Πραγματικα δεν ηξερα που να το postαρω , εδω η στις διαμαχες....?
Αλλα επειδη με τον γαυρο αξιζει μονο μονο να γελας ....ιδου....
Ημουν διακοπες και το επαναλαμβανομενο φλουτσου-φλουτσου της θαλασσας , χαϊδευε τις πατουσες μου.... διαπιστωσα οτι ο και ο τριτος φραπες ζεσταθηκε πριν τον τελειωσω .... ειχαν προηγηθει τρεις νικητηριες παρτιδες ταβλι , μια αποτυχημενη προσπαθεια αναγνωσης ενος βιβλιου , δυο σκοτωμενες μυγες , και αρκετες επιδειξεις της απαραμιλης κολυμβητικης μου τεχνικης......
Προβληματισμενος αν θα πρεπει να αρχισω τις μπυρες η να παραγγειλω αλλο ενα φραπε , μου ηρθε η εμπνευση να φτιαξω το γαυροσταυρολεξο.....αμεσως , αποτιναξα το γλυκο πεπλο της καλοκαιρινης ραστωνης και καταπιαστηκα με την ιδεα μου...
OΡΙΖΟΝΤΙΑ
1α Ιστορικός Αθηναϊκός ποδοσφαιρικός σύλλογος
1β Για ποσο θα εξευτελίζεται ο γαύρος?
2α Ηλικιακός χαρακτηρισμός των μεταγραφών του γαύρου.
3α Δεν έχει ποτέ ο γαύρος στην Ευρώπη.
3β Δεν έχει ποδοσφαιρική ο γαυρός γενικώς.
4α Επαναλαμβανόμενος δίφθογγος μετά από τις απογοητευτικές εμφανίσεις του γαύρου.
4β Δεν ήταν ποτέ ο γαύρος
4γ Το πείραμα της Ν.Φιλαδέλφειας
5α Γράμματα που υποδηλώνουν την ποιότητα του παθητικού σεξ που προσφέρει ο γαύρος στην Ευρώπη.
5β Κατά δήλωση του προέδρου ο γαύρος θα κατακτήσει το CH - L ………..
5γ Επιφώνημα που συνδυάζεται με κάθετη κίνηση του βραχίονα από το ύψος του θώρακα προς τους αντρικούς γεννετίσσιους αδένες.Πολύ προσφηλές σαν απάντηση στους γάυρους.
6α Ασήμαντη Ευρωπαϊκη ομάδα που ανδρώθηκε από τις ''υπηρεσίες'' του γαύρου.
6β …ναν Βιβλικό πρόσωπο το οποίο χαρακτηρίζει την μοναδική σεξουαλική πράξη που κάνουν οι γάυροι.
7α Γηπεδική επναλομβανόμενη ιαχή , ακούγεται στις ήττες του Γαύρου.
7β Έτσι χαρακτηρίζεται η φθίνουσα πορεία του γαύρου στην Ευρώπη.
8α Εννοιολογικά συνδεδεμένα με τον γαύρο.
8β Γράμμα του Αλφάβητου που θυμίζει….γαύρο.
8γ Θα είναι αν αποσυρθεί ο γαύρος από κάθε Ευρωπαϊκη αξίωση.
ΚΑΘΕΤΑ
1α Η ''ταρίφα'' που κόβει ο γαύρος στην Ευρώπη.
2α '……..μωρή χαμούρα!!'' ….απευθυνόμενοι στους γάυρους γενικά , απαξιωτική έκφραση.
2β Ξενικο υποδηλωτικό συγκατάβασης , το χρησιμοποιούμε όταν ακούμε παπαρολογίες από τους γαύρους.
3α Πλάσματα από τον ''Αρχοντα των δαχτυλιδιων'' , μοιάζουν εκπληκτικά σε τρόπους και συμπεριφορά με τους γάυρους.
3β Αρχικά κρατικής υπηρεσίας , αηδιαστικής όσο και οι γαύροι.
4α Δεν μου βγαίνει τίποτα , βάλτε ΑΗ
4β (Αγγλ.) He is very……. Έκφραση που ταιριάζει στον γάυρο όταν σκύβει.
5α Ιδιωματικό επιφώνημα , όμοιο με το ΕΜ….ακολουθειτε από το ''…..δεν ήξερες , δεν ρώταγες?'' πολύ γνωστό στους κύκλους των γαύρων.
6α Γνωστός Ευρωπαίος κατ' επάναληψη βιαστής του γαύρου.
7α Αρχικά της διοργάνωσης που ''διαπρέπει'' ο γάυρος.
7β Την ζητούν οι ποδοσφαιριστές του γαύρου μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια στο εξωτερικό.
8α '…. , …. Μανα μ ΄ '' επιφώνημα στην αρχή της έκφρασης , πολυειπωμένο από τους γαύρους.
8β ΝΕΝ …. Δεν βγαίνει κάτι γαμότο!!!
9α (αρχικά ) Οργανισμός Τραγελαφικών Φιλάθλων…..οι γαύροι
10β Πανεπιστημιακή σχολή στην Αθήνα , οι γαύροι λογω IQ την βλέπουν με τα κυάλια.
11α Γερμανικό πρόσταγμα , συνοδέυεται από τα Ζοφορτ και Σβαϊν……όταν ξαναπαίξει ο γαύρος με Γερμανική ομάδα , θα τα θυμηθει….
12α Περιοχή κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου….για να μην ξεχνίομαστε , γαμιέτε ο Θρύλος και ο Πειραιάς.
12β (Αρχικά) …Πυροσβεστικη Υπηρεσια….για να μην ξεχνίομαστε , γαμιέτε ο Θρύλος και ο Πειραιάς
13α Ακατάπαυστος , αδιάληπτος ….. Όπως ο διασυρμός του γαύρου…..
14α Βλέπε 5α…..
14β Έχει τελεσθέι στα εγκεφαλικά κύτταρα όλων των οπαδών του γαύρου.