thanx an kai i taxitita pou ebgal ine poli megali gia tin grami mu!![]()
107 καλα ειναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όλα έτοιμα τα θες...![]()
ο φίλος εννοεί να πας να κατεβάσεις κάποιο τυχαίο μεγάλο αρχείο για να δεις που "σταθεροποιείται" το download σου
πάρε π.χ. αυτό
http://ftp.ntua.gr/pub/FreeBSD/ISO-I...i386-disc2.iso
(όταν σταθεροποιηθεί σταματάς, εκτός αν σκοπεύεις να στήσεις BSD οπότε ... συλλυπητήρια![]()
![]()
)
ουφ! δε βγαζω ακρη! με μπερδεψε και bart!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο,τι να'ναι σε 10 πανω 10 κατω θα τα χαλασουμε!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αφού κατεβάσει 3-4 Mb και "σταθεροποιηθεί", ε αυτή είναι η ταχύτητα (μικρή, μεγάλη, όπως την έχει ο καθένας, δε θα τα χαλάσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
![]()
)
Βασικα εγραδε 304kbps, ενω εχω 384.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αφού κατεβάσει 3-4 Mb και "σταθεροποιηθεί", ε αυτή είναι η ταχύτητα (μικρή, μεγάλη, όπως την έχει ο καθένας, δε θα τα χαλάσουμε![]()
)
Στην αρχή πάντα βλέπεις κάτι πολύ μεγαλύτερο από το φυσιολογικό... μετά πέφτει και σταθεροποιείται (αν είναι αρκετά μεγάλο το αρχείο)Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Βασικα εγραδε 304kbps, ενω εχω 384.![]()
Akrivws opws ta leei o Lewnidas.
Katevazeis ena megalo arxeio apo to ftp tou Metsoviou (axiopistos server entos Elladas me arketo bandwidth) kai vlepeis pou statheropoiite to download.
Etsi an exeis sindesi 768, theoritika prepei na deis taxita 768/8 = 96 KB/sec. Auto einai to theoritiko megisto. E, kopse apo edw kai apo ekei erxete kati mirkotero
Egw gia paradeigma pou exw diktio apo panepistimio pianw 4200 KB/sec sto xalaro![]()
Ta speedtest kai ta loipa utils kala einai kai auta, alla oi pragmatikes metriseis (opws edw me download) mou aresoun kalytera![]()
Ego anabathmistika simera, exo ote grami meso HOL, apo 384 egina 768, Braxami.
To download mu apo 38 kbps exi pai mono 45. Profanos i hol exi bali kofti, tha thelun na anabathmiso kai tin sindromi se autus.....
![]()
Σου 'χουν πει ότι είσαι γκρινιάρης ε; Περίμενε να ανακοινωθεί κάτι και μετά γκρίνιαξεΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Ego anabathmistika simera, exo ote grami meso HOL, apo 384 egina 768, Braxami.
To download mu apo 38 kbps exi pai mono 45. Profanos i hol exi bali kofti, tha thelun na anabathmiso kai tin sindromi se autus.....
![]()
![]()
(μάλλον δωρεάν θα γίνει και από τους ISPs η αναβάθμιση)
Αυτό πιστεύω και εγώ![i]...(μάλλον δωρεάν θα γίνει και από τους ISPs η αναβάθμιση) [/B]![]()
![]()
Η FORTHnet ήδη ανακοίνωσε το διπλασιασμό και των συνδρομών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι...
Στο μεταξύ εδώ σέρνεται το δίκτυο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Καλά ρε συ Λεωνίδα, που είναι το "εκεί", που σέρνεται το δίκτυο και κατεβάζεις με 2,5mb/s?
Θέλω να έρθω κι εγώ, δεν έχω πρόβλημα αν σέρνεται...![]()
Πάντως, σχετικά με τις αναβαθμίσεις των παροχέων, όπως πάνε τα πράγματα όλοι θα τις κάνουν κι έτσι όλοι θα έχουν ταχύτητα πρόσβασης ίδια με την ταχύτητα της γραμμής τους... Απλά χρειάζεται λίγη υπομονή, για να ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις σε όλα τα dslams, να σταματήσουν τα disconnections και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι...
![]()
![]()
Και η HOL έχει διπλασιάσει πλέον όλους τους συνδρομητές BroadbandPackΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Η FORTHnet ήδη ανακοίνωσε το διπλασιασμό και των συνδρομών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι...![]()
Nai min angwneste, oloi tha anavatmisoun aliws tha tous faei i marmaga! (antagwnismos)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Η FORTHnet ήδη ανακοίνωσε το διπλασιασμό και των συνδρομών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι...
Στο μεταξύ εδώ σέρνεται το δίκτυο
Pantws Leonida ontws sernete to diktio sou:rotflmao:
![]()
χάλια σου λέω πάνω από 2,5 δεν πάειΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Pantws Leonida ontws sernete to diktio sou:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Δεν κατεβαζει με 2.5mb/s, κατεβαζει με 2.5ΜΒ/s δηλαδη 20MbpsΑρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Καλά ρε συ Λεωνίδα, που είναι το "εκεί", που σέρνεται το δίκτυο και κατεβάζεις με 2,5mb/s?![]()