Σαν σήμερα
Στις 24 Αυγούστου του 1962, δόθηκαν στην κυκλοφορία, οι νέες Εθνικές Οδοί Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σαν σήμερα
Στις 24 Αυγούστου του 1962, δόθηκαν στην κυκλοφορία, οι νέες Εθνικές Οδοί Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Εγω που περασα τις προαλλες (καμποσες φορες) , ειδα οτι το κρατος σεβεται την Πολιτιστικη Κληρονομια και εχει αφησει τους δρομους αθικτους απο τοτε.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Σαν σήμερα
Πλακα-πλακα γινονται καποιες ενεργειες στο μεγαλυτερο κομματι του δρομου Αθηνων-Λαμιας τα τελευταια χρονια, και φαινεται.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ναι, ναι κ όμως φαίνεται!!!! οι δρόμοι έχουν γίνει η καλύτερη πίστα Εντούρο στην Ελλάδα ever!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω που περασα τις προαλλες (καμποσες φορες) , ειδα οτι το κρατος σεβεται την Πολιτιστικη Κληρονομια και εχει αφησει τους δρομους αθικτους απο τοτε.:rotflmao: :rotflmao:
Πλακα-πλακα γινονται καποιες ενεργειες στο μεγαλυτερο κομματι του δρομου Αθηνων-Λαμιας τα τελευταια χρονια, και φαινεται.![]()
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ειναι διατηρητεες;
:hypnotize
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ναι! έχεις......ΔΙΚΙΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ειστε αχάριστοι !!!!!
Σε ποια άλλη χώρα μπορείς να πέσεις...να συρθείς 500 μετρα....και να μην σκιστούν τα ρούχα σου ???
Ο συντελεστης τριβής των ελληνικών δρόμων σκέφτεται τα ρούχα σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
e kala nte exoume kai mia olokliri istoria pano se arxaia antikeimena,ktiria ktl!![]()