Εχεις πάει κανείς??
Ποια κερκίδα ειναι η καλύτερη για να κάτσεις??
Για να βολτάρεις στα paddocs πρέπει να έχεις vip pass??
Για ρίχτε καμια πληροφορία!!
![]()
![]()
![]()
Εχεις πάει κανείς??
Ποια κερκίδα ειναι η καλύτερη για να κάτσεις??
Για να βολτάρεις στα paddocs πρέπει να έχεις vip pass??
Για ρίχτε καμια πληροφορία!!
![]()
![]()
![]()
Το μερος ειναι απλα φανταστικο.Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο μαζευονται ανω των 200000 θεατων.Το 2005 κοπηκαν 222312 εισητηρια ολο το τριημερο.Ειναι η μοναδικη πιστα που εχει τετοια σχεδιαση ωστε οπου και να κατσεις βλεπεις το 70-80% του αγωνα μια και οι κερκιδες που εχουν κατασκευη σταδιου επιτερπουν κατι τετοιο.
Υπαρχει μεγαλη προσελευση κοινου και παροτι ειναι τελευταιος αγωνας της χρονιας κατι που σημαινει οτι σχεδον και οι τρεις κατηγοριες εχουν κριθει,γινεται το αδιαχωρητο.
Χρειαζεται οπωσδηποτε κλεισιμο εισητηριων και δωματιων απο πολυ νωρις και τωρα ισως να ειναι ηδη πολυ αργα.Αποτι εχω υποψη μου τα εισητηρια που πωλουνται μεσω διαδικτυου εχουν ηδη γινει αναρπαστα.
Στον δικτυακο τοπο www.circuitvalencia.com θα βρεις οτιδηποτε πληροφοριες χρειαστεις.Παντως εγω θα προτιμουσα την μπλε η την κοκκινη ζωνη των κερκιδων αν θελεις την αποψη μου.
Προσβαση στα paddock γινεται μονο με vip καρτα αλλα την πεμπτη πριν τον αγωνα υπαρχει η ισπανικη εκδοχη του Day of the Champions που γινεται και στο Donington Park και απο τις 1300 το μεσημερι εως τις 2000 το απογευμα το pit lane ειναι ανοιχτο και με ενα συμβολικο εισητηριο 5 ευρω μπορεις να δεις απο κοντα και να παρεις αυτογραφα απο αναβατες και να βγαλεις φωτογραφιες απο μοτο ομαδες κλπ.Περσι που ειχα παει για πρωτη φορα στη Βαλενθια αυτη η μερα ηταν ενα τεραστιο πανηγυρι.Λαοθαλασσα ειναι η πιο καταλληλη λεξη.
Για μενα ειναι το νουμερο ενα event στο ημερολογιο των MotoGp και αυτο θα το καταλαβεις οταν πας και ακουσεις την Κυριακη τις ιαχες των 120000 aficionados!![]()
![]()
Thanks!!!
![]()
![]()
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά...... Μας βολεύει η ημερομηνία, και θα γίνει και η απονομή τιτλου στη χρονιά της μεγάλης ανατροπής....
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης