδα.

να γιουχαρο μια νεα ομαδα στην αρχη της χρονιας..ειναι αδικο...εκτος και αν μιλαμε για τη Μπαρτσα...

και ναι...εγω ξερω μπαλα...ξερω απο αγχος..ξερω απο κουραση..ξερω διαφορα τετοια ...ξερω οτι βραδυα μπορει ολα να γινονται λάθος..

αλλα τεσπα...το προβλημα ειναι ελληνικο...πρωτα γιουχαρουμε και μετα στα γκολ ολε και ολε...η αα ξεχασα..μονο η οριτζιναλ φωναζε στα γκολ...

α και που σε..εγω στην 7 ..σειρα 33 θεση 50 καθομουν..και απο την 7..10 ατομα γιουχαραν..

αλλα μετα ολοι χερια και αεκ αεκ..

οσο για το τερμα που παιζεις...

ειναι και αυτο μια θεση...

αν δε ξερει να κλωτσας τη μπαλα...

φορτσα αεκαρα εεεεεοεοεεεεε οεεεεεεεεε...

Ρε παιδια ελεος με το ΦΩΣ
    30 χρονων ειμαι και για καθε επιτυχια Ελληνικης ομαδας στο εξωτερικο ΟΛΕΣ οι εφημεριδες γραφουν υπερ, εκτος απο το ΦΩΣ που παντα επιανε το 1/10 της σελιδας.
    Για ονομα του θεου, πως υπαρχουν τετοιες φυλλαδες ακομα?

Για μενα ο Ολυμπιακος ειναι σαν την Ελλαδα!
    Εχει οπαδους και στελεχη, που δυστυχως κρατανε την εικονα χροοονια πισω, με γυφτια και τσατσιλικια!

Αντε να παιξουμε λιγο μπαλα, γιατι εχτες εβριζα ολη την ωρα

Ρε συ Duca...

Η ΑΕΚ, έδειξε οτι το κατέχει το τόπι στο Εδιμβούργο... το θυμάσαι το παιχνίδι.

ΤΙ έγινε σε μια εβδομάδα;.. ξέχασε πως παίζουν μπάλα;... είναι δυνατόν;

Ας έπαιζε έστω και στο 50% απο οτι ήταν εκεί. Ούτε αυτό έκανε.

Και δεν είναι οτι δεν σκόραρε... κανείς δεν το είπε αυτό. Αλλά να μην μπορούν ούτε πάσα να αλλάξουν;.. Μάγια τους είχαν κάνει;

Φυσικά και θα φωνάξω ΑΕΚ-ΑΕΚ στο τέλος... άλλωστε ομάδα μου είναι και στην τελική θέλω να περάσει. Αλλά την στιγμή που δεν παιζει και δεν προσπαθεί κιόλας να παίξει , ε τότε θα αντιδράσω ρε φίλε, μπας και ξυπνήσουν..
    Και ξύπνησαν αν θυμάσαι καλά.
    Έστω και με αυστηρό πέναλτυ και χαρά μας έιναι και μια φορά να είναι και υπερ μας η διαιτησία και να κλαίνε άλλοι.

Αλλά να μην ξεχνάμε οτι το προϊόν είναι να παιζεις και λίγο μπάλα και οχι να σου δίνουν το αποτέλεσμα.

Για τον σχολιασμό περί τέρματος... τόσο μπάλα ξέρεις τόσα λες...

Αν ξέρεις να πάιζεις τέρμα, όλη την άμυνα την κατευθύνεις εσύ και όλη την ομάδα την έχεις στους ώμους, μιας και είσαι ο τελικός παίχτης στήριγμα της πίσω. Είπες τίποτα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ρε συ Duca...

Για τον σχολιασμό περί τέρματος... τόσο μπάλα ξέρεις τόσα λες...

Αν ξέρεις να πάιζεις τέρμα, όλη την άμυνα την κατευθύνεις εσύ και όλη την ομάδα την έχεις στους ώμους, μιας και είσαι ο τελικός παίχτης στήριγμα της πίσω. Είπες τίποτα;

Gandalf
    ε αφου ξερεις και αυτο..σε παραδέχομαι..ξερεις γαμω τη μπαλα...

ασε με ρε γκανταλφ να χαρεις..

αν ήξερες μπαλα..θα εβγαζες λεφτα απο αυτη.
    ολα τα αλλα ειναι θεωρία και ειναι πολυ ευκολη...
    οποτε αστο και παμε παρακατω οκ?
    νταξει ξερεις εσυ καλυτερη μπαλα απο μενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ρε παιδια ελεος με το ΦΩΣ
    30 χρονων ειμαι και για καθε επιτυχια Ελληνικης ομαδας στο εξωτερικο ΟΛΕΣ οι εφημεριδες γραφουν υπερ, εκτος απο το ΦΩΣ που παντα επιανε το 1/10 της σελιδας.
    Για ονομα του θεου, πως υπαρχουν τετοιες φυλλαδες ακομα?

Για μενα ο Ολυμπιακος ειναι σαν την Ελλαδα!
    Εχει οπαδους και στελεχη, που δυστυχως κρατανε την εικονα χροοονια πισω, με γυφτια και τσατσιλικια!

Αντε να παιξουμε λιγο μπαλα, γιατι εχτες εβριζα ολη την ωρα
    29 είμαι και ένα έχω να πω σε όλους.
    Η μισή ελλάδα είναι ολυμπιακοί .... και αυτό σημαίνει ένα πράμα αγαπητοί μου!!!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    Ότι.... με 50% γάυρους δεν πήγε και δεν πρόκειτε να πάει ΠΟΤΕ μπροστά αυτή η χώρα.....
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

καλά-καλά... ο σκοπός δεν ήταν πoιός έχει πιο μεγάλη την ....γνώση.

Ο σκοπός είναι να σου πω , οτι κατά την γνώμη μου πάντα, δεν μου άρεσε η ΑΕΚ και να σου πω γιατί το λέω αυτό.

Λεφτά έβγαλα ενα διάστημα αλλά ουχι απο την μπάλα , που πραγματικά ποτέ δεν μου άρεσε όσο το καλάθι με το πλεχτό.

Περασμένα μεγαλεία (ψωνάραααα!)

Tespa...το παρατώ εδώ.

Gandalf

καλά-καλά... ο σκοπός δεν ήταν πoιός έχει πιο μεγάλη την ....γνώση.

Ο σκοπός είναι να σου πω , οτι κατά την γνώμη μου πάντα, δεν μου άρεσε η ΑΕΚ και να σου πω γιατί το λέω αυτό.

Λεφτά έβγαλα ενα διάστημα αλλά ουχι απο την μπάλα , που πραγματικά ποτέ δεν μου άρεσε όσο το καλάθι με το πλεχτό.

Περασμένα μεγαλεία (ψωνάραααα!)

Tespa...το παρατώ εδώ.

Gandalf
    καλα και εμενα δε με αρεσε η ΜΠαρτσα στο τελικο...με την Αρσεναλ...
    δε με αρεσε η Ιταλια που πηρε το παγκοσμιο..

ουτε εμενα με αρεσε η αεκ χθες..αλλα δε θα παρω το πιστολι ..
    να τους στησω στη γωνια..

και πανω απο ολα δε θα γιουχαρω την ομαδα μου.
    ο καθένας κανει οτι νομίζει....εσυ πιστευεις οτι αν γιουχαρεις ο Καπετανος θα μαθει τη μπαλα του Ανρι...ο Λύμπε θα τρέξει πανω απο 10 μετρα..ο Λακης θα βάλει γκολ..(ελα ..πλάκα κανω..) κτλ κτλ..

περιμένω βελτίωση..περιμενω Ντελιμπασιτσ...ΔΕ ΒΛΕΠΩ που θα παίξει ο Ζήκος..

αλλα ολα αυτα στη πορεια..οχι στο 3ο παιχνιδι...
    και τι παιχνιδι..το πιο σημαντικο της 3 ετιας μετα την καταστροφη.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

καλά αυτό το είπα απο την αρχή φίλε Duca.
    O Ζήκος έχει θέση στην ομάδα και μάλιστα στο κέντρο της άμυνας για να ανέβει ο Έμερσον στο κέντρο και πιο πάνω σαν κρυφός κυνηγός ο Λυμπερόπουλος (εκεί που παιζει κανονικά δηλαδή) και να έχεις τον Nτελί, σαν φουνταριστό.

Είναι παίκτες κλειδιά και αποτελούν το ελαφρυντικό για την ομάδα , δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό. Μαζί σου σε αυτό.

Για να δούμε κλήρωση σήμερα...

Gandalf

Και

μη με παρεξηγείς για το λαλακα ρε χανούμι...
    και αν ναι σου ζητω συγνωμη γιατι ειμαι και ευρωπαίος πλεον..και εχω και ενα επιπεδο...

αντε βιβα..

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗ ΚΙΟΛΑς...

ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟς ΧΘΕς..ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΜΕ..

μα αυτό σου λέω...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΝΟΜΑ...

Αρκεί η ομάδα να παίζει όπως στο Εδιμβούργο.. τι να το κάνεις το όνομα μετά;

Αν το έχεις συν αυτό βέβαια.. τότε θα είχαμε 25000 διαρκείας...αλλά μέχρι τότε και αν θα γίνει αυτό , έχουμε δρόμο ακόμα.

Gandalf

H "εκτενεστατη" αναφορα στην προκριση της ΑΕΚ απο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ DERBY δεν πειραξε κανέναν και πειραξε το φως που εχει την μιση πρωτη σελίδα και αν το διαβάσεις δεν λεει τίποτα περισσότερο η λιγότερο απ αυτα πυ ακούω σήμερα απο φίλους αεκτζίδες που ηταν γήπεδο χθες.

έλεος ρε παιδιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
    H "εκτενεστατη" αναφορα στην προκριση της ΑΕΚ απο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ DERBY δεν πειραξε κανέναν και πειραξε το φως που εχει την μιση πρωτη σελίδα και αν το διαβάσεις δεν λεει τίποτα περισσότερο η λιγότερο απ αυτα πυ ακούω σήμερα απο φίλους αεκτζίδες που ηταν γήπεδο χθες.

έλεος ρε παιδιά
    έλεος δε λες τιποτα..τι μας νοιαζει τι γραφει η εφημερίδα το φως..εμας τους ακετζήδες..??

δε μπορω να καταλάβω.

δε μπα να γραφει οτι γουσταρει.....στα φρυδια μας...και το ντερμπυ και η αλλη η φυλάδα..και δε πα να λετε...και οτι θελετε γαυροι βάζελοι..ολοι..

εμενα με ενδιαφέρει που εγραψε το κοντερ 5 μπαλακια..2 νικες...

προκριση..ΛΕΦΤΑ...

και οποιος χαλαστηκε...περαστικά του.

μακαρι να παει καλα και ο ολυμπιακος στο τσ.λ. και ο παο στο ουεφα..κτλ..και ας γραφουν οι φυλάδες οτι θελουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    έλεος δε λες τιποτα..τι μας νοιαζει τι γραφει η εφημερίδα το φως..εμας τους ακετζήδες..??

δε μπορω να καταλάβω.

δε μπα να γραφει οτι γουσταρει.....στα φρυδια μας...και το ντερμπυ και η αλλη η φυλάδα..και δε πα να λετε...και οτι θελετε γαυροι βάζελοι..ολοι..

εμενα με ενδιαφέρει που εγραψε το κοντερ 5 μπαλακια..2 νικες...

προκριση..ΛΕΦΤΑ...

και οποιος χαλαστηκε...περαστικά του.

μακαρι να παει καλα και ο ολυμπιακος στο τσ.λ. και ο παο στο ουεφα..κτλ..και ας γραφουν οι φυλάδες οτι θελουν.

+ 990

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 45.000 κοσμου αγανακτησας χτες...ευτυχώς χάσαμε!!!
    από zzr2005 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 01:15
  2. ατύχημα δικό μου με πεζό.... ευτυχώς αναίμακτο
    από Gandalf dr685sm στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 10:58
  3. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  4. Οι Πιο Περιεργοι Νομοι Του Κοσμου