Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: KTM 990 ή ΒΜW 1200 Adventure?

  1. #46
    οδηγώ ΚΤΜ αναπνέω ΚΤΜ Το avatar του/της atom7ktm
    Εγγραφή
    28/06/2006
    Μηνύματα
    112
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
    ...το θέμα είναι να μη σε τσιγκλάει και η μηχανή...
    γι αυτό και είπα ότι σε κόβω να παίρνεις το BMW. εσύ θες να ΜΗΝ σε τσιγκλάει η μηχανή, κάτι απίθανο για τα ΚΤΜ. προσωπικά, μόνο και μόνο το πορτοκαλί μου ξυπνάει άγρια ένστικτα.

    anyway, το ΚΤΜ θα σε κ@υλ..νει να παίξεις μαζί του ενώ το BMW να πας άνετα και ήσυχα σαν κύριος στη δουλειά σου. αυτό είναι το πραγματικό δίλλημα. για μένα και για την ηλικία μου, διαλέγω ΚΤΜ. για σένα (από τα λεγόμενα σου) μάλλον καλύτερα να πάρεις το BMW.

    αφού σου αρέσουν και τα δύο το ίδιο, μετά το test ride κάτσε και σκέψου σε ποια κατηγορία ανήκεις. στους "ήρεμους" ή στους "άγριους". χωρίς ίχνος υποτίμησης προς καμία από τις δύο κατηγορίες ανθρώπων!



    edit: ξέχασα να σου πω, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας. αν είσαι συνειδητοποιημένος "ήρεμος" ή όχι. δηλαδή, μην πάρεις το BMW και μετά σε κάποιο φανάρι ανάβοντας πράσινο δεις το ΚΤΜ δίπλα σου να σε αφήνει πίσω σουζάροντας και αισθανθείς μαλάκας που δεν το πήρες! πρέπει να τα σκεφτείς όλα αφού είσαι σε τέτοιο δίλλημα...
    Orange blood runs in my veins...

  2. #47
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Kοιτα φιλε Καπτεν,
    η αληθεια ειναι πως συμφωνα με το προφιλ σου εκτιμω πως βρισκεται το GS,χωρις αυτο να ειναι κακο,ειναι δυο εντελως διαφορετικες μηχανες μα αν μετακινεισαι κυριως Εθνικη θα σε βοηθησει περισσοτερο το ΒΜW,θαρρω πως εισαι γενικα ηρεμος οδηγος και θελεις να παραμεινεις.
    Το ΚΤΜ ειναι για περισσοτερη αδρεναλινη,ποιος θα το πιστευε πως εγω θα κυνηγιεμαι στα φαναρια(προερχομενος απο Transalp),θα ντριφταρω κ.α,σε κανει Ινδιανο,δε μπορεις να οδηγησεις ηρεμα αυτη τη μηχανη...!
    Οσο για τη λεξη μουν....δα,ελα τωρα,δε νομιζω πως εισαι απ’τους χαιστες που ψαχνουν μτχ SLK εισαγωγης μηπως και τους κοιταξει καμια γκομενα,ελα τωρα,δε το θελεις για αυτο!
    αφιερωμενο:


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950 souza.33582784-m.r.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	59095
    ...cause the place seems still alive...

  3. #48
    BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Εγγραφή
    25/05/2004
    Μηνύματα
    3.596
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

    αφιερωμενο:

    :hypnotize

    Αυτή την παραλλαγή με την φωτοσοπιά του οδηγού του GS πάνω στο LC8 δεν την είχα δει....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

    Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

  4. #49
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    :hypnotize

    Αυτή την παραλλαγή με την φωτοσοπιά του οδηγού του GS πάνω στο LC8 δεν την είχα δει....
    χαχα,εχω κι αλλη,


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950 souza.33582788-m.r.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	59096
    ...cause the place seems still alive...

  5. #50
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Αντε τωρα παλι,με πορωσατε...


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950.18267145-m.r.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	59097
    ...cause the place seems still alive...

  6. #51
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Fuck,μικραινοντας τη φωτο,χαλαει η αναλυση...


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950 souza 33582793-m.r.jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	59098
    ...cause the place seems still alive...

  7. #52
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Κι αυτη...


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950.15372308-m.r.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	24,5 KB 
ID:	59102
    ...cause the place seems still alive...

  8. #53
    Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για τις γνώμες σας, ειναι πολυτιμες. Όμως να αναφέρω καναδυο πραματάκια....

    Όσοι καβαλάνε μηχανή γουστάρουν να είναι μουράτοι ή γρήγοροι ή και τα δύο.

    Εφ' όσων διαθέτω ένα κάρο λεφτά να πάρω κάποιο από τα 2 σαφώς θέλω να κάνω και το κομμάτι μου και νομίζω οτι ο καθένας θα το έκανε.

    Τα δρομολόγια που κάνω στη μηχανή καθημερινά είναι Εθνική και Αττική οδό οπότε θέλω κατι ποοοοολύ στιβαρό και βαρύ. Αυτο μου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας οσο γελοιο κι αν ακουστεί σε μερικούς. Τώρα αν και τα 2 είναι ωραίες μουνοπαγίδες παιδια εγω δε φταίω, τα παράπονα στις εταιρίες (Έτσι κι αλλιώς εγω ήδη είμαι δεσμευμένος)
    Πάντως και παπί αμα καβαλάς γκομενάκια βγάζεις (βλεπε γκομενες "ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ")

    Τέλος και βασικό παρακαλώ αν θέλετε γραψτε μου οτι σχετικο για τα 2 παραπάνω μοντέλα και όχι κριτικες για το αν θέλω να κάνω μουρη. Δεν είμαι ο κλασσικός φλωρο-Ελληνάρας τρέντυ με την παντόφλα και ξεκράνωτος πάνω στη μηχανή αλλά δεν είμαι και άρρωστος με κόντρες και σούζες κτλ. Εκτος του οτι λυπαμαι τον εαυτό μου να τον στειλω το ΚΑΤ (πάλι) λυπαμαι και το μηχανάκι μου.

    Τέλος θα ήθελα να πω οτι καβάλησα πρόσφατα το 950 ενος συνάδελφου και η μηχανή είναι μπόμπα το προβλημα μου για να έχω μια τελικη άποψη είναι πως/που μπορώ να κάνω και ένα test ride μια 1200GS?

    Απλά είμαι της άποψης ότι τα ΚΤΜ είναι πολύ ζορισμένα μηχανάκια και επιφυλάσομαι για την αξιοπιστία τους. Το ΒMW μου φαίνεται πιο στρωτό μηχάνημα αλλα αν δεν έχει φρένα χωρίς ρεύμα αυτο με χλωμιάζει λίγο......

    Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους.


    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ GSΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ 07 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ABS ΤΟ CONTINETAL TEVES ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ R 1200 R ( ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ) . ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ABS ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΡΡΡΡΡ!!!!) . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΥ ΤΟΥ 990 ΕΙΝΑΙ 230 ( ΡΕΖΕΡΒ. 22)
    ΤΟΥ GSA ΕΙΝΑΙ 252 ΟΧΙ ΛΙΓΑ ( ΡΕΖΕΡΒ. 33)
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ( ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ) 12 KGR ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣIΔΕΡΑ STANDARD ΣΤΟ GSA!!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΜ ΒΓΑΖΕΙ 89 ΙΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ ( 0-300) ΚΑΙ ΤΟ GSA 92 ΙΠΠΟΥΣ ( ΜΟΤΟ ) Η ΄ 89,7 ( 0-300) ΜΕ 0 ΚΛΜ !!
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ GSA DE ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 990 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ 950 ( ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ KTM !! )
    H ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ( G S ADVENTURE ) EINAI ΠΟΛΥ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ!
    ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!! ΕΝΩ ΤΟ GSA ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ( ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ).
    ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ( HELLINSTORE 18 KTM, ΠΕΙΡΑΙΑΣ----- MOTO ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΛΕΩΦ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΒMW )
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΗ!!!

  9. #54
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536
    Παρε τον καλο το Δρομο αγνωστε φιλε και θα ανταμειφθεις...


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950.16941206-s.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	34,6 KB 
ID:	59451
    ...cause the place seems still alive...

  10. #55

    Re: KTM 990 ή ΒΜW 1200 Adventure?

    Εγώ να ξαναρωτήσω...


    Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
    Γενικά είμαι αναβάτης που κυκλοφορει περισσότερο στην Αθήνα παρά ταξίδια. Εκτός Αθηνών φεύγω λίγες φορές το χρόνο αν και τρελαίνομαι για ταξίδια.
    Γιατί θες το adventure και όχι το "απλό" GS?

    Θα κινείσαι μέσα στην Αθήνα με + τόσα κιλα (πρόβλημα), + αρκετό όγκο (πάλι πρόβλημα) και + παραπάνω καύσιμο (άχρηστο)

    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

    Le Servonais

  11. #56
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    03/08/2006
    Μηνύματα
    314

    Re: KTM 990 ή ΒΜW 1200 Adventure?

    Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλα,

    είμαι στο εξής δίλημα.... σκέφτομαι συντομα να πάρω καινούρια αρρωστια και είμαι ανάμεσα σε KTM 990 & ΒΜW 1200 Adventure. Και τα δυο μηχανάκια μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά επειδή τα λεφτά ειναι πολλά και αν πάρω μια εκ των δυο μάλλον θα την κρατήσω πολύ καιρο βρίσκομαι σε δίλημα.

    Γενικά είμαι αναβάτης που κυκλοφορει περισσότερο στην Αθήνα παρά ταξίδια. Εκτός Αθηνών φεύγω λίγες φορές το χρόνο αν και τρελαίνομαι για ταξίδια.

    Παρακαλώ πολυ όσοι έχετε κάποιο απο τα δύο αυτά υπερεργαλεία γράψτε μου μια γνώμη περί συμπεριφοράς, κόστους συντήρησης ή οποιαδήποτε γνώμη/ άποψη έχετε.

    Ευχαριστώ
    Αγαπητε,
    Εχω την BMW R1200GS και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Εχω κανει δυο ταξιδια στο εξωτερικο, ενα Ιταλια (2500χλμ) και πριν 2 μηνες Ισπανια (5000χλμ) και παρα πολλα στην Ελλαδα.Η μηχανη ηταν φορτωμενη συνολικα 410κιλα.Δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα.Πολυ ευκολη στην οδηγηση της και πολυ ανετη.Μεσα στην πολη ειναι αρκετα ευκολη στην οδηγηση.
    Επισης εχω κανει και μαθηματα enduro στου Σπανου στο Λουτρακι και εχω κανει και παρα πολυ χωμα μ αυτη.Και οχι απλο χωμα, οπως πιστευουν μερικοι οτι αυτη η μηχανη ειναι ικανη.Την εχω βαλει και σε μια μικρη πιστα enduro.Στο χωμα ειναι απαιχτη.Παντα βεβαια για την κατηγορια της.
    Κοστος συντηρησης; Δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 180ευρω για σερβις.Καθε 10000χλμ γενικο σερβις και σημερα εκανα το σερβις των ανα 5000χλμ,λαδια δηλαδη.50ευρω εδωσα.Το R1200GS Adventure ειναι η R1200GS αλλα με μεγαλυτερο ντεποζιτο,λιγο πιο ψηλο και διαφορα αλλα καλουδια.
    Και το ΚΤΜ καλο ειναι,πολυ καλο θα ελεγα.Δεν εχω αποψη γι αυτη τη μηχανη αλλα ακουω οτι ειναι πολυ καλη και αρκετα επιθετικη.
    Ομως αφου την θες για Αθηνα πιο πολυ και οχι για ταξιδια, ειναι κριμα να παρεις μια απο τις δυο μηχανες και φυσικα ακομα πιο κριμα να παρεις την R1200GS Adventure.Κριμα και για σενα και για τις μηχανες.Απο κει και περα ομως ειναι δικο σου θεμα.

  12. #57
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγγραφή
    20/06/2006
    Μηνύματα
    536

    Re: Re: KTM 990 ή ΒΜW 1200 Adventure?

    Και το ΚΤΜ καλο ειναι,πολυ καλο θα ελεγα;;;;;;;;;;;;

    Ηιιιιιιιι,
    ιεροσυλιαααααα,
    ουουουουου σιξσιξσιξσιξσιξσιξ
    Αντιιιχριστε...

    Ακου εκει...και το ΚΤΜ καλο ειναι...
    Με συγχυσες πρωι πρωι
    Ε,λοιπον δε φταιω εγω:


    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950 souza.33582784-m.r.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	59685
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

  1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. KTM 990 Adventure η bmw gs 1200.ποια ειναι καλυτερη
    από taksidiotis25 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 05:28
  3. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07
  4. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF