Διάβασα και τις 7 σελίδες και έμεινα με μία απορία:
Αν αύξαναν τις ποινές φυλάκισης σε δολοφόνους και παιδεραστές πως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι από τους προλαλίσαντες?
Δηλαδή το κράτος είναι εξ ορισμού κακό και θέλει μόνο τα λεφτά μας, και για αυτό γκρινιάζουμε?
1700 η κλήση για κράνος και λίγα είναι. Και αν θές μην φοράς. Τώρα τι ζόρι τραβάτε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διατυμπανίζετε ότι είστε μονίμως κρανομένοι, δεν το καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου.
Πάντως χτές βράδυ κινήθηκα από Θησείο γιά Αγ. Παρασκευή, αργά το βράδυ, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο λίγοι ήταν ξεκράνωτοι. Άρα μάλλον τα, κατά τα άλλα εισπρακτικά-φορομπιχτηκά-ληστρικά, μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν.
Την τελευταία φορά που ήμουν Ζυρίχη μάζευα κατα μέσο όρο 2-3 φωτογραφίες την ημέρα για παράβαση του ορίου κατά 5-10 χλμ μέσα στην πόλη. Κατοστάρα φράγκα η καθεμία.
Αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και εξακολουθούμε και έχουμε τους ίδιους δρόμους, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.
Πάντως νομίζω ότι και οι ζητάδες δεν μας πολυσκοτίζουν πιά (ας θυμηθούν οι παλιότεροι δεκαετία 80) και οι δρόμοι βελτιώνονται σιγά σιγά και οι οδηγοί αυτοκινήτων, έστω από φόβο, προσέχουν λίγο παραπάνω.
(Μήπως ο Λιάπης πήρε χαμπάρι ότι δεν βγάζει από τον τζίρο και πάει να βγάλει από το κομμάτι?)