Σήμερα το απόγευμα, γύρω στις πέντε, ένα νέο παλικάρι από το Ηράκλειο, με μια πράσινη KAWASAKI SS καρφώθηκε στη πόρτα του οδηγού ενός ROVER που οδηγούσε μια ανεγκέφαλη πενηντάρα. Και τα δύο οχήματα πήγαιναν προς Άγιο Νικόλαο, η μότο ήταν πίσω από το αυτοκίνητο, η κότα (αν και είναι ύβρης για τα ζώα) που το οδηγούσε θεώρησε καλό να κάνει αναστροφή για να μπει σε συγγενικό της βενζινάδικο. Αποτέλεσμα οδηγός μότο, οδηγός και συνοδηγός αυτοκινήτου διαμελισμένοι, και τρία άλλα άτομα νομίζω, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τραυματισμένα.
Πυροσβέστες το αναφέρουν σαν ένα από τα φριχτότερα ατυχήματα που έχουν δει. Οι ηλίθιοι των τοπικών καναλιών έδειξαν !!! εικόνες όπου φαίνονται η μότο μία άμορφη πράσινη μάζα, το κράνος μαύρο, λειωμένο και το παλικάρι μισοσκεπασμένο με ένα άσπρο σεντόνι, από όπου περίσσευαν οι μοτοσυκλετιστικές μπότες.
Παιδιά φρικτό θέαμα. Τρέμω ακόμα είναι βράδυ. Και για να διευκρινίσω, τις εικόνες τις είδα από την τηλεόραση.
Παιδιά μην αρχίσετε τα ποστ του τύπου «κρίμα το παλικάρι» ή «εύχομαι εκεί ψηλά να τρέχει με την KAWASAKI του» .Παιδιά εκεί πάνω δεν υπάρχει τίποτε. Το παλικάρι θα λειώνει κομματιασμένο στην γη.
Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Και όχι να γίνει με το να γίνουμε δημοτικοί σύμβουλοι όπως προτείνει κάποιος.
Προτείνω ορισμένα πράγματα προς συζήτηση. Π.χ. συνδρομή στο φόρουμ με το οποίο θα πληρώνεται δικηγόρος για παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των θυμάτων. Γράμματα στην πολιτική και «στρατιωτική» ηγεσία των στρουμφ για ένταση της αστυνόμευσης στις «εθνικές» οδούς. Κακά τα ψέματα. Ο Έλλην θέλει βούρδουλα. Πριν πέντε μήνες περιπολικό των στρουμφ τσίμπησε κότα που έκανε μπροστά μου ανατροφή για να μπει σε βενζινάδικο, έξω από τη Γεωργιούπολη. Ελπίζω να της πήρε το δίπλωμα.
Ενημέρωση μέσω αγγελιών στο τύπο και γενικά φασαρία. Θέλω να καταλάβετε ότι μας θεωρούν αναλώσιμους.
Παιδιά μην τρέχετε στις «εθνικές» οδούς. Κίνδυνος θάνατος. Και μεγάλη προσοχή σε κάθε αμάξι που οδηγεί κότα. Σε αυτό το τομέα είμαι απόλυτα ρατσιστής. Και ζητώ συγνώμη από τα ζώα που μεταφορικά δανείζομαι το όνομα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά έχουν περισσότερο μυαλό.