ΣΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ...
δε νομιζω η ομαδαρα του πρασινου λαου να εχει προβλημα να κανει 2 νικες...
μιας και λενε οτι πανε για το ουεφα.
Metalurg Z 3η από το τέλος στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με 2 βαθμούς σε 4 αγώνες.
Έχει δεχθεί 7 γκολάκια και μονο ένα στο ενεργητικό της φέτος.
Η ιστορία της αλλά και το παρών δεν δείχνει πως μπορεί να απειλείσει .....
Αποτελείτε από Ουκρανούς και Γεοργιανούς παίκτες...
Αν φέρει θετικό αποτέλεσμα θα είναι είδηση στο site της ουέφα
Μια χαρά μας έκατσε νομίζω:smilea:
The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ!!
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Ηταν ότι πρέπει κλήρωση! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε φέτος!
Forca ΠΑΝΑΘΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
μεγαλε στις διαμάχες βρισκεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ!!
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!![]()
![]()
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ..:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μεγαλε στις διαμάχες βρισκεσαι...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ..:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μεγαλε στις διαμάχες βρισκεσαι...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.....ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ STICKY TO ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ?
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιο πιθανό πάντως να το σηκώσει... η Μεταλούργκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.....ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ STICKY TO ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ.....![]()
![]()
οκ οκ πλάκα κάνω...
μακάρι φιλαράκι αλλά όπως βλέπω το ελληνικό ποδόσφαιρι ασχέτως ομάδας... πάλι μεταξύ μας θα τσακωνόμαστε...
όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ?
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(τρελός είσαι, ποιος είναι με τον bbko;![]()
![]()
)
βαζελός είμαι (λέμε τώρα) αλλά σιγά μην ελπίζω οτι θα φτάσει ποτέ ελληνική ομάδα να σηκώσει κούπα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δηλαδή αν κάνουμε μία καλή νική εντός κα ισοπαλία εκτός σε χαλάει???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αλλά ξέχασα εσείς τις εκτός έδρας νίκες τις έχετε βούτυρο στο ψωμί σας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ωραία .......είχαμε τον Μικρό Κόκκαλη και έλεγε περί κατσαρολικων , τώρα έχουμε και μερικούς Πράσινους...
Ρε παληκάρια... μην τσακώνεστε. Έχω μια ωραία σειρά Tefal να σας δώσω.. γυαλιστερά-γυαλιστερά είναι και συνάμα αντικολητικά.
Καλή τύχη στις Ελληνικές ομάδες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
τουλάχιστον εμάς τα λένε οι οπαδοί που δικαιώνται να κάνουν όνειρα (και το καλοκαίρι ειναι και μεγαλύτερα )Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ωραία .......είχαμε τον Μικρό Κόκκαλη και έλεγε περί κατσαρολικων , τώρα έχουμε και μερικούς Πράσινους...
Ρε παληκάρια... μην τσακώνεστε. Έχω μια ωραία σειρά Tefal να σας δώσω.. γυαλιστερά-γυαλιστερά είναι και συνάμα αντικολητικά.
Gandalf
στους ακατονόμαστους τα ξεστόμιζε ο πρόεδρός τους....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μιλάμε για θράσος....
Υ.Γ. "είτε με τον Ολυμπιακό πέζουμε είτε με τη Ρεάλ οφείλουμε να είμαστε σοβαροί".....βγαλμένο από τη βίβλο του ποδοσφαίρου που λέει και ο Πανούτσος....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ EURO ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΜΕ....