Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
EIΣΑΙ "ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΣ"?------------> κρατας αυτο που εχεις![]()
![]()
σωστόοοοος!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
σωστόοοοος!!!
![]()
Orange blood runs in my veins...
Τι ηθελε να πει ο ποιητης εδω;Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Aντε αλλη μια...
(λαστ σπαμ) ....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Και το μαμουθ διπλα που κολλαει;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
BMW ΘΑ ΕΙΝΑΙ..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
υ.γ.: ασε που ειναι ελεφαντας...εκτος και αν το κτμ το οδηγα κανας χομοσαπιενς..η κανας νεαντερταλ(οχι ολδμαν δε λεω για σενα..)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
..η κανας νεαντερταλ(οχι ολδμαν δε λεω για σενα..)![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δε σου μοιαζει με 1200GS;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...cause the place seems still alive...
Τα θέλω όλαΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
Γινεται?
Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για τις γνώμες σας, ειναι πολυτιμες. Όμως να αναφέρω καναδυο πραματάκια....Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Για να πω τη γνωμη μου φιλε(αν τη θελεις βεβαια) θα πρεπει να απαντησεις στις πιο κατω ερωτησεις,κ’ισως εχεις την απαντηση μονος σου:
1.Θελεις ογκωδη μηχανη να πουλας τη μουρη σου;
2.Προτιμας να κατεβαινεις απο πανω της και να εχεις ενα χαμογελο
σα του τζοκερ στο Batman;
3.Ψαχνεις χαμηλο βαρος,bucket θεση οδηγησης,ελαφρια αισθηση;
4.Μπορεις να αγνοησεις οτι after market μπορουν να δεχτουν οι αλλες,ενω σε καποιο υπαρχουν στανταρ(brembo,σωλ.υψηλης,White Power,κ.α);
5.Σε φτιαχνει το σημα στο μπρελοκ;;;
Και ισως βρεις το δρομο το σωστο φιλε...
Στη διαθεση σου για πληροφοριες
Υ.Γ.Ειμαι 1,77,οδηγουσα Transalp,το εχω 4 μηνες,εχω κανει 5500 χλμ μες στην Αθηνα και δεν εχω συναντησει τη παραμικρη δυσκολια,το μηχανακι ειναι με 2 λεξεις :ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Όσοι καβαλάνε μηχανή γουστάρουν να είναι μουράτοι ή γρήγοροι ή και τα δύο.
Εφ' όσων διαθέτω ένα κάρο λεφτά να πάρω κάποιο από τα 2 σαφώς θέλω να κάνω και το κομμάτι μου και νομίζω οτι ο καθένας θα το έκανε.
Τα δρομολόγια που κάνω στη μηχανή καθημερινά είναι Εθνική και Αττική οδό οπότε θέλω κατι ποοοοολύ στιβαρό και βαρύ. Αυτο μου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας οσο γελοιο κι αν ακουστεί σε μερικούς. Τώρα αν και τα 2 είναι ωραίες μουνοπαγίδες παιδια εγω δε φταίω, τα παράπονα στις εταιρίες(Έτσι κι αλλιώς εγω ήδη είμαι δεσμευμένος)
Πάντως και παπί αμα καβαλάς γκομενάκια βγάζεις (βλεπε γκομενες "ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ")
Τέλος και βασικό παρακαλώ αν θέλετε γραψτε μου οτι σχετικο για τα 2 παραπάνω μοντέλα και όχι κριτικες για το αν θέλω να κάνω μουρη. Δεν είμαι ο κλασσικός φλωρο-Ελληνάρας τρέντυ με την παντόφλα και ξεκράνωτος πάνω στη μηχανή αλλά δεν είμαι και άρρωστος με κόντρες και σούζες κτλ. Εκτος του οτι λυπαμαι τον εαυτό μου να τον στειλω το ΚΑΤ (πάλι) λυπαμαι και το μηχανάκι μου.
Τέλος θα ήθελα να πω οτι καβάλησα πρόσφατα το 950 ενος συνάδελφου και η μηχανή είναι μπόμπα το προβλημα μου για να έχω μια τελικη άποψη είναι πως/που μπορώ να κάνω και ένα test ride μια 1200GS?
Απλά είμαι της άποψης ότι τα ΚΤΜ είναι πολύ ζορισμένα μηχανάκια και επιφυλάσομαι για την αξιοπιστία τους. Το ΒMW μου φαίνεται πιο στρωτό μηχάνημα αλλα αν δεν έχει φρένα χωρίς ρεύμα αυτο με χλωμιάζει λίγο......
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους.
Καμια παρεξήγηση φίλε μου και συμφωνώ απόλυτα. Μ@λ@κιούλες όλοι κάνουμε το θέμα είναι να μη σε τσιγκλάει και η μηχανή αλλιως και το KLE που έχω και ντριφτ και σούζες και όλα τα κάνει αμα λάχειΑρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
το SuperEnduro φυσικά πάει καλύτερα από το HP2!!!!![]()
εγώ δεν έχω κανένα από τα δύο (990Adv / 1200GS) και ξέρω τι θα διάλεγα με κλειστά μάτια μεταξύ των δύο... αλλά το φίλο μας τον κόβω να παίρνει το BMW. και μεταξύ μας, μάλλον είναι η καλύτερη λύση για την περίπτωση του. μήπως θα σουζάρει ή θα ντριφτάρει? (δεν κατακρίνω, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο έτσι).
εν ολίγοις:
ΕΙΣΑΙ "ΗΡΕΜΟΣ" ? -------> παίρνεις BMW
ΕΙΣΑΙ "ΑΓΡΙΟΣ" ? --------> παίρνεις KTM
για μένα όλα είναι θέμα "γονιδίων" (και οδηγού και μηχανής). τώρα αν είσαι "μαλακός" και θες να το παίξεις "τσαμπουκάς", τρως τα μούτρα σου...
φιλικά πάντα!!!![]()
![]()
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να τα είχα και τα 2 ετσι για να γουστάρω ανάλογα με το πως ξυπνησα το πρωί!!!!!!! Τα λεφτά όμως δεν ήρθαν σε μένα, πηγαν σε κάτι Βαρδινογίαννηδες που πάνε με σωφερ και μπατσοσυνοδεία. χαχαχαχαχαχαχα
Καλαποθαράκος στη Φιλολάου..Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
Τέλος θα ήθελα να πω οτι καβάλησα πρόσφατα το 950 ενος συνάδελφου και η μηχανή είναι μπόμπα το προβλημα μου για να έχω μια τελικη άποψη είναι πως/που μπορώ να κάνω και ένα test ride μια 1200GS?
Να του ζητήσεις να τεστάρεις και ΚΤΜ και BMW και Tiger
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτό κατά πόσο ισχύει ρε παίδες????Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
Απλά είμαι της άποψης ότι τα ΚΤΜ είναι πολύ ζορισμένα μηχανάκια και επιφυλάσομαι για την αξιοπιστία τους.....
Όταν η πόλη κοιμάται.......
αμα μιλαμε για την τρομπα συμλεκτη...ισχυει.αλλο σταΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
αυτό κατά πόσο ισχύει ρε παίδες????
5000χλμ και αλλο ποτε.αλλα δεν φταιει
η κτμ αλλα η μαγγουρα και
η κτμ για να βοηθησει το γνωστο προβλημα
τις δεινει τσαμπα που λεει ο λογος.
τεσπα ...η κτμ δεινει 3 χρονια εγγυηση και
οδικη βοηθεια για τα λσι8.
μπεμβε και ο βαγιανελης στην βουλιαγμενης
για τεστ ραιντ.
![]()